cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

19.07.2015, 18:11

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: teacher75

izlazi direkt na slano. ne mogu ti objasnit jer nisam vozac al pogledaj na internetu.objasnjavali su na forumima

hej hvala ti, ako vidis poruku do ujutro, samo javi kakav je put

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

19.07.2015, 20:39

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Granicni prelaz cepikuce zakon. Carinik samo mahnuo rukom, nije ni pogledao pasose, nigdje zive duse. A nA doljanima ljudi po 2 sata cekali

Koristili smo u povratku bas taj prelaz, istina, nikog nema, btw hvala MajiRR na preporuci za isti user posted image

clock-img

19.07.2015, 21:49

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: mama2009

izlazi direkt na slano. ne mogu ti objasnit jer nisam vozac al pogledaj na internetu.objasnjavali su na forumima

onako.nije los.samo pazi da ne zalutate

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

20.07.2015, 18:17

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Upadam,a ne znam ni ja da valja objasniti. Išli smo preko Stoca, LJubinja i ...dalje čitajte putokaze... Graničar sam pogledao pasoše, čekali otprilike 1 min.
I jos važnije, teacher, jesi li ti trenutno u Dračama?? Mislim da sam te vidjela juče i danas, ako si to ti sa RR slika :D
Ja sam ona kojoj dijete u žuto-plavim kolicima stalno vrišti-ma maaaaaaaaaaaaaaaa

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

20.07.2015, 19:25

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Ja sam ona kojoj dijete u žuto-plavim kolicima stalno vrišti-ma maaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image

Kako prepoznati raju sa RR? Djeca im vriste. user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

20.07.2015, 21:18

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: muzika28

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Ako nekom treba kontakt za dva aprtamana u Maloj Dubi... prelijepo malo mjesto za odmor

jedan aprtaman je mali za roditelje s bebom ili jednim djetetom
a drugi veliki preko 70 kvadrata...s dvije spavaće sobe i jednom s jednim krevetom....

ja sam bila u kući pored ...prodavnica pored....

Mogu li ja dobiti ovaj kontakt? Hvala!

Moze li i meni kontakt ?

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

20.07.2015, 21:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Romali

Upadam,a ne znam ni ja da valja objasniti. Išli smo preko Stoca, LJubinja i ...dalje čitajte putokaze... Graničar sam pogledao pasoše, čekali otprilike 1 min.
I jos važnije, teacher, jesi li ti trenutno u Dračama?? Mislim da sam te vidjela juče i danas, ako si to ti sa RR slika :D

jesam. daj javi mi se sutra da se druzimouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.07.2015, 08:40

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

ja zanm obasjniti cepikuce user posted image ako kome zatreba pisat cu (skontala sam da mama2009 se vec kupa do sada)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

21.07.2015, 09:33

clock-img

rose

pencil-img

8709

mrzim ovu temu user posted image user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

21.07.2015, 09:44

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: rose

sto?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

21.07.2015, 19:56

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: rose

sto?

e pa kad god ugledam naslov imam poriv da odgovorim da necu ici na more ove godine..a isla bih ..al me ne moze zapast...iduce aBd user posted image user posted image

clock-img

21.07.2015, 21:56

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Eh draga albje tvoja misija za ovu godinu mnogo ljepša od mora ...pusa Soraji

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

22.07.2015, 09:55

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Eh draga albje tvoja misija za ovu godinu mnogo ljepša od mora ...pusa Soraji

da user posted image prosle godine ruzno vrijeme a ja u vriojeme svog oplaniranog godisnjeg 15 dana sluzbeno u pragu bila..i kazem ok, ima slijedeca godina aBd kad tamo...surpriseee user posted image al opet kazem ima slijedeca aBd user posted image

clock-img

22.07.2015, 15:56

clock-img

med trnova

pencil-img

2

Miracle jesi li provjerila da li je sigurno putovati na Pelješac. Vatra se širi sve više. Katastrofa. Da li relaxtours vraća avansirane pare u slučaju više sile, npr požara.

clock-img

22.07.2015, 16:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=832066

clock-img

22.07.2015, 16:08

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

put kojim smo dosli je trenutno blokiran. moze se samo do trpnja trajektom

clock-img

22.07.2015, 16:44

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

Beba nema pasos, tako da ako budemo isli na more, to ce biti Neum. Ima li ko kontakt za smjstaj blizu ili na obali, da po mogucnosti ima svoju plazu, da nije guzva i da ima bar malo hladovine zbog bebe?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

22.07.2015, 17:09

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

.

