writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

15.04.2012, 10:33

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

A ovaj katalog sto sam gledala,mislim stvarno,jesu li oni normalni cijene hotelskog smijestaja su previsoke,izaslo bi me preko 2000 sa 2 dijece,a polupansionuser posted image user posted image

Hello, it's me...

clock-img

15.04.2012, 10:45

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

A sta velite o putovanju do mora busem sa jednogodisnjakinjom? Meni nesto kao da se necu snac a svi govore kao ni prva ni zadnja. To bi nam bio prvi ljetni odmor sa bebom. Iskreno, malko me strah stvari tipa sta ako se razboli itd.

Postoje privatnici koji voze do mora...
dodju pred tvoja vrata i ostave te gdje zelis...
To je kombi s desetak sjedista, klimom, a cijena je kao i bus, 50 KM povratna karta...

A za bolest... to ne mozes predvidjeti, ali mozes se osigurati (u Socijalnom) za 5 KM i ici u vece mjesto gdje imas Dom zdravlja...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

15.04.2012, 10:50

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

e mene upravo to brine za nB bolesti
mm ima 2 sedmice odmora, ja više, a ljetujemo u malom mjestu
nije problem put, jer inače putujemo autom i mm može nas odvest prije ali me brine ako ostanem sama sa curom, za nB nečega, kako se dovest do najbližeg grada i ljekara user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

15.04.2012, 10:52

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Ma sto se tice mjesta ja sam navikla u Zaostrog, tamo sam odrasla. Imamo besplatan smjestaj i tako to. Ne moram nositi sve za sobom je rpola stvari ima tamo. Eh DZ ima u Gradcu i Makarskoj ja mislim.

clock-img

15.04.2012, 11:11

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

Ma sto se tice mjesta ja sam navikla u Zaostrog, tamo sam odrasla. Imamo besplatan smjestaj i tako to. Ne moram nositi sve za sobom je rpola stvari ima tamo. Eh DZ ima u Gradcu i Makarskoj ja mislim.

Pa ako vec imas besplatan smjestaj onda rentas auto i to je to

Hello, it's me...

clock-img

15.04.2012, 11:13

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Pa ako vec imas besplatan smjestaj onda rentas auto i to je to

Bit ce tako nesto, ili u najgorem slucaju sto s eprevoza tice bus. Prespavat ce put ionako, predpostavljam jer se putuje nocu. No, o tom po tom-ima jos do ljetauser posted image

clock-img

19.04.2012, 11:52

clock-img

lejlaze

pencil-img

845

IZVORNA PORUKA: teacher75

recite mi, kakva su pravila u hrvatskim hotelima kod placanja za dvoje male djece (jedno beba a drugo nepune 3 godine), kakve olaksice imaju?

Mi cemo najverovatnije ici u Gradac hotel Labineca. Tu su djeca gratis. i ja imam dvoje odprilike kao tvoji su. Imas u Zadru hotel Donat i tu su ti djeca gratis.

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

clock-img

19.04.2012, 12:05

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Gradac ima Ambulantu, Podgora ima ambulantu, a od G. do Makarske ima 40 minuta vožnje, bliže su Ploče

clock-img

27.04.2012, 13:07

clock-img

henna ze

pencil-img

475

Duće kod Omiša jel iko bio? kakvi su utisci

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

27.04.2012, 13:15

clock-img

babina beba

pencil-img

825

IZVORNA PORUKA: henna ze

Duće kod Omiša jel iko bio? kakvi su utisci

Bila sam ja i ok je ako imas smjestaj  u kuci na plazi, ali kuce su uglavnom peko puta pa moras cestu prelaziti ili ici onim smrdljivim tunelima. Plaza je velika nikad nija guzva, ali kad ulazis u more moras 100 metara pjesaciti u plicaku da bi mogla zaplivati normalno! Za djecu malu je skroz ok, pjesak je uglavnom!

clock-img

28.04.2012, 10:25

clock-img

henna ze

pencil-img

475

a nakon tih 100 metara jel onda duboko da se može plivati?

