Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
30.09.2010, 18:40
Anoniman
pa prvo malo napuni blog pa onda stavi link...ono sto zelim saznat googlujem...a mozda mi nekad izbaci i tvoj blog
30.09.2010, 18:40
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: Mirkica
u mom izgleda kao da je atomska pala
hahahahaha nemoj se sekirati
30.09.2010, 18:41
zoka86
4
Sorry nisam mislila ništa loše samo me zanimalo o čemu najviše volite da čitate?
< Poruku je uredio zoka86 -- 30.9.2010 18:44:11 >
30.09.2010, 18:49
mama_debeljuca
908
zoka86, mene jako zanimaju teme "napravi sam", kao i neke "čarolije" za čišćenje kuće
I ja poletila, kad ono kuca i neke vocke, nigdje nista ili sam ja laik pa ne znam da kliknem
30.09.2010, 19:17
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zoka86
Sorry nisam mislila ništa loše samo me zanimalo o čemu najviše volite da čitate?
ma nisam ni ja mislila nista lose....nego ne znam sta bih ti rekla o cemu da pises...ideja je dobra, ako imas ideja....iznenadi nas
30.09.2010, 21:53
zoka86
4
Hvala,potrudiću se da stalno stavljam nešto novo!
12.10.2010, 14:03
Anoniman
Kao sto sam i obecala, svecano vam objavljujem slicicu mog stolica
12.10.2010, 14:08
koka i po
7309
Ja ne patim za modernim dizajnom u kuci. Bitno mi je ono sto je meni lijepo a ne sto je moderno. Pomalo sam staromodni tip po tom pitanju jer mi se hajmo reci "starinski" nacin opremanja kuce cini topliji i domacinski nego moderni stil. E sad ne znaci da jos uvijek imam forangice i siltete . Meni licno se svidja kako sam opremila prostor u kome zivim,funkcionalno ne pretrpano(to najvise mrzim) i svrsishodno.
12.10.2010, 14:17
Anoniman
Ja opet patim od lijepo uredjenih prostorija...kod mene sve mora biti po ps-u (ovo se odnosi na stil, boje...a ne na urednost ) kada gledam fotografije ili sama osmisljam interijer cesto me ovi moji kritikuju jer sam poprilicno stroga po tom pitanju ....pa me bas i ne razumiju kad se pocnem nervirati da neki komad namjestaja jednostavno ne moze uci u kucu jer ne ide uz ostalo...iako moze biti lijep ali ako meni neide uz ostalo...dzaba
zato jedva cekam nas stan...da mi se mama ne petlja...jer nikako ja i ona na istu granu sto se interijera tice
12.10.2010, 14:19
Anoniman
mislim...zelenu
12.10.2010, 14:22
koka i po
7309
I ja pazim na boje na ukusno uredjenje ali ne patim za koznim garniturama,trakastim zavjesicama i sl.bitno je da ima puno jastucica u bojama koje se slazu sa ostalim . Citav stan mi je okrecen u bojama,a prevladava moja omiljena zelena i manje omiljena zuta (al eto srodne su pa se lijepo slazu)
12.10.2010, 14:37
Anoniman
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan, imamo more zamisli oko rasvjete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.10.2010 14:38:06 >
12.10.2010, 14:39
Anoniman
I nikko ne podnosim natrpanost namjestajem i previse ukrasa po policama i komodama. To me gusi
12.10.2010, 14:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan imamo more zamisli oko rasvlete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.
ma sto bi rekao Šoić samo nek je uskladjeno kod mene sad izgleda kao da je pala atomska
12.10.2010, 14:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
U mom domu bitno mi je da je sve u skladu nasim potrebama i da odise nasim licnostima. Jos aBd da uselimo u nas stan imamo more zamisli oko rasvlete, pregradnih zidova i svega onoga sto ne ukljucuje namjestaj, a tice se uredjenja doma. U stanu imamo i modernih stvari, a i onih manje modernih, bitno je da je sve skladno po "stilu", boji i nama.
ma sto bi rekao Šoić samo nek je uskladjeno kod mene sad izgleda kao da je pala atomska
ma daj ti...koliko ti je ljudi igralo oko uredjena one vile u Miamiu?
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.10.2010 14:42:54 >
12.10.2010, 14:43
Anoniman
ama suti Pahuljice sta me izdajes
12.10.2010, 14:44
Dinkica
1038
I nikko ne podnosim natrpanost namjestajem i previse ukrasa po policama i komodama. To me gusi
Ooooo, ja baš volim dzidze , volim vidjetu police koje se "prelamaju od knjiga" i one ukrase tipa svijećnjaka u obliku čaše u boji, vaze, volim i orijntealni stil ukrasa a i moderni, pogotovo na pruge kao pipi duga čarapa, u tom dezenu sve kupujem šta god da je
12.10.2010, 14:48
Anoniman
Potpisujem, jos kad je neociscena prasina hoce nesta da mi bude...ili velikog i glomaznog namjestaja pa gdje god krenes ostavis znacku na sebi