IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: leona81
ja vjerujem svojoj mami i svekrvi kada cuvaju moju curicu i nemam ugovor s njima...cudno zar ne?
Čudno je poredjenje koje praviš.
Jedna teta, vaspitačica - tvoja mama, svekrva.
Jer......da se tvom dijetetu nešto desi dok je čuva tvoja mama i svekrva - one bi skočile sa balkona.
Teta ne bi!
Ti ako misliš da ti ne treba ugovor, fine by me.
poredjenje sam napravila zbog tvoje izjave da vjerujes svome muzu ali ipak imas jednu vrstu ugovora s njim?
sta ja imam ako se moja mama, svekrva ili vaspitacica bace sa balkona da se njoj nesto desilo? neku satisfakciju?
vise joj se stvari moze desiti dok je one cuvaju nego u sredini koja je prilagodjena njenom uzrastu i sa drugom djecom...
nije poenta u tome da li ja mislim da mi treba ili ne treba ugovor vec u tvojim komentarima, dakle ako sam dosla na forum s ciljem da se informisem o necemu, jer eto nisam imala priliku prije cuti za ugovor s vrticem(jer mi je ovo prvo dijete, prvi put ide u vrtic i to tek prolazi period adaptacije a niko od mojih prijatelja i poznanika nema ugovor s vrticem) onda su mi potrebne informacije i iskustva drugih mama a ja cu u skladu s tim da odlucim sta da ucinim, mislim da je to primarni cilj ovog foruma i zbog toga sam tu...polazak u vrtic i ta vec dovoljno stresna situacija i za mene a i za moju curicu mi je sama po sebi dovoljna tako da zaista ovo nije bilo potrebno:
Pitala sam i tamo, ali se moram ponoviti, kako neko može dati svoje dijete nekom na čuvanje a da napismeno nije stavio sve što se odnosi na čuvanje dijeteta?!