clock-img

28.04.2012, 15:13

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Fino je tamo skroz..porodicni odmor, a Omis divan kao gradic, voljela sam one nocne setnje :-). Mm i ja tamo bili na medenom :-):

N&N

clock-img

28.04.2012, 17:55

clock-img

damma

pencil-img

1281

Moji roditelji svake godine idu u Duce. Prosle godine mi bili u isto vrijeme u Drveniku kad i oni u Ducama pa smo otisli jedan dan do njih. Iskreno receno meni se nije svidjelo, bas zbog magistrale sto neko spomenu, hladovine ni na vidiku, plaza je pjescana, a za djecu je jedino dobro sto je plitko. Sto metara ides u more i opet voda meni do vrata.
Al ukusi su razliciti ..

2004.
2008.

clock-img

04.05.2012, 12:54

clock-img

Tajno moja

pencil-img

238

Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine:Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

clock-img

04.05.2012, 13:59

clock-img

Tajno moja

pencil-img

238

IZVORNA PORUKA: Tajno moja

Ipak,ćemo mi vjerovatno ove godine i to negdje početkom septembra negdje bliže granici,jer neda nam se nešto dalje vozariti....E sad,koja mjesta predlažete da su za dvogodišnjaka i da ima hladovine:Gradac,Brist,Podaca,a da smještaj nije pretjerano skup i da je kuća u blizini plaže?Sva iskustva i prijedlozi su dobrodošli ;)

Može i neki link za Mali Drvenik....

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

clock-img

09.05.2012, 15:33

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Podaca se nama prosle godine nije svidjela.. Gradac je ljepsi, ali i veci pa je plaza malo udaljenija..Mi smo opet rezervisali u Promajnoj na istom mjestu pocetkom jula i radujemo se odmoru :-)

N&N

clock-img

12.05.2012, 15:15

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Šta mislite, Duće (kraj Omiša, pješčana plaža) ili Promajna (kraj Baške Vode, borovina)? eventualne rezervacije i cijenom i kvalitetom tu u par deka.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

12.05.2012, 15:24

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Duce su fenomenalna plaža. I mi idemo ove godine na pjescanu, mislim da je za manju djecu to idealno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

12.05.2012, 15:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

A ima li šta u Dućama sem te plaže, tipa šetnica, mjesto za popit kafu i sl?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

18.05.2012, 05:17

clock-img

delfin

pencil-img

958

Je li bio neko na Pagu? Kako je za djecu mislim hladovina, plaža?  i cijene pića i hrane?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

clock-img

18.05.2012, 09:00

clock-img

henna ze

pencil-img

475

IZVORNA PORUKA: niki83

Podaca se nama prosle godine nije svidjela.. Gradac je ljepsi, ali i veci pa je plaza malo udaljenija..Mi smo opet rezervisali u Promajnoj na istom mjestu pocetkom jula i radujemo se odmoru :-)

niki možeš li mi poslati kontakt u promajnoj..i meni odgovara početak jula..mislim od 02.07.

clock-img

18.05.2012, 09:17

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

hejj zene to u Promajnoj....jel kuca blizu plaze?? nas bebac ce imati 6mj kad budemo isli pa da nam je da smo blize plazi

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

18.05.2012, 12:42

clock-img

Anoniman

zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu

nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

clock-img

18.05.2012, 12:45

clock-img

Funky

pencil-img

537

IZVORNA PORUKA: triputmama
zene kakva su vasa iskustva vezane za Hurghadu
nasla sam jednu super ponudu polovine juna pa jos da upitam kako ste vi prosli ili culi od drugih sto su bili

koga to moje oči vide??? user posted image                 

user posted image user posted image user posted image

Kažu da tamo ima puno buba tipa žohara, skarabejauser posted image i sl... i ja htjela ići ali sam odustala skroz...

Funky Fun Club

clock-img

18.05.2012, 12:46

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Ja sam isla u Hurgadu i bilo mi je odlicno! Ja preporucujem.
Eh sada ne znam kakva je trenutno sigurnosna situacija u Egiptu. user posted image

Zadnji članci

article-img