cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

10.08.2015, 09:33

clock-img

wannabeblonde

pencil-img

6

Hvala vam na odgovorima, nadam se da ce vrijeme da nas posluzi.

Malo im stvarno jeste bezveze s obzirom da nije bas jeftin hotel da se toliko sadrzaja dodatno naplaćuje, ali eto...

Kakva je situacija sa Aqauparkom u Solarisu, jeste li isle, isplati li se?

< Poruku je uredio wannabeblonde -- 10.8.2015 9:34:33 >

clock-img

10.08.2015, 09:55

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: niki83

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

poslala na pp

Hvala user posted image

Visnja..jos jednom da se zahvalim na preporuci za Malu Dubu user posted image
Imali smo super domacine user posted image
Mjestasce je stvarno divno..odlicno za porodicni odmor..more cisto, mjesta na pretek, hlada i borovine koliko hoces..jos smo pod utiskom user posted image .
Jucer smo bili i u Promajnoj na jedan dan..uzas..za mene razocaranje veliko..previse guzve..more prljavo..itd..itd..

Sve u svemu user posted image user posted image za Malu Dubu!!

drago mi je da ti se dopalo user posted image i da ste uzivali
M.Duba zaista jeste predivna
Drago mi je i za domaćine user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.08.2015, 09:58

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Samo da preporučim Albaniju
divno nam je bilo, ljudi ljubazni, put dosta dobar, hotel dobar i jako su povoljni
bila sam skeptična prema ljetovanju kod njih al prijatno sam iznenadjena

odlično je!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.08.2015, 09:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.8.2015 10:01:26 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

10.08.2015, 16:54

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Obzirom da je nama trebalo 360kn za karte, nije nam se isplatilo nikako user posted image
Dobro izgleda doduse.
More je trenutno pretoplo, mi smo se kupali i po mraku, tako da ce garant ostati tako do kraja sezone.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

10.08.2015, 17:34

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

divno nam je bilo, ljudi ljubazni, put dosta dobar, hotel dobar i jako su povoljni

odlično je!

Ja sam ove godine odljetovala, ali imam Albaniju u planu za iduću sezonu, ako Bog da.Kakve su im cijene hrane u restoranima?

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

13.08.2015, 12:28

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Ima li neko preporuku za Crnu Goru da je blizu plaže, čisto i uslovno za djecu ništa više user posted image

clock-img

13.08.2015, 12:31

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: sirnica

odlično je!

Ja sam ove godine odljetovala, ali imam Albaniju u planu za iduću sezonu, ako Bog da.Kakve su im cijene hrane u restoranima?

kao i kod nas, možda čak i jeftije za 1-2 KM po jelu
piću im je 2,5 KM ---- sokovi, pivo i sl
sladoled im je jeftniji

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.08.2015, 14:11

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

IZVORNA PORUKA: sirnica

odlično je!

kao i kod nas, možda čak i jeftije za 1-2 KM po jelu
piću im je 2,5 KM ---- sokovi, pivo i sl
sladoled im je jeftniji

Znači, isplati se prevaliti put, hvala na informacijama.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

13.08.2015, 15:45

clock-img

Ašoni

pencil-img

154

IZVORNA PORUKA: wannabeblonde

Hvala vam na odgovorima, nadam se da ce vrijeme da nas posluzi.

Malo im stvarno jeste bezveze s obzirom da nije bas jeftin hotel da se toliko sadrzaja dodatno naplaćuje, ali eto...

