Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Prvi plavušin bračni tjedan: "Muž mi je u petak donio kokoš i rekao: lijepo je spremi za nedjelju. Nisam baš znala što kokoši nose nedjeljom, ali našla sam lijepu haljinicu......"
16.10.2009, 00:14
milenium
6133
pita haso muju koja su naj vece bolesti u svijetu Mujo: nemam pojma Haso:kako neznas ba pa sida i pticja gripa Mujo:ma zaboli me ***** nit letim niti jebem
16.10.2009, 00:15
malaaaa
677
Sretnu se dva pijanca. Prvi: - Oprostite, mogu li proći između vas dvojice? - Svakako, ali samo jedan po jedan.
16.10.2009, 00:17
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: malaaaa
Sretnu se dva pijanca. Prvi: - Oprostite, mogu li proći između vas dvojice? - Svakako, ali samo jedan po jedan.
16.10.2009, 00:18
Niobe
1841
IZVORNA PORUKA: milenium
U krevetu leže Mujo i Fata. Mujo čita novine i svako malo rukom uhvati Fatu među noge. Fata ga pogledava, ništa joj nije jasno i odluči da pita: "Mujo, jel bi ti štogod 'tio .... ?" "Ma neee, to ja samo da lakše listam stranice!"
16.10.2009, 00:20
milenium
6133
zasto mujo kad ide spavati nosi 1 bocu punu vode i 1 praznu? mozda bude zedan, a mozda i ne bude!
16.10.2009, 00:21
milenium
6133
Volila baba seks,ali deda nije mogao nikako,sta ce godine ga uhvatile,pa neko dao babi savjet da pomijesa med i orahe,pa da mu da to svaki dan po nekoliko puta,i onda ce dedi sigurno da se digne. I tako baba davala tu mjesavinu dedi i potajno se nadala prve dvije noci da ce nesto biti,ali nista od toga.Dedi to dosadilo da jede,ali sta ce, baba navalila.Tako i treca noc dosla,i u neko doba baba zacuje dedin glas: - "Baba,baba",gurkajuci je rukom. - "Sta je djedo moj,sta je sokole moj",odgovori baba,sva sretna,ocekujuci sada nesto od dede. - "Ja se usro", odgovori deda.
16.10.2009, 00:24
milenium
6133
Umrla Fata i otisao Mujo predati osmrtnicu. Na oglasnom su mu rekli da je osmrtnica do 5 rijeci besplatna. Mujo : Dobro. Napisite vako : "Umrla Fata" zena na salteru : "Ali zasto samo to kad imate pravo na 5 besplatnih rijeci?" Mujo : Imas pravo. Napisi : "Umrla Fata , prodajem golfa jedinicu."
16.10.2009, 00:30
milenium
6133
Vozi se Mujo na posao i na radiju prekid programa: "OBAVIJEST - jedan vozač vozi u suprotnom smjeru!" Mujo će:" Šta jedan? Stotine!!!!"
16.10.2009, 00:34
teta berta
1361
dobri
16.10.2009, 00:41
remzy
1380
IZVORNA PORUKA: milenium
Vozi se Mujo na posao i na radiju prekid programa: "OBAVIJEST - jedan vozač vozi u suprotnom smjeru!" Mujo će:" Šta jedan? Stotine!!!!"
joj ,dobar je
16.10.2009, 00:42
milenium
6133
Zamoli Mujo Hasu da mu oboji prozore.Nakon sat vremena posla pita Haso: "Jel treba farbat i okvire???"
16.10.2009, 00:45
milenium
6133
ovaj možda znate al evo
za one koji ne znaju:
čekaonici kod psihijatra razgovaraju tri luđaka. Prvi: - Ja sam Isus Krist i mene je poslao Bog da spasim svijet. Drugi: Nije istina. Isus Krist sam ja, i mene je Bog za to poslao! Treći: Dečki, nemojte lagati, ja znam dobro koga sam poslao. Vas nisam!
16.10.2009, 00:48
remzy
1380
IZVORNA PORUKA: shejla
18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta majka odlazi u apoteku kupiti test za trudnoću i rezultat pokazuje da je trudna. Viče, proklinje, plače...
- "Tko je ta svinja, želim znati! Smjesta reci ocu!"
Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo gospodin, obučen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kuću. Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaže im:
- "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se ne mogu oženiti jer sam vec ozenjen, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj 3 dućana, 2 udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni račun sa 500.000$. Ako se rodi dječak dobit će 2 tvornice uz 500.000$. Ako se rode blizanci svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000$. A ako kojim slučajem dođe do pobačaja..."
