hahahah kako to sve izgleda? ja nešto nisam obraćala pozornost naravno vidim na plažana CG da s enešto pojede al ne izgleda mi to sad nepristojno, i to ljudi kupuju u obližnjim prodavnicama, ne donose iz zemlje iz koje dolaze
hahahah kako to sve izgleda? ja nešto nisam obraćala pozornost naravno vidim na plažana CG da s enešto pojede al ne izgleda mi to sad nepristojno, i to ljudi kupuju u obližnjim prodavnicama, ne donose iz zemlje iz koje dolaze
strašni sud bona! najgori su oni što dolaze ujutro i pred veče se vraćaju. to se frižideri vade, šerpe, filovane paprike.i sve to na Ambasador dekama. ma fuj!
05.06.2013, 10:34
EEDITH
1217
zašto nose mlijeko,kada i ovdje kupuju dukat?
05.06.2013, 10:35
minja_
655
ma ja ne mogu bez seljakluka i moje omiljene morske hrane - Argete, kupljene naravno u BiH i paradajza, naravno višićkog
Ja kako sam skontala, mi ćemo od 1. jula kupovati u Hrvatskoj, bice jeftinije nego kod nas, plus povrat poreza, kao sto su oni npr. kupovali u Orasju i na kasama dobivali povrat poreza, a sad ce biti obrnuto.
Jedva cekam da nafilujem metkovljanske paprike original hrvatskom junetinom iz Konzuma
05.06.2013, 10:40
ladyblue RR
1848
ja uvijek stanem u Metković i pokupujem što mi treba u Lidl-u i Konzum-u.
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
05.06.2013, 10:42
EEDITH
1217
zar neće biti €,jeli to nedaju lasicu(kunu)
05.06.2013, 10:43
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: eldinky
zar neće biti €,jeli to nedaju lasicu(kunu)
ma jok bona. Slovenci godinama čekali dok su dobili Euro. ne ide to automatski. mora EU odobriti. i građani se izjasniti na referendumu žele li Euro.
05.06.2013, 10:48
minja_
655
pa necu ici po zvake u Zupanju vec u pravu podmjeru . Izvjestaj vam podnesem u "Potrosackoj korpi" Hrvatska vs. Bingo, pa da vidimo hoce li se isplatiti regionalno druženje u Slavoniji, mi u bus, a iza nas šleper s namirnicama za 6 mjeseci
05.06.2013, 10:51
EEDITH
1217
znam bona,nego se zezam,znaš da nas uopšte i ne pominju kao turiste ,a ako i pomenu mi smo ta nekultura, a česi im isto svu hranu donesu sa sobom , nadaju se turistima sa lovom,a ponuda je -krafne,štrudeli ,kukuuuuuruuuz
05.06.2013, 10:52
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: minja_
pa necu ici po zvake u Zupanju vec u pravu podmjeru . Izvjestaj vam podnesem u "Potrosackoj korpi" Hrvatska vs. Bingo, pa da vidimo hoce li se isplatiti regionalno druženje u Slavoniji, mi u bus, a iza nas šleper s namirnicama za 6 mjeseci
05.06.2013, 10:54
ladyblue RR
1848
IZVORNA PORUKA: eldinky
znam bona,nego se zezam,znaš da nas uopšte i ne pominju kao turiste ,a ako i pomenu mi smo ta nekultura, a česi im isto svu hranu donesu sa sobom , nadaju se turistima sa lovom,a ponuda je -krafne,štrudeli ,kukuuuuuruuuz
zavisi gdje ideš...MAkarska rivijera je hala a Istra je šminka mrtva i ponuda je gošparska. koliko para-toliko muzike.
05.06.2013, 10:58
MicoTico
340
meni je Istra ljepša od Dalmacije, ali je i vrijeme varljivije u odnosu na južni dio, vazda ti lutrija sa vremenom.
05.06.2013, 10:59
minja_
655
nego, ja cu se drzati Panonca, tamo na ambasadorki posluze CITAVO janje i kubik lepina, pravi makarski dozivljaj , ako si dovoljno mastovit
05.06.2013, 11:00
EEDITH
1217
slažem se,već nekoliko godina nismo išli u istru,nešto mi daleko sa djecom putovati 9-10 sati, ali ipak kompletna ponuda Cro je diskutabilna ,a more prelijepo ,samo da je to nekome poduzetnom ?
05.06.2013, 11:04
leona81
6373
citala sam i ja da se nece moci nositi lijekovi. posto su mi vec rekli da dalsy kod njih moze samo na recept, znaci da bi i oko njega pravili problem...eh sad...kako da nosim M apoteku? kad je vecina kod njih tih lijekova na recept. i da li ce nas peglati kod mene su svi Hrvati osim mene?
05.06.2013, 11:04
MicoTico
340
Nam nije sad nešto Istra daleka, mala razlika u vožnji u odnosu na Dalmaciju. A i cesta nam puno bolja do tamo. Ali mm samo Dalmaciju preferira. Prošle godine ga na Tursku nagovarala, nije htio ni da čuje. Mislili smo i u Grčku, ali nam baš daleko sa ovim malim ići tamo, pa će na kraju opet izgleda biti Dalmacija.
05.06.2013, 11:07
leona81
6373
u Istru al samo bez M...predivna je...savrsena, da imam para tamo bi sebi kupila kucicu...cak i ne mora da je odmah uz more, jednostavno mi je svaki dio Istre divan. cak i zimi