IZVORNA PORUKA: ĐoIsA
opsta anestezija nije bas tako bezazlena..ipak se dijete uspava..ja licno za radi sunecenja nikad ne bi pritsala da mi uspavaju bebu..nema potrebe..ja sam cuvala svoju bebu prilikom sunecenja uopste nije plakao jer je primio anesteziju..njih zahvat ne boli..plakao je samo prlikom davanja anestezije..zasto bebu nepotrebno izlagati riziku?..sunecenje nije nikakav horor kako mozda neko zamislja
Ja sam u bolnici sunetila svog djecaka,i bio je pod opstom anestezijom,niko me nije ni pitao,a i da jeste mislim da bi se odlucila za opstu,mada uvijek psotoji rizik.
Sunet nije horor s anestezijom...ali ne daj Boze bez ili da ista nekim slucajem ne djeluje...
Moje drugarice muz kaze cuvao je jednog djecaka dok su ga sunetili (tzv. djero isao po selu i na poziv sunetio djecu) covjek ima 40 i kusur godina i kaze nikad,al'' nikad vise nebi,
naravno sad je to sve drugacije.
Hanice,mi smo svog sunetili u bolnici.pitaj Palachinken,ona je M. sunetila ne tako davno.
Mamapcela,sve je to jos "frisko" i nateknuto proci ce vec za neki dan,bitno je da ga ne boli i da stalno peres kamilicnom i mazes bilo mehlemom ili jekodermom.i kod mog djecaka je bilo bijelo tu gdje su konci,ali vjerovatno kako se "spremaju" da izidju.
< Poruku je uredio hatepsut -- 6.3.2012 22:14:02 >