Kažu muškarci: "Žene, ne uzbuđujte se previše ako trčimo za vama...Trčimo i za loptom i na kraju je ipak šutnemo..." Al' zato žene kažu: "Muškarci ne uzbuđujte se ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas, zaljubimo se i u cipele pa si nabavimo još 15 pari, onako za svaki slučaj :)
03.03.2011, 11:46
gvendolina
1896
Chuck Norris izracunao Merlinovo " One to a hundred multiplied by you"...
03.03.2011, 11:54
tekja
1957
IZVORNA PORUKA: Galicia
Kažu muškarci: "Žene, ne uzbuđujte se previše ako trčimo za vama...Trčimo i za loptom i na kraju je ipak šutnemo..." Al' zato žene kažu: "Muškarci ne uzbuđujte se ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas, zaljubimo se i u cipele pa si nabavimo još 15 pari, onako za svaki slučaj :)
03.03.2011, 22:45
teacher75
5394
Mujo i Haso idu kroz pustinju, a Mujo vodi dnevnik
1. DAN Žedni smo
2. DAN Jebote što smo žedni
3. DAN Našli smo vodu
4. DAN Gladni smo
5. DAN Gladni smo u pičku materinu
6. DAN Našli smo hranu
7. DAN Ja bi nešto jebo
8. DAN Panika! Moram nešto jebat!
9. DAN E jebaću Hasu!
10. DAN Jebo me Haso. Tako mi i treba kad vodim dnevnik.
05.03.2011, 17:34
shejla
1136
Zašto je Čak Noris najjači? Zato što vježba dva dana dnevno.
05.03.2011, 19:51
gerberka
-1539
IZVORNA PORUKA: teacher75
PENISOVA ŽALBA Poštovana upravo, Ja, Penis, ovim putem zahtjevam povišicu, iz slijedecih razloga: Radim fizicki posao. Radim na velikim dubinama, bez ventilacije. Uvijek mi glava srlja prva. Nemam prava na vikende, praznike i godišnje odmore. Radim u vlažnim uslovima, na povišenoj temperaturi. Ne placaju mi prekovremeno. Moj posao me izlaže zaraznim bolestima. S poštovanjem, Penis.
ODGOVOR UPRAVE
Poštovani g. Penisu, Nakon pažljivog pregleda vašeg pisma, uprava je odbacila vas zahtijev za povisicom, iz slijedech razloga: Ne radite ni 8 sati dnevno. Umorite se i zaspite nakon kratkih perioda rada. Cesto ne slušate naredjenja uprave. Ne ostajete na naznacenim pozicijama i cesto posjecujete druge oblasti. Ne preuzimate inicijativu - treba vas dodatno stimulirati da bi poceli raditi. Radno mjesto je, kad vi odete, uvijek u kaosu. Cesto ne postujete neophodna sigurnosna pravila (nošenje zaštitne odjece i sl.). Otici cete u penziju mnogo prije nego što napunite 65 godina . Stalno dolazite i odlazite sa radnog mjesta, noseci dvije sumnjive vrece.
S postovanjem,
Uprava
Gdina Penisa..baš je hrabar da pita
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
05.03.2011, 23:15
shejla
1136
Oskar dobio Chuck Norrisa
11.03.2011, 12:15
Anoniman
Kako testirati mladoženju Zaručnica (mjesec-dva) prije svog vjenčanja pozove svog dragog zaručnika da dođe do nje kako bi završili nešto u vezi pozivnica za vjenčanje. Mladoženja dolazi pred vrata i pozvoni. Zaručnicina mlađa sestra otvara vra...ta, uvede ga u kuću te se naglo okrene prema njemu, primi ga za ruku, pogleda u oči i kaže: "Otkada sam te prvi puta vidjela, zaljubila sam se u tebe. Sve ove godine gledajući te sa svojom sestrom ja tiho patim u sebi, al' više ne mogu. Znam da se ženiš i da odlaziš, no zamolila bih te samo jednu stvar da učiniš za mene prije no što odeš: želim voditi ljubav s tobom. Nemoj ništa sad reći; ja idem u svoju sobu, a ako se odlučiš za, ja te čekam...".
Mladić se na to okrene, izjuri iz kuće i krene prema automobilu, no na putu presretne ga otac njegove zaručnice, zagrli ga i kaže :"Mladiću, prošao si finalan test!!! Od srca ću ti reći da ni u snu nismo mogli poželjeti boljeg muškarca u kući!".
POENTA: Kondome uvijek drži u automobilu!
11.03.2011, 12:19
Anoniman
Udala se Fata te nakon nekog vremena dodje kod matere sva u suzama,place Fata suza suzu stize! Mati zabrinuta pita: Sta je bilo kceri,kakvi su problemi pa toliko places? Fata sva jecajucu: Draga mati,nemogu ti reci ,sramota me! Mati navalila...: Daj pricaj da ti se pomogne dijete,ja sam ti mati ,meni sve mozes reci! Fata opet kroz plac: Mati draga ,ja odkad sam se udala onaj moj me samo u supak dere! Mati: i zato ti places? Pa ko da je to nesto,ko da mene tvoj otac nije! A Fata opet placuci: Majko mila,ja kad sam se udala supak mi je bio ko pola marke (Kovanica) ,a sad draga mati ,on je ko 5 maraka! Mati : I sta sad??? Hoces rasturit brak zbog 4,5 marke ,jel?
