Jutro/podne :)
Meni gosti bili do 4, lijepo smo se ispricali ismijali bas mi je godilo :) sad se evo probudila od poruka reklamni i od biblioteke da su mi stigle knjige Lamiji o Dubaiju, dijete odkako smo rekli da cemo tamo, trebali u nov. al radi trudnoce odgodili pa vjerovatno cemo za njen rodjendan, uglavnom ona ludi i hoce da zna sve o Dubaiju...
Spavala bi jos al vrucina ne podnosljiva u sobi nasoj u ovo doba, evo upali klimu da malo rashladim :)
Majke mi vas na porodjaju maltretiraju, imaju li privatna porodilista??? Mislim kad vec im u dzep dajete mozda bi bolje bilo da otvore privatna porodilista pa bolje platiti al imati iskustvo kako treba nego da toliko maltretiraju... Ja se bunila sto mi babica nije bila njezna, rekla joj is se mjenjaj il mi dovedi drugu i zena se promjenila te mi pocela ugadjati...
A to je u prevodu gas za smijanje, mozda to ima drugi naziv samo ja se smijala nisam hahahah
Ovdje ne tusiraju nas al nakon sto se porodis donesu cistu presvlaku, peskir i bodywash te one mrezaste gacice i ulozak i kazu za ubuduce gdje sve stoji i da mi je to dostupno 24/7.
IZVORNA PORUKA: Ljubicica3
Ja I ovaj gas ili masks za smijanje I mene bas nasmija
,stvarno kakvu to svrhu ima
?
Ma kao smiriva, kad su mi ukljucili bila ucenica to uradila i trebala da stavi na 30% a ona mi drmnula na 100% odma, ja kako uvuko gas poce da se ne svjestam... A i mm proba kaze auu ovo jako i zovnem sestricu ona zapomaga kaze ovo treba biti 30% hahahah
Meni to vise bilo ko igracka nego ko pomagalo hahaha...
Meni u zurnalu pise da sam imala tezak porodjaj zato sto je Lamija bila krupna a ja ga se tako ne sjecam, sjecam se citavog porodjaja i uvijek znam reci da mi svaki bude kao sa Lamijom bila bi i vise nego zadovoljna jer nit je trajalo dugo a brzo sam se oporavila nakon porodjaja. Ja sam odma isti dan na noge, nisam mogla izdrzati da ne ustanem a htijeli su duze katetar da mi drze jer je voda koja je bila u meni lakse izlazila tako...
A ovdje induciraju porod ako imas visok pritisak, otekla i bjelancevinu u mokraci jer zna biti opasno, zato su mene inducirali a bila sam presla 6 dana a sada ce me mozda inducirali ako im bude u izracunu velicine dijeteta pokazalo da ce biti krupnija od Lamije... Ja se samo bojim na CR otici a indukacija mi nije problem...