writing-img

RE: udobna obuća

clock-img

26.08.2010, 10:29

clock-img

Anoniman

Ja sam se ponovila za ove sandaleuser posted image i adidas patike. Patike poslije slikam

clock-img

26.08.2010, 10:32

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da izdereš i bolje pronosaš...ako ne bolje onda taman vakih još 100...super suuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

26.08.2010, 10:32

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Ja sam se ponovila za ove sandaleuser posted image i adidas patike. Patike poslije slikam

Bas su lijepe...Interesantne...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

26.08.2010, 10:35

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

I meni se svidjaju.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

26.08.2010, 10:38

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image Jos kad bi znale da sam za cijenu jednih kupila i sebi i svojoj Farah. Al' to moRe samo u mom rodnom krajuuser posted image

clock-img

26.08.2010, 10:50

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Gdje ti je rodni kraj?? Da ti malo navratimo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

26.08.2010, 11:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hannica

Konjicuser posted image

clock-img

26.08.2010, 11:35

clock-img

Anoniman

Evo i patika(znam da vama nisu interesantne, al' ja ih bas volimuser posted image
user posted image

clock-img

26.08.2010, 13:59

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

Konjicuser posted image

aaaaaaaa ja u prkanju odrasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

26.08.2010, 18:32

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Evo i patika(znam da vama nisu interesantne, al' ja ih bas volimuser posted image
user posted image

Jesu interesanten,ja ti plaho volim patike.user posted image
I ja bih ovakve ali bijelo s crvenim,samo muz nece da mi kupi,kaze da mi je dosta patika za ovu godinu.user posted image
I da,smatram da su adidas patike jedne od kvalitetniji,nema im smrti.
To sam zakljucila po patikama mm,ima troje,cesto ih nosi aizgledaju kao nove,za razliku od nekih koje skuplje placa a pravo su smece.user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:23

clock-img

Anoniman

user posted image

Jesu interesanten,ja ti plaho volim patike.user posted image
I ja bih ovakve ali bijelo s crvenim,samo muz nece da mi kupi,kaze da mi je dosta patika za ovu godinu.user posted image
I da,smatram da su adidas patike jedne od kvalitetniji,nema im smrti.
To sam zakljucila po patikama mm,ima troje,cesto ih nosi aizgledaju kao nove,za razliku od nekih koje skuplje placa a pravo su smece.user posted image

Hvala, i ja volim adidas, a i conversice...nekako kad je muz u sporty varijanti volim da sam i ja u tom fazonu...ljepse se osjecam, a i muz to plaho voliuser posted image . Na acudesinoj temi da li si sminkerica ili coolerka nisam znala sta da kazem kad sam po potrebi i raspolozenju i jedno i drugo.user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:25

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nisu lose adidaske al ja najvise volim pumu user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.08.2010, 11:48

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hvala, i ja volim adidas, a i conversice...nekako kad je muz u sporty varijanti volim da sam i ja u tom fazonu...ljepse se osjecam, a i muz to plaho voliuser posted image . Na acudesinoj temi da li si sminkerica ili coolerka nisam znala sta da kazem kad sam po potrebi i raspolozenju i jedno i drugo.user posted image

Ja sam odgovorila da sam coolerka.Po potrebi mogu da budem i sminkerica,ali nije to to...kao coolerka se osjecam kao "ja".user posted image

clock-img

27.08.2010, 11:49

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja volim convers,ali mislim da su nike i adidas mnogo kvalitetnije od svih ostalih.

clock-img

27.08.2010, 11:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ja volim convers,ali mislim da su nike i adidas mnogo kvalitetnije od svih ostalih.

volim i ja conversice al mi se najvise svidja izgled-dizajn pumi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

27.08.2010, 11:56

clock-img

kupina

pencil-img

2947

user posted image

super su..imala sam crne ,a sad bih bijele sa zelenim...patike su mi najdraze...

clock-img

27.08.2010, 11:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: kupina

user posted image

super su..imala sam crne ,a sad bih bijele sa zelenim...patike su mi najdraze...

i ja godinama imam crne sa bijelim user posted image

clock-img

27.08.2010, 16:19

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Bas su lijepe...Interesantne...user posted image

i meni su ove super..i tene su..mogu misliti, kao na oblacima, imam i ja jedne sl, za setnju-najbolje

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

29.08.2010, 18:39

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

evo jednih mojim u crno bijelom varijenti user posted image , imam ih već par godina, ne stigoh ih ovo ljeto ni obući, neki dan ih se sjeti user posted image

petica je baš mala
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

29.08.2010, 18:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

evo jednih mojim u crno bijelom varijenti user posted image , imam ih već par godina, ne stigoh ih ovo ljeto ni obući, neki dan ih se sjeti user posted image

petica je baš mala
user posted image

kad vidim ovako tanke petice uvijek se sjetim svojih problema dok sam ko djevojka zivjela na kovacima pa silazila niz kaldrmu, uvijek su upadale medju kocke, najgore ljeti jos kad se katran otopi, unistila sam sve pete tako user posted image

clock-img

29.08.2010, 18:46

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

e to si u pravu, ma za hodanja su samo ravne user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

03.09.2010, 12:51

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

dal netko zna kako omeksati obucu a da u nju nesipam omeksivaca jer ga nekoristim (mm ima alergiju) pa nebih ga kupovalauser posted image  cula sam da mogu staviti obucu u zamrzivac i ona se sama omeksa kad se odledi al imam jedne lakirane zute cipelice nebih rizikovala da mi sve popucaju. Nosati ih na nogama nemogu jer me bole oba nokta user posted image  
jedva cekala da rodim da pocnem normalno se obuvati i nakraju dosla na istouser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

clock-img

03.09.2010, 12:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sara.at

dal netko zna kako omeksati obucu a da u nju nesipam omeksivaca jer ga nekoristim (mm ima alergiju) pa nebih ga kupovalauser posted image  cula sam da mogu staviti obucu u zamrzivac i ona se sama omeksa kad se odledi al imam jedne lakirane zute cipelice nebih rizikovala da mi sve popucaju. Nosati ih na nogama nemogu jer me bole oba nokta user posted image  
jedva cekala da rodim da pocnem normalno se obuvati i nakraju dosla na istouser posted image

imas li sliku da vidimo koji dio trebas ''siriti'' meni su jedne odlicne na prstima al imam problem s petom,pretvrdo pa me noge boleuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 13:08

clock-img

sara.at

pencil-img

2183

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: sara.at

imas li sliku da vidimo koji dio trebas ''siriti'' meni su jedne odlicne na prstima al imam problem s petom,pretvrdo pa me noge boleuser posted image user posted image user posted image

meni su sve na prstima potjesne samo maloooo treba da su vece a zatvoreni su kalup, nemam sad slikicu,kad nadjem vremena fotkam jer troje sam kupila dan kad me zabolilo da rodim user posted image  ,mama mi rekla da nisam normalna jer kupujem obucu napamet bez probavanja al sve su moj broj pa cak i broj veceuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

clock-img

03.09.2010, 18:12

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

Preslatke sandale user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

Zadnji članci

article-img