11.03.2011, 12:19
Anoniman
Dvije dame u najboljim godinama su odlucile izaci u "zivot", naravno bez svojih muzeva. Otisle su na veceru i nakon dobre klope i zabave (olajavanja ) prekomjerno su se nalile te su se u dobrim jutarnjim satima uputile doma.
Na putu do kuce... ih je pricepila jaka nuzda pa su, kako ne bi svjetlile u mraku sa svojim guzama, otisle i sakrile se na obliznje groblje pokraj kojeg su prolazile. Po obavljenoj nuzdi su primjetile da nemaju toaletnog papira.
Jedna od njih se dosjeti - svuce tangice i njima se obrise pa ih baci u kos od smeca.
Druga je imala jako lijepe i ljubljene svilene gacice, pa ih spremi ciste u torbicu, a s obliznjeg vijenca otrgne dio te se tako obrise.
Nakon toga su otisle doma.
Drugo jutro razgovaraju njihovi muzevi: - "Znas, ja cu poludjeti, moja zena je dosla doma tek rano ujutro, mrtva pijana i bez tangica" - kaze prvi.
- "Nije to nista" - kaze drugi - "Moja zena se takoder vratila doma rano jutro, mrtva pijana i bez gacica, a iz guzice joj je virio komad trake s natpisom: Nikada te necemo zaboraviti
15.03.2011, 11:04
balasgirl
972
Napisala crnka status na facebooku: "Glupa sam!" A plavuša ostavi komentar: "Kradem :P"
20.03.2011, 16:07
Niobe
1841
Bosanac radio ko pilot, i zovu ga iz kontrolnog tornja- Molimo Vas recite nam Vašu visinu i položaj? – Metar i osamdeset, sjedim.
20.03.2011, 21:17
de_de
639
Mujo i Haso idu kroz pustinju, a Mujo vodi dnevnik
1. DAN Žedni smo
2. DAN Jebote što smo žedni
3. DAN Našli smo vodu
4. DAN Gladni smo
5. DAN Gladni smo u pičku materinu
6. DAN Našli smo hranu
7. DAN Ja bi nešto jebo
8. DAN Panika! Moram nešto jebat!
9. DAN E jebaću Hasu!
10. DAN Jebo me Haso. Tako mi i treba kad vodim dnevnik.
20.03.2011, 23:43
Niobe
1841
Gleda sin sliku oca i majke i pita oca: • Tata, zašto na slici ti sjediš, a mama stoji? • Sine, ta slika je napravljena poslije naše prve bračne noći. Ja nisam mogao da stojim na nogama, a majka nije mogla da sjedi.
21.03.2011, 08:53
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Niobe
Gleda sin sliku oca i majke i pita oca: • Tata, zašto na slici ti sjediš, a mama stoji? • Sine, ta slika je napravljena poslije naše prve bračne noći. Ja nisam mogao da stojim na nogama, a majka nije mogla da sjedi.
23.03.2011, 14:14
salmy
5830
Bakica & Dekica Baba i Deda su došli da obiđu postarijeg sina, unuke i ostale, pa reše da ostanu preko noći. Deda je našao bočicu viagre u kupatilu pa upitao sina... - Sine, mogu li ja da uzmem ovu jednu tvoju plavu tabletu? - Mislim da ne bi smeo, a i koštaju dosta. - Pa, koliko staje jedna? - 10 eura je svaka tableta. - Ništa sine, svejedno ću uzeti jednu, a pare ću ti ostaviti ispod jastuka. Sledeći dan sin telefonom zove oca. - Tata, znaš li ti da si ostavio 110 eura, a rekao sam ti da jedna tableta staje 10. - Jesi, rekao si. 100 eura ti je od mame.
23.03.2011, 14:17
klemzi
2988
23.03.2011, 18:38
milenium
6133
26.03.2011, 10:06
balasgirl
972
Kad je Alexandar Graham Bell izmislio telefon vidio je da ima dva propuštena poziva od Chuck Norrisa.
26.03.2011, 12:22
de_de
639
26.03.2011, 14:48
gerberka
-1539
IZVORNA PORUKA: salmy
Bakica & Dekica Baba i Deda su došli da obiđu postarijeg sina, unuke i ostale, pa reše da ostanu preko noći. Deda je našao bočicu viagre u kupatilu pa upitao sina... - Sine, mogu li ja da uzmem ovu jednu tvoju plavu tabletu? - Mislim da ne bi smeo, a i koštaju dosta. - Pa, koliko staje jedna? - 10 eura je svaka tableta. - Ništa sine, svejedno ću uzeti jednu, a pare ću ti ostaviti ispod jastuka. Sledeći dan sin telefonom zove oca. - Tata, znaš li ti da si ostavio 110 eura, a rekao sam ti da jedna tableta staje 10. - Jesi, rekao si. 100 eura ti je od mame.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
26.03.2011, 15:53
Anoniman
salmy
28.03.2011, 14:26
milenium
6133
Došao Mujo u pekarnicu i traži kruh. pekar ga upita:crni ili bijeli? mujo.svejedno ,bolan, nisam ti ja rasist
pljačkaš u banci po izlasku upita jednog svjedoka:jesi li me vidio? -jesam! pljačkaš ubije tog čovjeka pa upita drugog:jesi li me vidio? -nisam,ali moja punica je!
28.03.2011, 14:29
milenium
6133
dođe Haso kući i gurne ruku ispod Fatine suknje pa je upita.a jeli Fato,gdje su dlačice? Fata šuti. opet Haso:a jeli bona Fato,gdje su dlačice? na to će Fata:jeli haso,jesi li ti došao jeb*** ili štrikati?!