U tom trenutku otac koji je šutio cijelo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže:
- "Je*at ćeš je opet!"
shejla svaka cast
16.10.2009, 00:48
milenium
6133
Učiteljica upozorava djake da će sutra biti pismeni zadatak iz matematike i da nitko ne smije izostati i da nikakva liječnička i druga opravdanja neće pomoći.
Perica pažljivo sasluša i pita: - A što ako budem iscrpljen od seksa? - Ništa, Perice, pisat ćeš drugom rukom - odgovori učiteljica.
16.10.2009, 00:52
milenium
6133
e ovaj je žestok:
Dodje tip u ducan i pita prodavacicu: Imate li balone smijesnih oblika? Kaze prodavacica: Imamo ako vam je okruglo smijesno.
16.10.2009, 07:24
tap3ah
358
Došao Mujo u prodavnicu i kaze 1 kilu limuna molim... A prodavačica njega upita da vam ih stavim u vrećicu?? Mujo ce na to: jok šutaću ih nogama do kuće.
Dodje baba u mesaru i trazi 300 gr sunkarice, a pita je mesar :"gospodjo da vam narežem?". "Ne,nego mi prebaci na USB"! ...
16.10.2009, 14:22
Zoe
1553
Nije vic al eto
Jutros vozim na posao i imam kaj vidjeti?! > > U traci pored mene žena vozi nov novcati Focus, > piči preko 80, s nosom u retrovizoru - šminka oči! > Vratim pogled na cestu, al' đavola - žena napola prešla > u moju traku i ne prestaje se šminkati. > Čovječe, usr`o sam se živ: ispadne mi brijač na baterije i > padne na burek koji mi bio na drugom sjedalu i sve zajedno na pod. > Pokušam koljenima ispraviti volan, al' ispustim mobitel > koji padne drito u kavu, koja mi je bila među nogama. > Ofurim sebi , jaja i kobasicu, mobitel crko i još izgubim važan razgovor. > Jebem ti žene vozače...!
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
16.10.2009, 14:25
bebacha
1170
hahahahaha.joj Zoe nije dobar nego je odlican.ah kad se ne upiski od smjeha
16.10.2009, 14:30
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: remzy
IZVORNA PORUKA: shejla
18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta majka odlazi u apoteku kupiti test za trudnoću i rezultat pokazuje da je trudna. Viče, proklinje, plače...
- "Tko je ta svinja, želim znati! Smjesta reci ocu!"
Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo gospodin, obučen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kuću. Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaže im:
- "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se ne mogu oženiti jer sam vec ozenjen, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj 3 dućana, 2 udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni račun sa 500.000$. Ako se rodi dječak dobit će 2 tvornice uz 500.000$. Ako se rode blizanci svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000$. A ako kojim slučajem dođe do pobačaja..."
U tom trenutku otac koji je šutio cijelo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže:
- "Je*at ćeš je opet!"
shejla svaka cast
super ........................bas se nasmijah
16.10.2009, 14:55
salmy
5830
Koja ptica donosi djecu???????????? a nije roda?
16.10.2009, 15:34
Gigana
695
Ne znam da li je ovaj vic već neko napisao, ako nije, evo ja ću:
Bježi deda od Smrti i uleti u vrtić među djecu.
U tom momentu djeca su ručala i deda sjede s njima za sto.
Nakon par minuta u vrtić dotrča i Smrt i ugleda dedu za stolom kako jede.
Pita ga Smrt: "Šta to radiš, deda?"
Kaže deda: "Lucam, lucam."
A Smrt će na to: "Samo ti deda lucaj, pa ćemo onda ići pa, pa!"
16.10.2009, 22:45
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Došao Mujo u prodavnicu i kaze 1 kilu limuna molim... A prodavačica njega upita da vam ih stavim u vrećicu?? Mujo ce na to: jok šutaću ih nogama do kuće.
Dodje baba u mesaru i trazi 300 gr sunkarice, a pita je mesar :"gospodjo da vam narežem?". "Ne,nego mi prebaci na USB"! ...
dobri dobri
16.10.2009, 22:50
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: salmy
Koja ptica donosi djecu???????????? a nije roda?
Sheva ???
16.10.2009, 22:52
milenium
6133
shejla
Covijek u taksiju potapsa taksistu u toku voznje po ramenu da mu nesto kaze.A ovaj pravo u zid.-Sta ti je covjece htio sam te samo nesto pitati?A taksista odgovori: -Do jucer sam vozio u pogrebnom zavodu!!!!