milenijum cekala da dobijem na lotu a posto vidim oduzilo se to reko ajd da ja to sad a svadbu cu otplatiti kad dobijem na bingu salim se ja malo.....svadba je bila planirala vec prosle godine al moj trbuh nije bio toliko u planu pa eto sad ga moram uplaniti ma vidjet ces ti najljepsu trudnicu mladu p.s moon jucer sam na probi vjencanice probala i cipele i uletjela noga ma samo tako jos mi mogu al ponijet cu ja i japanke one mi mogu uvijek a nevide se ispod vjencanice
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
22.06.2010, 14:38
SailorMoon
1300
Superiska, samo ti Japanke ponesi. Ma nevidi se absolutno obuca ispod haljine ako je duga. eh ako si uzela Minic onda brate vidi se sve
22.06.2010, 14:45
sara.at
2183
IZVORNA PORUKA: SailorMoon
Superiska, samo ti Japanke ponesi. Ma nevidi se absolutno obuca ispod haljine ako je duga. eh ako si uzela Minic onda brate vidi se sve
ma vidjet ces slikice na fb duga je sa onim pozadi sto se vuce nemoze mi se dupence nikako vidjeti hahaahah
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
01.07.2010, 22:23
Anoniman
a ja ko budala...zagledala se u Amelin stol umjesto u sunjalice i pokusavam razaznati sta je sta ...vidim...imas birin dvd od 35 km
01.07.2010, 22:27
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: dadada
a ja ko budala...zagledala se u Amelin stol umjesto u sunjalice i pokusavam razaznati sta je sta ...vidim...imas birin dvd od 35 km
Ebemu misha tebi ljepi Birin daljinski koj je donesen na servis nego moje sunjalice znas i ti sta valja Hanciiii Conversice su mrakkk..ja sebi hocu kupiti sttarke
Starke su ti moja velika ljubav,imam troje,neda mi muz da ih vise kupujem,kaze da me ne moze vise gledat u njima. Boga mi su i tvoje Joop sunjalice jepe. Jel uzimas ikad te markirane stvarcice od Necka iz Visokog,on na crno prodaje??'
01.07.2010, 22:34
Amelaa RR
3309
Draga edituj post dok jos mozes ...Nikad nisam od njega kupovala..nisam ni cula za tog...sta prodaje? Ovo sam dobila na poklon za rodjkass
Ebemu misha tebi ljepi Birin daljinski koj je donesen na servis nego moje sunjalice znas i ti sta valja Hanciiii Conversice su mrakkk..ja sebi hocu kupiti sttarke
ma lijepe su ti sunjalice...sta se uzbudjujes...to se zna
a sta ja mogu cipe sam skontala odmah...a onda mi fotografija postala jos interesantnija
01.07.2010, 22:45
Amelaa RR
3309
E onda se dobro zadubi draga..ima tu svega.. .a najbolje ti je dodji pa vidi...i usput kafu popijemo ha ja
E onda se dobro zadubi draga..ima tu svega.. .a najbolje ti je dodji pa vidi...i usput kafu popijemo ha ja
na bb ako bog da
02.07.2010, 09:30
M kao Mama
5536
Napisah se ko budala, i ono tač,
ukratko izgubila sam konspirativnost,
kupila sam sandale, orto preta, zatvorene samo naprijed otvorene, ali su mi sada velike, ima li kokakav savjet kako da ih skupim za pola broja, da ne hodaju zamnom.
Ti se bas ponovila Moja favorit su one prve bijele sandale...
02.07.2010, 22:09
Taha0608
84
blago vama ,ja nepamtim kad sam si šta fino priuštila,volontrska plata jedva pokrije troškove obdaništa-ako budete dijelile ili bacale javite koji je kontejner
02.07.2010, 22:18
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Napisah se ko budala, i ono tač,
ukratko izgubila sam konspirativnost,
kupila sam sandale, orto preta, zatvorene samo naprijed otvorene, ali su mi sada velike, ima li kokakav savjet kako da ih skupim za pola broja, da ne hodaju zamnom.
super su sve...tene mi se pravo sviđaju, a paola ferry (somethinglikethat ) i ja imam čizmice njihove...i... hajd sam postavi one što si na pijaci kupila
03.07.2010, 08:52
fatimica09
1435
imam Bogami i takvih , i to mi baš drage.....evo samo da ja popijem jedan svrkić
nisam ti ja bona ne bila paćenik za marke i markice al eto po đah kad se malo obradujem i to samo za cipele i tašne ne žalim, ona stara mamina škola.....a sve ostalo može biti i šklj
03.07.2010, 09:39
acudesa
7725
ma, kakvo postavljanje ovdje cipela sa pijace, ne! ovdje idu samo markirane, al sa kutijom ili kesom pored, obavezno...hmm..upitaš li se što ja imam samo jedne postavljene hahhaahhaahah....al, znaš kako su mi dobre ove jedne sa otoke
< Poruku je uredio acudesa RR -- 3.7.2010 9:50:36 >
26.07.2010, 20:45
Ilhana RR
6113
Postovi prebaceni sa teme "krute cipele"
IZVORNA PORUKA: dzeny_2103
Naime, kako i sam naziv teme kaze imam jedne jako lijepe i meni jako drage cipele a koje mi samo zadaju patnje pri nošnji jer su jako krute.skoro sam sipala mlijeko u njih to sam od nekog cula, međutim bile su super sve dok se nisu osušile a sada poslije toga čini mi se da su još kruće.A nisam ih bas ni jeftino platila, a jako mi se sviđaju Imal koja ženica savjet i rješenje za to?
