02.04.2013, 22:20
15
Hvala ti mila na postu. Ipak se ja neću izdajati jer je moja beba velika (ima 11,5 mjeseci, a kda krenem na posao imat će godinu). Žene koje su uspjele održati dojenje izdajanjem stvarno su kraljice. Ja sam u par navrata pokušala da ostavim izdojenog mlijeka, bebe nikada nije pojela a količine su bile bijedne :). Ona od godinu dana može piti i kravlje mlijeko u toku dana, a ujutro i poslijepodne i u toku noći će imati siku.
hej ma onda je to ok, nego nisam ja iz posta skontala kolika je beba, tj.ja sam mislila da ima 4 mjeseca (valjda citam 2-3 teme odjednom pa mi se pomjesa :). Ma super....uzivaj jos malo...sretno s pocetkom posla ;)

) probaj joj j jabukom i rizom kuhanom na vodi stavljati malo cimeta on je bogat zeljezom mada bi ti joj trebala uvoditi progresivnije cvrstu hranu jer ako sam te dobro razumjela polako cesje prestati dojiti od zitarica koristim:proso,amarant,rizu ,palentu,razovo brasno, kupujem dm-u proso,amarant,rizu,prebacim u one posude s hermetickim zatvaranjem i zaljepim naljepnicu s rokom trajanja(ja uvjek izrovim u prodavnici one odpozada i uvjek tako nadjem dobar rok trajanja