cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

30.06.2015, 09:30

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

hvala mama2009.

na slikama vidim da ispred hotela ima pjescana plaza za djecu? (moj djecak je ljubitelj pjescanih plaza)

ja vise volim plaze kao sto su na makarskoj rivijeri (brela, baska voda i ekipa), ali izgleda da korcula nema taj tip plaza.

ali hajde, ne moze i jare i pare - ova ponuda za bon repos mi se cini pravo povoljna i zao mi je propustiti - pa cemo vidjeti.

clock-img

30.06.2015, 12:38

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Cure moje imam jednu molbu za vas, ako nema ima provjeren smještaj u Drveniku, Tučepima, uglavnom do Makarske mo
e li mi poslati PP, ja sam poslala meil na nekoliko adresa, pa čekam odgovor, hvala Vm unaprijed, i ako mogu da Vas zamolim da mi pošaljete u PP

hvala Vam unaprijed

clock-img

30.06.2015, 12:46

clock-img

damma

pencil-img

1281

imam ja nekih brojeva iz drvenika..al kuci..
pa cu ti poslat veceras..

2004.
2008.

clock-img

01.07.2015, 08:45

clock-img

niki83

pencil-img

2113

I ja bih rado na pp neke kontakte ili preporuke za Makarsku rivijeru..moze Promajna, Zaostrog, Drvenik, ili ona mjestasca izmedju user posted image hvala unaprijed!

N&N

clock-img

01.07.2015, 08:57

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Meni trebaju neke preporuke za Crnu Goru

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

01.07.2015, 09:23

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: bebacha

Meni trebaju neke preporuke za Crnu Goru

Petrovac, prelijepo mjesto.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

01.07.2015, 14:23

clock-img

Admi085

pencil-img

65

AKo neko ima preporuku za smjestaj u Ulcinju-grad i blizina male plaze,neka mi posalje kontakt u p.p.ili ovdje :)

clock-img

01.07.2015, 14:31

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: mama_alma

Cure moje imam jednu molbu za vas, ako nema ima provjeren smještaj u Drveniku, Tučepima, uglavnom do Makarske mo
e li mi poslati PP, ja sam poslala meil na nekoliko adresa, pa čekam odgovor, hvala Vm unaprijed, i ako mogu da Vas zamolim da mi pošaljete u PP

hvala Vam unaprijed

Niko ništa ???

Hvala u svakom slučaju

clock-img

01.07.2015, 14:37

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: Admi085

AKo neko ima preporuku za smjestaj u Ulcinju-grad i blizina male plaze,neka mi posalje kontakt u p.p.ili ovdje :)

mi smo bili na Velikoj plaži tako da nisam bas od pomoci

clock-img

01.07.2015, 14:38

clock-img

damma

pencil-img

1281

hvala Vam unaprijed

Niko ništa ???

Hvala u svakom slučaju

ja sam obecala al zaboravila..

2004.
2008.

clock-img

01.07.2015, 17:12

clock-img

Admi085

pencil-img

65

Moze i velika plaza,jer kako je krenulo tesko se moze naci nesto u periodu kada mi idemo...sve je puno.Posaljite mi info.svakako.

clock-img

03.07.2015, 07:30

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Pitat cu mm za broj....nije bas na samoj plazi apartman al nije ni daleko
malo šetnje
povoljno....
mi cemo ove godine negdje blize samo pojma nemam gdje user posted image

clock-img

03.07.2015, 13:38

clock-img

azra I ADI

pencil-img

511

Kakvo je stanje na granici-Doljani, preturaju li po porodičnim automobilima? Mi uvijek ponesemo dosta hrane, nikad nam nisu ništa pregledali, nadam se da ćemo i ove godine isto proćiuser posted image

clock-img

03.07.2015, 13:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

A zasto nosite hrnu preko granice....
Ako nadju ono sto je zbrnjenonositi imaju prvo oduzeti i kazni napisati...
Nemate potrebe odavde tefliti..stanete u metkocic odete konzum.lida kupite i jos pijava ondje bas finoga povoljno mozete naci i idete dalje

