Eh mene zanima od kada ja smijem njemu dati jogurt, da li je rano da iskuham batak i da mu na toj vodici povrce skuham i da li je rano da se to meso izblenda i da bebacu u kombinaciji sa povrcem i zitaricama. Inace on voli brokulu sa prosom i toga najvise pojede. I da, koju namirinicu sa glutenom da mu prvu ponudim, jer on sad pravo puno doji i mislim da mu je vrijeme da proba nesto glutensko. Griz sa jabukom ili
a da te samo pitam,gdje ti se zuri?jeli pocinjes da radis ili imas neki rugi razlog zato ili samo onako?
beba jos nema ni 6 mjeseci a ti bi njemu svasta nesto dala,namirnice se uvode jedna po jedna i to u razmaku od par dana...
moze ti se desiti da beba razvije alergijsku reakciju koju mozda kasnije ne bi ako nsto das prerano.
griz da dajes tesko je to,probaj sa instant kasicama koje nisu teske,za pocetak mu je to sasvim dovoljno.
mislim u sustini ti radi kako mislis ali ja ti iznosim svoje misljenje koje je podkrijepljeno raznom literaturom a i iskustvom sa dvoje djece
a za meso jest rano,prvo se daje povrce,voce,zitarice pa voda od mesa pa tek onda mso i to s uzima najnemasniji dio kod pileta a to je file ...