cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

25.06.2012, 18:40

clock-img

Hurma

pencil-img

662

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ja jučer se vratila iz Vodica, bila s malenom i pored nas bio par roma s dvoje djece....curica se kupala s mojom Iman, preslatko stvorenje.
I govore meni drugarice na plaži: pazi dobro stvari, imamo cigane u blizini...a ono ljudi normalni skroz, sunčali se, kupali se i otišli kad su htjeli.

Samo što smo mi puni predrasuda, pa nam niko ne paše.

Eh, da....ili se meni čini ili su cijene ove godine poludile u Hrvatskoj...miša mu, kukuruz 12 kn(zašto toliko košta nikako mi nije kasno), palačinka 15 kn(pa u restoranima je jeftinijauser posted image ), ležaljke 20 kn... voda Jana 0,5 l košta 5 kn...a kod nas 63 pfuser posted image ....user posted image

eeeeee, to su Vodice... prelijepe i preskupe... bila sa mm jedne godine 1o dana, bilo nam predobro...

clock-img

25.06.2012, 18:45

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Eh, da....ili se meni čini ili su cijene ove godine poludile u Hrvatskoj...miša mu, kukuruz 12 kn(zašto toliko košta nikako mi nije kasno), palačinka 15 kn(pa u restoranima je jeftinijauser posted image ), ležaljke 20 kn... voda Jana 0,5 l košta 5 kn...a kod nas 63 pfuser posted image ....user posted image

Cini ti se, to su Vodice user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.06.2012, 18:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.06.2012, 19:11

clock-img

Hurma

pencil-img

662

meni je pijesak bio najbitniji u odabiru, pa onda blizina plaze... pa onda i smjestaj i cistoca...
tacno ne znam sta bi mi sin radio po kamenju i prošle i ove godine, valjda gađao ljude u vodi user posted image a ovako je ipak mu bilo zanimljivije igranje u pijesku http://i50.tinypic.com/acyct0.jpg

clock-img

25.06.2012, 19:15

clock-img

ena007

pencil-img

84

znate li neki apartman tucepi-kamena... ili eventualno neko drugo fino mjesto na makarskoj rivijeri. za 4 osobe, ako moze pp

clock-img

25.06.2012, 19:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

25.06.2012, 19:21

clock-img

Anoniman

a da li je neko od vas bio u Crikvenica i kako je bilo , kakva su iskustva pozitivna/ negativna

< Poruku je uredio triputmama -- 25.6.2012 19:22:22 >

clock-img

25.06.2012, 19:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

25.06.2012, 19:46

clock-img

Hurma

pencil-img

662

za moj morski vijek ja sam bila u Trogiru, živjela kratko vrijeme prije rata, pa Vodice, pa Trpanj, Tucepi, Makarska, Igrane, Jadrija, Omiš (Duće)... u tim mjestima sam bila ono po najmanje 7 dana... ostale posjete ne racunam Split, otoke, Dubrovnik, Šibenik itd... i Neum po nekoliko puta godišnje, sto sa prijateljima, kolegama, sa djecom itd... rezime:
za malo vecu djecu zeljnu zabave = Vodice (to cemo ponavljati za koju godinu)
za malu djecu, pijesak = Duće...

a kad budemo u prosvjeti imali vece plate onda avion... zZzZzZ.... user posted image

clock-img

25.06.2012, 19:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

25.06.2012, 19:54

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Lady26

Cini ti se, to su Vodice user posted image user posted image user posted image

Ovo je jeftino kako je na pojedinim mjestima.lani je kukuruz bio 15 kuna au dubrovniku je voda 20 kuna,jana od pola litra. eto samo primjer.ali zato kupiš jane u konzumu po regularnoj cijeniuser posted image

clock-img

25.06.2012, 19:54

clock-img

Hurma

pencil-img

662

ma i Duce nisu jeftine... ali eto malo mjesto nema luxuza... nema tih sto nosaju i mame kao u Vodicama... tamo mi je vrhunac bio kad parkirase frizider iznad glave i pocese prodavati vocnu salatu, jarane moj... bas bilo poskupo... ali dobroooo.. a u Dućama toga nema... ima Split i Omiš... ali ako imas odes, ako nemas cvrcis na suncu i sutis user posted image

clock-img

25.06.2012, 19:59

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Hurma

ali ako imas odes, ako nemas cvrcis na suncu i sutis user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.06.2012, 21:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku user posted image
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

zato sto je blize i napucanije

šta je napucanije?? od čega?? pa Budva, Herceg novi je za Hr Las Vegas

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

25.06.2012, 22:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni je C.gora puno bolja za ljetovanje od Hrvatske, ne kontam čemu tolika navala Bosanaca u Hrvatsku user posted image
mislim ono Mali Drvenik, Veliki Drvenik, Zaostrog, Brist, Gradac, Klek pa nidje veze .... mislim u usporedbi za najzabačenijim mjestom u C.gori

meni je makarska puno cisca i napucanija od budve a da ne govorim o splitu i dubrovniku i ostalim ljepsim mjestima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

25.06.2012, 22:08

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: animagical

ma dajem al cetvrtina tablete koliko se preporucuje u ovom uzrastu djeluje 3-4 sata tako da ne smijem dalje

ja sam vidjela u apoteci neki fol za djecu, lizalo protiv mucnine... vjerovatno moze za Lanu? pitaj u apoteci, meni je djelovalo zanimljivo... ima i za grlobolju

ali koliko puta ga treba liznuti da bi djelovalo? ova moja lizalo lizne 3-4 puta i nece vise

