PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
sretan rodjendan i od nas _____________________________dusha mamina 11.10.2007. upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....
Snjeguljice sretan ti rodjendan,zelimo ti sve najljepse. _____________________________Hamza 11.3.2008.
hvala vam drage moje na cestitkama ostalim forumasicama sretan rodjendan i sve najbolje...pusa _____________________________R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
volim lijepe stvri..sretan rodjendan i od mene evo malo poklona i koja rodjendanska tortica
Sretan rodjendan i od mene, da nam ako Bog da docekas 100 ;)
Drage Idana i Snjeguljice sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
ZElimo vam i mi sretan rodendan, i sve najljepse _____________________________VOLIM VAS!!!
Sretan rodjendan Snjeguljice!
Idana, sretan rođendan Da sljedeći dočekaš u zdravlju i rahatluku i u svojoj kućici _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Sretan rođendan _____________________________MAMINI SINOVI DŽANIN 08.03.2003. DINO 21.03.2006.
Sanjalice i Nyah RR, sretan vam rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
IZVORNA PORUKA: ElmaB Sanjalice i Nyah RR, sretan vam rodjendan!!!
Cure, sretan rodjendan
sanjalici i Nyah RR sretan rođendan
Sretan rodjendan danasnjim slavljenicama sanjalici i Nyah RR zelim vam sve naj naj bolje...
SRETAN RODJENDAN I SVE NAJBOLJE ZELIM _____________________________...edvin...15/6/o8
IZVORNA PORUKA: nely SRETAN RODJENDAN I SVE NAJBOLJE ZELIM
Sretan rodjendan nasim forumasicama sanjalici i Nyah RR . _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sanjalici i Nyah RR sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Nasim forumascama Lejli i Glavobolji, od srca sretan rodjendan!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
I ja se pridružujem čestitkama za Lejlu i glavobolju
sretan rodjendan sanjalice, nyah, lejla i glavoboljo, sve najbolje.... _____________________________R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
lejla i glavoboljo.... sretna vam rodjendan zelim vam sve naj naj naj....
Sretan rođendan slavljenicama i sve najljepše da ih prati kroz život, zajedno sa njihovim najmilijima. _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Stručnjaci savjetuju da je bosonogo hodanje odlično za razvoj mozga iz mnogo razloga. Ono je kori...
Zdravlje i bezbjednost
Vaše dijete je prohodalo i vrijeme je da ga odviknete od pelena – ali odakle početi?
Sve o bebama
Temelj promjene bila je jednostavna, ali dotad neuobičajena ideja: rješenje se ne nalazi u kažnja...
Odgoj, razvoj i njega
Nakon što je prošle godine zabranio korišćenje mobilnih telefona u osnovnim školama, italijanski ...
Škola