Imam problem Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgleda Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda uredno Sto mene dovodi do ludila Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smece
Dido,imam i ja te prekrivače,i isti problem,baš mi bude nezgodno kada mi neko dođe,svuku se do pola...fuj vala,ali valjaju mi zbog djece,kada je starija počela hodati uz namještaj kupila sam ih,i kad se sjetim koliko puta sam ih oprala,fleka bude hiljadu,pa trosjed i dvosjed bi bili smo za baciti sada da nema tih prekrivača..tako da ih "trpim" i stalno zatežem,navikla,šta bih drugo...
Ja sam rijesila problem izvlacenja mojih prekrivaca..Pa evo za ubuduce neka zna... Potrebno je dvije tanke letvice duzine trosjeda i dvosjeda.Te letvice obmotam platnom i fino ih zaguram izmedju naslonjaca i sjedeceg djela..Veceras moj babo koji ima 130 kg nije ih uspio pomaci ni mm
11.09.2010, 23:21
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: klemzi
IZVORNA PORUKA: Hannica
Evo nasla sam par slika na racunaru,nisam morala ponovo slikati,ovo je bilo prosle godine,prije nego sto je bebi stigla,sad je pola stvari razbijeno. Ona je sad mamin jedini ukras.
Prelijepo Hanice, boje odlične, moje omiljene... Hajd još stavi jednu sa najljepšim ukrasom
Evo mog ukrasa i njene patkice
11.09.2010, 23:25
teacher75
5394
hanice, super su ti ovi crveni zidovi, svidjaju mi se kombinacije boja, ja bas volim jarke boje, spanski stil
11.09.2010, 23:30
Visnja RR
15102
odlicna kombinacija boja....
11.09.2010, 23:31
myb@by
1644
Hannice i mene si odusevila kombinacijom boja. Izgleda sve tako usklađeno i toplo, ma predivno. Selmy i Frenkoza .
Ja se kanim dugo da postavim slike ali mi se nesto ne da
11.09.2010, 23:32
anidla
3683
sve je bas veselo, supeeer, ali ovaj ukras je nenadmasiv
11.09.2010, 23:32
Hannica
2920
Meni su te boje bas dosadile,iskreno nisam ih ja birala,stan je uredio mm mnogo prije nego sto sam se udala za njega,ostat ce tako dok ne budemo krecili ponovo,lli to nece biti tako brzo jer se zidovi slabo prljaju. Jedino smo slike zajedno birali,sve ostalo je po njegovom ukusu.
11.09.2010, 23:33
Hanady RR
18727
E u mom sada izleda kao da je atomska uletila Al nema veze...stara narodna kaže..jutro je pametnije od noći...a ja to poštujem.
Hannice pa vi imate pravu patkicu
11.09.2010, 23:33
teacher75
5394
Meni su te boje bas dosadile,iskreno nisam ih ja birala,stan je uredio mm mnogo prije nego sto sam se udala za njega,ostat ce tako dok ne budemo krecili ponovo,lli to nece biti tako brzo jer se zidovi slabo prljaju. Jedino smo slike zajedno birali,sve ostalo je po njegovom ukusu.
muz ti bas ima ukusa, kod mm je prije mene sve bilo u plavim bojama (zeljovac) pa smo morali sve mijenjati
11.09.2010, 23:36
Anoniman
Ukras premeden ...boje ekstra
al patka
11.09.2010, 23:37
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: teacher75
muz ti bas ima ukusa, kod mm je prije mene sve bilo u plavim bojama (zeljovac) pa smo morali sve mijenjati
dobar co`ek
11.09.2010, 23:38
klemzi
2988
Hanice ukras je preeeeeeeeesladak
11.09.2010, 23:39
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: teacher75
Naravno,zato je mene ozenio. Sala mala...to mu je zivotna greska. Ne valja kad muza puno zanima uredjenje stana,u sve se mjesa,ne mogu soljice za kafu kupit a da on svoj nosic ne ugura i provjeri valjaju li,jesu li kvalitetne,kakvi su im rubovi...i ostale sitnice.
24.09.2010, 12:51
Anoniman
Hanice, prelijepooooo. A detalj s posljednje slike je poseban, mashAllah...ko med.
Nego da se i ja pohvalim. Stigaomi sinoc stolic. Isti ko u Frenki, samo nije kockast, vec je pravougaonast. Dim. 100x60x45 Jos samo da ga muz sastavi, pa vam ga slikam. Frenki, HVALA ti mnogo na ideji.
24.09.2010, 13:22
muby
730
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
...Nego da se i ja pohvalim. Stigaomi sinoc stolic. Isti ko u Frenki, samo nije kockast, vec je pravougaonast. Dim. 100x60x45 Jos samo da ga muz sastavi, pa vam ga slikam. Frenki, HVALA ti mnogo na ideji.