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.07.2015, 17:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ni mi nikad hranu ne nosimo. kupimo tamo u lidlu il konzumu. razlika u cijenama minimalna

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.07.2015, 10:53

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Ako nekom treba kontakt za dva aprtamana u Maloj Dubi... prelijepo malo mjesto za odmor

jedan aprtaman je mali za roditelje s bebom ili jednim djetetom
a drugi veliki preko 70 kvadrata...s dvije spavaće sobe i jednom s jednim krevetom....

ja sam bila u kući pored ...prodavnica pored....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

06.07.2015, 12:32

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Visnja..moze kontakt na pp pls.

N&N

clock-img

06.07.2015, 13:27

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

poslala na pp

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

06.07.2015, 13:50

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

poslala na pp

Hvala user posted image

N&N

clock-img

06.07.2015, 13:54

clock-img

jednaa

pencil-img

315

Ima li neko neku preporuku za manji apartman u Zaostrogu ili neko drugo mjesto na Makarskoj rivijeri?

Hvala

baby boy se rodio 02.01.2010.
ex jedna2u1

clock-img

06.07.2015, 23:24

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

IZVORNA PORUKA: lulaloo

hvala mama2009.

na slikama vidim da ispred hotela ima pjescana plaza za djecu? (moj djecak je ljubitelj pjescanih plaza)

ja vise volim plaze kao sto su na makarskoj rivijeri (brela, baska voda i ekipa), ali izgleda da korcula nema taj tip plaza.

ali hajde, ne moze i jare i pare - ova ponuda za bon repos mi se cini pravo povoljna i zao mi je propustiti - pa cemo vidjeti.

Ponuda je povoljna i vrijedi za te pare. Od smještaja ne ocekuj previše al što se tiče hrane, ima svega i veoma su ljubazni. Ispod hotela ima nekoliko manjih plaža i nije gužva na njima. Naši se uglavnom tiskaju oko bazena, porane ujutro da zauzmu mjestouser posted image

2011.
2016.

clock-img

06.07.2015, 23:42

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Može li i meni kontakt tog smještaja u Maloj Dubi. Hvala ..

2011.
2016.

clock-img

07.07.2015, 08:09

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

IZVORNA PORUKA: lejla80

IZVORNA PORUKA: lulaloo

hvala mama2009.

Ponuda je povoljna i vrijedi za te pare. Od smještaja ne ocekuj previše al što se tiče hrane, ima svega i veoma su ljubazni. Ispod hotela ima nekoliko manjih plaža i nije gužva na njima. Naši se uglavnom tiskaju oko bazena, porane ujutro da zauzmu mjestouser posted image

hvala najljepsa lejla80.
da, sudeci prema iskustvima koje sam procitala na drugim forumima - vecina onih koji su bili su jako zadovoljni, pa se nadam da ce i nama biti lijepo.

clock-img

07.07.2015, 08:26

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: DISANA

Ženice je li iko bio u Blacama na ljetovanju? Kakva je plaža? Ima li granap?
Moram što bliže granici biti (svekar mi je jako bolestan) a htjela bih se odmoriti a dobila sam primamljivu ponudu za Blace

Blace su malo mjesto, imaju granap, kazu da su lijepe, moji roditelji par godina ljetovali

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

07.07.2015, 08:29

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: mama2009

jel neko bio u Slanom, hotel Osmine?

hotel osmine je u Grguricima, 2,5 KM od Slanog, ali sve to pripada Slanom, mi se kupali sad na toj plazi hotela, vidim da su svi zadovoljni, sa plaze izgleda kao da si na jezeru jer je u uvali, ima sadrzaja za djecu disko, animacije, ima aerobik u moru i pilates imaju i svoj manji bazen, lezaljke suncobrani ...

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img