ma slobodno ti pitaj

mi imamo tri dojenja u toku dana ali tek otprije možda nekih desetak dana do tada je bilo 4

(jedva sam mu izbacila taj jedan podoj), i plus u noći jedan ili dva kako kad

ali to ti je opet od djeteta do djeteta; moj A
baš voli da doji tako da i kad sam mu uvela tri obroka on je dojio kao da ništa drugo ne jede eto tek sad je malo smanjio...
a što se tiče banane voli je pravo, tako da u skoro svaku voćnu hapu dodam banane ne čitavu nego komadić pošto mu nemam običaj ubacivati keks a kad je voće kiselo on onda neće pa mu s bananom malo slađe; jučer je pojeo pola banane ujutro pola za užinu, jer mu ne smeta čak mi bolje kaki od banane
a za ručak skuham sve zajedno, prvo meso malo duže pa pred kraj dodam rižu i blitvu, onda meso izblendam jer to još ne zna sažvakati pa pomiješam sa ovim ostalim, pavlaku ne miješam nego je stavim odozgo kašiku, dvije jer on tako voli; blitvu se nešto ne sjećam tačno kad sam uvela....znam da sam špinat rano pravo možda odmah u 7-om mjesecu a blitvu nešto kasnije...uglavnom njemu su špinat i blitva omiljeni tako da mi je to super obrok kad mu napravim sa žumancetom i prosom, nešto kao ćušpajz
znači treći put mama