Pahuljice molim te uslikaj sto prije. I meni je stolic od Frenki famozan. Vec sam trazila ponude za izradu istog (slicnog), dimenzije 120x60.
Mozes li mi reci koliko si ti platila svoj stolic?
24.09.2010, 13:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby
...Nego da se i ja pohvalim. Stigaomi sinoc stolic. Isti ko u Frenki, samo nije kockast, vec je pravougaonast. Dim. 100x60x45 Jos samo da ga muz sastavi, pa vam ga slikam. Frenki, HVALA ti mnogo na ideji.
Pahuljice molim te uslikaj sto prije. I meni je stolic od Frenki famozan. Vec sam trazila ponude za izradu istog (slicnog), dimenzije 120x60.
Mi smo nas stolic platili 140KM!!!! Samo je izrezan, kantovan... Muz treba da izbusi rupice i da ga sastavi. Da su oni to radili bilo bi oko 300KM. Radila nam je "linea trade" d.o.o.
24.09.2010, 13:26
taurus
3578
pahuljice jesu li i kod tebe ovo paneli na prozorima
24.09.2010, 13:28
Anoniman
IZVORNA PORUKA: taurus
Nije ovo moj stan, to je od hannice
24.09.2010, 13:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dida79
IZVORNA PORUKA: Gracanka
IZVORNA PORUKA: Dida79
Imam problem Neki dan sam kupila prekrivace za ugaonu garnituru...kako sam vec duze vrijeme imala zelju za istom sad uopste nisam zadovoljna kako izgleda Prekrivaci su oni naborani na gumu i prekrivaju citav ugao i od mikrofibera su...jel iko ima iste i da li ima problem sa izvlacenjem ruke mi moje otpadose od zatezanja i opet mi nikako ne izgleda uredno Sto mene dovodi do ludila Pomagajte ili ce zavrsiti u kanti za smece
Dido,imam i ja te prekrivače,i isti problem,baš mi bude nezgodno kada mi neko dođe,svuku se do pola...fuj vala,ali valjaju mi zbog djece,kada je starija počela hodati uz namještaj kupila sam ih,i kad se sjetim koliko puta sam ih oprala,fleka bude hiljadu,pa trosjed i dvosjed bi bili smo za baciti sada da nema tih prekrivača..tako da ih "trpim" i stalno zatežem,navikla,šta bih drugo...
Ja sam rijesila problem izvlacenja mojih prekrivaca..Pa evo za ubuduce neka zna... Potrebno je dvije tanke letvice duzine trosjeda i dvosjeda.Te letvice obmotam platnom i fino ih zaguram izmedju naslonjaca i sjedeceg djela..Veceras moj babo koji ima 130 kg nije ih uspio pomaci ni mm
Kako si se bona toga dosjetila? A ja evo 2.5 god zatežem...doduše nisam nikad baš ni pokušala naći neko rješenje...heh,jednostavno to je tako i gotovo...e baš ću pokušati s letvicama
24.09.2010, 13:35
taurus
3578
IZVORNA PORUKA: taurus
Nije ovo moj stan, to je od hannice
uh baš sam i ja prolupala
24.09.2010, 13:35
muby
730
IZVORNA PORUKA: muby
Mi smo nas stolic platili 140KM!!!! Samo je izrezan, kantovan... Muz treba da izbusi rupice i da ga sastavi. Da su oni to radili bilo bi oko 300KM. Radila nam je "linea trade" d.o.o.
Ja sam uzela ponudu u begexu. Oko 285 KM, sa dvije ladice. Malo me strah da ja to sama sastavljam, ne znam kako bih rijesila skrivene sarafe, a sad nemam ni vremena.
24.09.2010, 13:36
Hannica
2920
Pahuljice hvala. Taurus kod mene su trakaste zavjese,a paneli ne znam sta su,mozda je to drugi naziv za iste.
24.09.2010, 13:38
maja78 RR
4163
paneli su isto trakaste zavjese ali puuuuno sire, skoro kao uski prozor siroka jedna, i ima ih u raznim dezenima
< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.9.2010 13:42:48 >
24.09.2010, 13:39
muby
730
Pahuljice hvala. Taurus kod mene su trakaste zavjese,a paneli ne znam sta su,mozda je to drugi naziv za iste.
nisu to paneli mada slicno izgleda, trakaste su trake sirine desetak cm, a paneli su sirine oko 60 cm
24.09.2010, 13:40
Hannica
2920
aBd to planiramo staviti kada jednog lijepog i suncanog dana napravimo kuicu. Ako se,uopste,budu proizvodili.