IZVORNA PORUKA: mala14
tako je...meni je A poslije određenog vremena sam počeo tražiti obrok u to vrijeme i tada sam smatrala da sam uspjela, a do tada je bilo svega
znao je uzeti samo po kašiku, dvije a nekad pojede sve...ja sam opet mišljenja da je dojenje br 1 i treba poštovati bebine potrebe za mlijekom, jer ne doje sve bebe isto niti količinski ni vremenski, i nisu uvijek gladni kada traže siku...ti samo osluškuj svoju bebu i biće to sve aBd ok
UPRAVO OVO spominjem
mala14 slazem se tako cu i uraditi pricekati po sat dva i dati, danas je jela hB

al nisam pretjerala dala joj soljicu jednu, prekjucer sam naglo 200gr pa je povratila
u mlazu, sve izgrcala sad cu uzeti jednu mjeru desetak dana i kad navikne povecavati, jesam li upravu???
smajli savjetovala sam se i s LejlomKa, njen braco je tek prihvatio obrok sa 10mj i ona kaze da je dojenje br 1 prvu godinu, ja pomalo se vodim i potrebama bebe, ne silim je, i ne forsiram previse, evo npr gutanje je SAMA savladala bez polijeganja, dok je izbacivala nisam ni forsirala i onda ODJEDNOM je pocela gutati, ja joj SVAKI DAN ponesto nudim, al ne forsiram