IZVORNA PORUKA: lilith
imas po radnjama kupiti sprej za omeksavanje obuce....naspricas,obuces i malo budes u njima i to je to...super je ..ja sam svoj kupila u alpini
IZVORNA PORUKA: Nedi
Ja sam stavljala omekšivač...natopim lenorom i ostavim dan-dva dok se ne osuše
IZVORNA PORUKA: dana3
Vazalin.Namazi obilno i ostavi par dana dok malo ne upiju.poslije ce dobiti i sjaj i mekocu i zastitu
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Uh, razumijem te, meni se čini da me i ove čarape nažuljaju, ali ja sam prije nekoliko godina čula ovaj savjet i od kada ga koristim, moje noge nisu ranjene,
znači, u neku posudu naspem omekšivača, uzmem pamučne čarape i umoćim u omekšivač, napravim loptce od čarapa (npr. dvoje čarape, dvije loptice), i onda jednu lopticu gurnem tamo gdje dođe peta, a drugu npr, dole na pregibu gdje su prsti, to odstoji preko noći i vjeruj mi mirna sam. Pokušaj.
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
jel ovo sa omekčivačem pali i kad su cipele odnosno sandale malo tijesne, kajšići su u pitanju Imam extra sandale al me stišču kajšići, jako mi se dopadaju pa bi da nešto s tim uradim, dal bi omekšivač pomogao ili obućari imaju neku metodu?
ovako nekako sandale izgledaju
s tim da imaju kajševe koji idu preko listova
IZVORNA PORUKA: dzeny_2103
Meni je omekšivac sa cipelama pomogao, pa probaj i ti ništa te ne košta Mama Alma hvala na savjetu
IZVORNA PORUKA: Leva
Mama Alma da li razblazis omeksivac s vodom ili ga koristis onako koncentriran
IZVORNA PORUKA: acudesa RR
meni je logičnije nerazblažen
IZVORNA PORUKA: lely
Mama Alma da li razblazis omeksivac s vodom ili ga koristis onako koncentriran
Ja doduse nisam mama alma ,ali posto i ja koristim metodu omeksivaca,jer uvjek me zulja jedna cipela da ti odgovorim.
Ne razblazujem omeksivac vec samo onako umocim vaticu (mislim dosta vatice) u posudicu sa omeksivacem i stavim na mjesto gdje me zulja. A evo vidjeh da mama alma koristi carape za to ,pa ja cu i tako probati kad kupim nove cipele
Hvala puno I meni je nekako logicnije nerazblazen ali rekoh opet da pitam Ne znate kakav ste sevap zaradile posto mene sve moguce cipele zuljaju ukljucujuci i tene (bez obzira koliko ih platila).
IZVORNA PORUKA: mummy
Kod mene je omekšivač isto upalio. Pošto cipele obično žuljaju gdje dođe peta ja sam nasula om u cipele i onako ih uspravila i to je tako prenoćilo. Super su mi sada, toliko su mekane da najviše u njima volim da vozim.
jel to neki poseban omekšivač ima kupiti za cipele?
IZVORNA PORUKA: lely
jel to neki poseban omekšivač ima kupiti za cipele?
Najobicniji je u pitanju,koji koristis i za ves
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Mozes pokusati i sa deterdzentom sa sudje. Ja stavim par kapi deterdzenta na vrhove prstiju i onda namazem sa unutrasnje strane cipela pa ih odmah obucem i tako ih nosim po kuci jedno pola sata jer se onda one smeksaju i oblikuju prema mojoj nozi
IZVORNA PORUKA: anelinos
a sam kupila tene adidas sve moj brpj udobne sve ok nezuljaju me al me desna tena nakon pola sata nosenja tolko stisne da mise prsti zgrce... neznam sta da radim tene su nove neznam sta da probam, probala sam sa omeksivacem nije upalilo... ako neko zna cjenu spreja za omeksavanje i dje da kupim... unaprjed hvala
IZVORNA PORUKA: koka i po
Naspi mlijeka i pusti da prenoći .Ujutro operi.Malo će da se osjeti ali će da budu mekše.
IZVORNA PORUKA: anelinos
da naspem mlijeko direktno u patiku i da ostavim da prenoci.. ili da natopim krpe...
IZVORNA PORUKA: koka i po
Direkt iz tetrapaka u patiku.Mlijeko pali za svu kožnu obuću.
05.08.2010, 15:46
I and my angel
44
Do posljednjeg dana trudnoce nosila sam visoku podpeticu. Sada kada su duge setnje cesce i svakodnevne preferiram ravnu obucu. Inace cipele u 90% slucajeva kupujem u Retru i Sarazu. Prezadovoljna sam izgledom,kvalitetom,cijenom.