IZVORNA PORUKA: Mila_80
Da li je netko od vas ljetovao u Podacama , našla sam pravo fin smještaj odmah uz plažu ( nisam ih još zvala ) ali nisam nikada bila u Bristu pa me interesuje kakvo je za malu djecu
Mi smo prosle godine bili u Bristu u julu, pa onda opet u Bristu u septembru ali u dijelu blizem Podacama pa smo se tamo i kupali. :) Na predhodnoj stranici imas moj 'osvt' na ta dva mjesta i neke slike. :)
Uglavnom nije lose, ali je meni plaza u Podacama bolja. Bili smo na onoj blize Bristu. Lijep je ulaz u more, ima hladovine, imaju kabibe za presvlacenje i tusevi.
A u Bristu nisu lose plaze samo su malo kratke ono od staze do ulaza u more, ali nisu lose uopste. Kada se nadje fino mjesto super je, i ima i hladovine, nem apuno, ali nadje se. :)
I jedno i drugo mjesto su mali skroz, ali ima setnica od Podaca do Brista pa od Brista do Graca. Sve uz more i osvjetljeno je. Imaju i klupe svako nekoliko da s emoze i odmoriti. :)
U Bristu ima pekara, dvije prodavnice manje, par restorancica, mala pijaca, prodavnica voca i povrca. Ima jos nesto i uz magistralu.
Podace uglavnom sve je uz magistralu. Ima cini mi se malo veci market, pijaca... Uz plazu ima mali restorancic...
Sve je uglavnom blizu jer su mala mjesta skroz. :)