< Poruku je uredio Emica_sa -- 22.7.2015 17:12:01 >

Hello, it's me...

clock-img

22.07.2015, 17:47

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: scarlett

Beba nema pasos, tako da ako budemo isli na more, to ce biti Neum. Ima li ko kontakt za smjstaj blizu ili na obali, da po mogucnosti ima svoju plazu, da nije guzva i da ima bar malo hladovine zbog bebe?

mislim da akvo sto nema u Neumu...

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

22.07.2015, 20:07

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ima, Hotel Porat.
Na samoj plazi, ima hlada, plaza pristupacna za djecu, hrana prepredobra.
Mi smo bili odusevljeni.

clock-img

23.07.2015, 09:04

clock-img

miracle

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: med trnova

Miracle jesi li provjerila da li je sigurno putovati na Pelješac. Vatra se širi sve više. Katastrofa. Da li relaxtours vraća avansirane pare u slučaju više sile, npr požara.

Nisam...mislim da ce se dok mi krenemo to stisati.... ...nadam se da ce biti akb ok...user posted image

Citam sad novine haos je...nadam se da cemo moci putovati..neznam oko povrata novca..cisto sumnjam da vracaju..

< Poruku je uredio miracle -- 23.7.2015 9:08:33 >

clock-img

25.07.2015, 19:50

clock-img

Amela86

pencil-img

67

Pozdrav , moje pitanje je ot pa ako ne smije ovdje nek administratori prebace ili obrisu , ja se izvinjavam. Zanima me ima li neko iskustva sa odgadjanjem menstruacije , trebala bih dobiti 6.8. a to bi mi bio drugi dan na moru . Nikad nisam koristila nista za to , niti koristim kontracepcijske tablete pa sad ne znam koliko je pametno na svoju ruku uzeti nesto. Da napomenem da uzimam terapiju za stitnu . Molim za savjet, sta uraditi i koje tablete uzeti ? Hvala unaprijed

Dum spiro , spero ....

clock-img

25.07.2015, 20:22

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Amela86

Pozdrav , moje pitanje je ot pa ako ne smije ovdje nek administratori prebace ili obrisu , ja se izvinjavam. Zanima me ima li neko iskustva sa odgadjanjem menstruacije , trebala bih dobiti 6.8. a to bi mi bio drugi dan na moru . Nikad nisam koristila nista za to , niti koristim kontracepcijske tablete pa sad ne znam koliko je pametno na svoju ruku uzeti nesto. Da napomenem da uzimam terapiju za stitnu . Molim za savjet, sta uraditi i koje tablete uzeti ? Hvala unaprijed

ne bih ti savjetovala da uzimas bilo sta bez savjeta sa tvojim ginekologom...i njemu moras reci i za terapiju za stitnu..

najpametnije je opusti se uzmi i tampone ....nije strasno .... prozivjea sam jedno more s tamponima jer mi tablete koje sam dobila za odgodu nisu djelovale pa sam dobila samo jedan dan kasnije....a da ti ne govorim kako su me napuhale kao da sam trudnica

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.07.2015, 21:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja sam pila kontrac.pilule i sve ok proslo. a inace ih nisam nikad koristila.al ja nemam problema sa stitnom pa ne znam kako to ide

clock-img

27.07.2015, 15:15

clock-img

mamita 2013

pencil-img

56

Da li je neko bio u apartmanima Medena pored Trogira?

Zadnji članci

article-img