Drvenik je super, i Mali i Veliki....al' sad nesto razmisljam o opciji Zaostroga....
Mi se vratili u subotu iz Zaostroga i bilo nam je oslicno! Imas na prethodonoj strani moj malo duzi post o tome , a ima i na FB album...
Mene je bas prijatno iznenadio Zaostrog, lijepa i plaza, i more, ima se gdje i prosetati i kafa popiti, ima skoro sve sto treba. Mi prezadovoljni.
Adana, može li kontakt, ali hitno, pa ako nađeš vremena pošalji pp...Kako da te nađem na fb, da pogledam slike.........Je li gužva kod tog domaćina, mi mislili krenuti u petak, pa da ne idemo na slijepo, da probamo šta ugovoriti..
02.07.2012, 18:14
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: niki83
Bitno je da je Nedi zadovoljan, a mamu i tatu ko sisa Sala, naravno. Lijepo je cuti svjeze utiske i iskustva..slicno smo se mi prosle godine razocarali u Podacama. Ali eto, dok covjek ne vidi i ne proba, ne vjeruje.
Ma da, najvaznije je da je on sretan. Inace me nerviraju ti mali apartmani. Kad gledas slike nna internetu rekao bi da je pristojno. Pa hodati ne mozes a kamoli raditi neke druge stvari kad dijete spava
03.07.2012, 20:58
Zlatija
32
IZVORNA PORUKA: damma
36 eura trokrevetni apartman, doduse ta je cijena do 01.07. Cini mi se da je 45 u sezoni. Al je na plazi kuca, bas bas blizu.
moze li kontakt teel molim te...moze u pp
03.07.2012, 22:59
Halimaa
188
evo ja opet za Ulcinj, mi idemo 15.tog aBd, kontam da li da ponesem naš suncobran ili će biti zgodnije da tamo iznajmljujemo. Bezveze mi plaćati suncobran kad ga mogu ponijeti, šta vi mislite?
03.07.2012, 23:01
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: Halimaa
evo ja opet za Ulcinj, mi idemo 15.tog aBd, kontam da li da ponesem naš suncobran ili će biti zgodnije da tamo iznajmljujemo. Bezveze mi plaćati suncobran kad ga mogu ponijeti, šta vi mislite?
Mi smo iznajmljivati a nas je bio u autu. Meni su se svidjali oni suncobrani i lezaljke
03.07.2012, 23:02
Medić*
29
Mi nosimo nas suncobran, ne iznajmljujemo, zasto da placas, ponesi svakako
03.07.2012, 23:02
bambi7
672
Ako imas ponesi, samo ces se nanosati od auta do mora. I mi smo nosili jer je nas bilo kamara pa nosio svako ponesto!
03.07.2012, 23:03
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: bambi7
Ako imas ponesi, samo ces se nanosati od auta do mora. I mi smo nosili jer je nas bilo kamara pa nosio svako ponesto!
Pa od parkinga do plaze svakako nema puno, nama nije tesko nositi
03.07.2012, 23:05
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Nama jest...Boze koliko stvari mi nosimo Igracke za maleno0g zauzimaju veeeliku torbbu+peskiri i ostale stvari
03.07.2012, 23:09
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Nedi
Nama jest...Boze koliko stvari mi nosimo Igracke za maleno0g zauzimaju veeeliku torbbu+peskiri i ostale stvari
Ma imami i mi dosta stvari, ali bas mi se ne placa jos suncobran uostalom muzu ga uvalim
03.07.2012, 23:11
Nedi
1147
Ako se imamo na fb pogledaj slike od prosle godine Zauzimamo prostora za 6 a ne za 3
03.07.2012, 23:15
Medić*
29
Ako se imamo na fb pogledaj slike od prosle godine Zauzimamo prostora za 6 a ne za 3
Mi smo malo skromniji
Ne znam koja si na FB
03.07.2012, 23:17
Nedi
1147
Mi smo malo skromniji
Ne znam koja si na FB
Pisem PP a slike su ljeto 2011
03.07.2012, 23:24
bananica
4330
hocu i ja slike da gledam
03.07.2012, 23:24
Halimaa
188
ok, hvala , definitivno nosim, i uvaljujem mužu! I mi cemo nositi silu stvari, najviše igračaka i pola kućne apoteke .
03.07.2012, 23:28
Nedi
1147
IZVORNA PORUKA: bananica
Pisi pp da te dodam
03.07.2012, 23:29
Medić*
29
Mi smo malo skromniji
Ne znam koja si na FB
Pisem PP a slike su ljeto 2011
Napisah ti PP, hajde ti mene dodaj, jednostavno nece da mi izbaci tvoj profil.
03.07.2012, 23:29
bananica
4330
Pisi pp da te dodam
pa mene izgleda zadnju dodajes
03.07.2012, 23:31
Nedi
1147
Pisi pp da te dodam
pa mene izgleda zadnju dodajes
Ako me budes ignorisala zbog toga ja cu danima
medic poslala sam zahtjev
03.07.2012, 23:35
veeseelaa
20552
imao dio plaže koji je rezerviran za raju sa svojim suncobranima al tu nemaš ležaljke čini mi se jedan euro samo plaćaš mjesto
meni bi bilo mrsko nositi, zabadati itd a + bez ležaljki