PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sretan rodjendan lejli i glavobolji, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rodjendan Lejli i glavobolji,zelim vam sve najbolje. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretan rodjendan Lejli i glavobolji,sve najljepse!!! < Poruku je uredio Nunichi -- 7.1.2009 16:49:25 >
sretan rodendan
IZVORNA PORUKA: mamyca Sretan rodjendan Lejli i glavobolji,zelim vam sve najbolje.
Mama1, sretan ti rodjendan!!!!! < Poruku je uredio ElmaB -- 9.1.2009 8:26:16 > _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
HAPPY BIRTHDAY i sve najbolje i od mene da se sve želje ispune slavljenici _____________________________E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!
Mama1 sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sve najbolje za rodjendan...jos puno godina da dozivis u zdravlju i sreci _____________________________MONIKA 11.12.2007 Jeder Mensch begegnet einmal dem Menschen seines lebens,aber nur wenige erkennen ihn rechzeitg! http://www.youtube.com/watch?v=P6WlXmHrnyU
IZVORNA PORUKA: Crvena Mama1 sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim.
IZVORNA PORUKA: ElmaB Mama1, sretan ti rodjendan!!!!!
Mama1 sretan rodjendan,sve najljepse!
Mama1... zelim ti i ja sretan rodjendan!!! sve najbolje
SRETAN RODJENDA ,puno srece,zdravlja,,,,sve naj,naj. _____________________________Nasa sreca Zlatana stigla je 5.02.2009god....
Mama 1 sretan rodjendan,sve najbolje ti zelim. _____________________________Hamza 11.3.2008.
Sretan Rodjendan i od mene:) Puno zdravlja i svega sto si zelis _____________________________Dzana:) 13.09.
Sretan rodjendan i od mene,sve naj naj ti zelim.budi mi zdrava i vesela ovo je sve za tebe...
Sretan rodjendan, sve najbolje od srca zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Ismihana sretan rodjendan, sve najbolje zelim. _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Sretan rođendan Ismihana
Draga Ismihana, sretan rodjendan!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Ismihana sretan rodjendan,sve najbolje. _____________________________Hamza 11.3.2008.
IZVORNA PORUKA: mamyca Ismihana sretan rodjendan,sve najbolje.
Sretan rodjendan i sve najbolje _____________________________Benjamin 18/12/2001 Eliott 28/04/2007 Mon bebe d amour
Stručnjaci savjetuju da je bosonogo hodanje odlično za razvoj mozga iz mnogo razloga. Ono je kori...
Zdravlje i bezbjednost
Vaše dijete je prohodalo i vrijeme je da ga odviknete od pelena – ali odakle početi?
Sve o bebama
Temelj promjene bila je jednostavna, ali dotad neuobičajena ideja: rješenje se ne nalazi u kažnja...
Odgoj, razvoj i njega
Nakon što je prošle godine zabranio korišćenje mobilnih telefona u osnovnim školama, italijanski ...
Škola