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

25.06.2012, 22:10

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

25.06.2012, 22:13

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

meni je pijesak bio najbitniji u odabiru, pa onda blizina plaze... pa onda i smjestaj i cistoca...
tacno ne znam sta bi mi sin radio po kamenju i prošle i ove godine, valjda gađao ljude u vodi user posted image a ovako je ipak mu bilo zanimljivije igranje u pijesku http://i50.tinypic.com/acyct0.jpg

Eh, ova plaža meni treba.
I da, udaljenost smještaja od plaže isto...sad nismo imali tu sreću, ali učimo na greškama user posted image

ovakva plaza je i u zuljani na peljescu, lana je bas uzivala maximalnouser posted image

clock-img

25.06.2012, 22:29

clock-img

Amyla

pencil-img

246

animagical, mila, molim te mozes li mi napisati (posto vidim da si bila) koliko treba sati do ulcinja, odnosno crne gore inace, sutomora, bara...mozda si i napisala ali ne mogu sve da citamuser posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

clock-img

25.06.2012, 22:31

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

za moj morski vijek ja sam bila u Trogiru, živjela kratko vrijeme prije rata, pa Vodice, pa Trpanj, Tucepi, Makarska, Igrane, Jadrija, Omiš (Duće)... u tim mjestima sam bila ono po najmanje 7 dana... ostale posjete ne racunam Split, otoke, Dubrovnik, Šibenik itd... i Neum po nekoliko puta godišnje, sto sa prijateljima, kolegama, sa djecom itd... rezime:
za malo vecu djecu zeljnu zabave = Vodice (to cemo ponavljati za koju godinu)
za malu djecu, pijesak = Duće...

a kad budemo u prosvjeti imali vece plate onda avion... zZzZzZ.... user posted image

sto se tice jadrana ja sam do sad ljetovala u makarskoj, hvaru, u tucepima, igranima, dubrovniku, splitu, gradcu, podgori, zuljani na peljescu, komarnoj, neumu, korculi, kao dijete u h.novom i bijeloj, a posjetila sam bol-brac, trogir, zadar, drvenik, zivogosce, brela,primosten, vodice, orebic, budvu. od daljih destinacija ljetovala u turskoj- alanja, bodrum i marmaris, grckoj-rodos i van sezone bila u tunisu, loret de maru i jordanu. najludje se provodila u turskoj i na hvaru, za djecu preporucujem zuljanu zbog pijeska i mirauser posted image

clock-img

25.06.2012, 22:35

clock-img

bambi7

pencil-img

672

IZVORNA PORUKA: Amyla

animagical, mila, molim te mozes li mi napisati (posto vidim da si bila) koliko treba sati do ulcinja, odnosno crne gore inace, sutomora, bara...mozda si i napisala ali ne mogu sve da citamuser posted image

Mi smo isli obalom (neum, Dubrovnik....) za nekih 7h naravno odmarali smo par puta, a mozes preko Foce za 4h, mada je put katastrofišen, nikad vise tim putem necemo ici.

Ulcinj ti je skroooooz na dnu Crne Gore, do granice sa Albanijom, Bar je super, i taaaaako je cist, al mi nekako nije vise za odmor sa djecom . Da idemo u CG sad bi isli u Sutomore, bas mi se svidjelo.
Helem mi smo bili za vikend u Neumu, nama je bilo extra, samo mi nije jasno kako onu plazu malo ne dovedu u red, pa onakva je bila i ko cura kad sam isla. Ipak je plaza prva od stavki koja i privlaci turiste!

< Poruku je uredio bambi7 -- 25.6.2012 22:40:10 >

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

clock-img

25.06.2012, 22:41

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Mi se vratili..uglavnom za moj ukus prevruce..ali sve u svemu nam je bilo tradicionalno odlicno. Bili smo u Brelama..i da cijene su kao i proslih godina.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

25.06.2012, 23:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ma i Duce nisu jeftine... ali eto malo mjesto nema luxuza... nema tih sto nosaju i mame kao u Vodicama... tamo mi je vrhunac bio kad parkirase frizider iznad glave i pocese prodavati vocnu salatu, jarane moj... bas bilo poskupo... ali dobroooo.. a u Dućama toga nema... ima Split i Omiš... ali ako imas odes, ako nemas cvrcis na suncu i sutis user posted image

a da vidis tek cijena na hvaru i u dubrovnikuuser posted image

clock-img

25.06.2012, 23:23

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Anica1

ma tucepi su super u ovom periodu, nije guzva ko u julu i avgustu, lijepo ce vam biti sigurno, meni su tucepi najljepsi u makarskoj rivijeri, ali uz brela nazalost i najskuplji

Mi idemo u Tucepe za 3 dana, nasli smo super apartman, dvije spavace sobe, svaka soba ima svoju terasu, 60 EUR. Samo se nadam da nece biti guzva kao inace sto bude u Tucepima . Brela su za mene broj 1 dole, plae predivne , hladovine koliko zelis, ljepota, ali su cijene kriza.

p.s. teacher75 - I Lanica i Alan su medici, ona prava damica slatka, a on momak, ljepotan, buduci sarmer izgleda user posted image Bas mi je drago da sam vas vidjela danas i prepoznala user posted image

hvala, i tvoja curica je premedenauser posted image mislim da ti nece sad biti guzva u tucepima jer smo mi ljetovali tamo prije 2 godine bas u ovom periodu i bilo je taman ljudiuser posted image

clock-img

25.06.2012, 23:24

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Amyla

6-7 sati, oko 350 kilometara

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img