Aquapark je super, isplati se otici jedan dan kad si vec tamo, imate zabavu i za odrasle i za male, ako to volite. Mi smo svi cetvero uzivali. Imaju tobogane i ostala cuda posebno prilagodjena maloj djeci. I otisli bi jos koji dan, ali je cijena karte povisoka, pa je ostalo na tom jednom danu. Steta da nemaju u ponudi poludnevnu, bilo bi tamam. Inace, sto se vremena tice, ako koji dan bas bude lose, imate kao rezervnu varijantu zatvorene bazene, medju njima i one sa morskom vodom. To se naravno dodatno placa.

clock-img

13.08.2015, 20:50

clock-img

wannabeblonde

pencil-img

6

Sto vise razmisljam i analiziram bit ce da cemo uzeti 3 ona Fun Pass-a oni ukljucuju 2 ulaza u aquapark, 1 voznju vozicem kroz Solaris i 1 mini golf igricu, kada smo vec tamo i kada je bal :D ima do nove godine da se oporavljam od Solarisa user posted image

clock-img

17.08.2015, 10:23

clock-img

miracle

pencil-img

281

Moje misljenje o ljetovanu u Hotelu Komodor Perna,..

Kao sto su rekli u agenciji....sobe nista specijalno,ali ciste ...mogle bi biti i malo bolje za moj pojam (barem ove gdje smo mi bili- prizemlje).
Hrana je dobra,ima izbor vecera 3 menija...dorucak svega da biras.....

Plaza nam je bila ispod prozora skroro...par metara sto je dobro.
Ima hladovine..nema guzve ,more cisto ,ljepota.

Za djecu nimalo sadrzaja osim 2 ljulje i tobogan.

Blizu je Korcula super za izleta..

Da se odmoris od svega...ali ne bi vise isla tamo....fali sadrzaja za djecu barem da se malo zabave.

< Poruku je uredio miracle -- 17.8.2015 10:24:12 >

clock-img

17.08.2015, 23:39

clock-img

aidana

pencil-img

833

Ima li neko preporuku za smjestaj izmedju Spllita i Zadra? Bitno mi je jedino da je blizu plaze.

clock-img

19.08.2015, 20:39

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Ti si barem bila na prvom spratu ja na drugom...da poludis od vrućine .ali mora se priznati da je more kristalno čisto i plaža je super btw da li smo se vidjele user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

22.08.2015, 09:19

clock-img

miracle

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Ti si barem bila na prvom spratu ja na drugom...da poludis od vrućine .ali mora se priznati da je more kristalno čisto i plaža je super btw da li smo se vidjele user posted image

Mi smo bili 01.08.-08.08.2015.-..vi ste od 8 cini mi se user posted image

clock-img

28.10.2015, 11:04

clock-img

MirkoN

pencil-img

1

Izlet u Bašku ! ;) Evo što ja volim :D

clock-img

26.02.2016, 15:02

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Prijedlozi za ovu godinu?
Sad će brzo akBd, još samo da pretamburamo proljeće :))

Mi opet planiramo Albaniju ali ovaj put malo dalje prema Grčkoj, ili Vloru ili Sarandu.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

26.02.2016, 15:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi cemo opet na peljesac abd. ista meta isto rastojanjeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.02.2016, 15:12

clock-img

bananica

pencil-img

4330

sve dok se temperatura ne popne iznad 25 more mi nije na pameti

clock-img

26.02.2016, 15:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

gdje si ti bananice, jesi li ziva?user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.02.2016, 15:19

clock-img

bananica

pencil-img

4330

evo svratih nakon ne znam koliko vremena, dosta se toga promijenilo, polako opet razgledam

kod tebe?

clock-img

26.02.2016, 15:34

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi cemo opet na peljesac abd. ista meta isto rastojanjeuser posted image

gdje ides mi ove godine idemo na peljesac Turksa i slicno otpada jer se plasimo, tako da hr. peljesac trazio neki apartman imas li neke prijedloge, kontakte ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

26.02.2016, 15:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

idemo isto u drace kod istih ljudi. mjesto nije nista posebno al je smjestaj super i povoljan i domacini ljubazni pa namjeravamo hodati po peljescu. tj.vozati se malo i istrazivati ovaj put. imacemo tu bazu a onda cemo par puta otici na kupanje negdje drugo ili na veceru da malo obidjemo. s autom nije problem jer su druga mjesta prilicno blizuuser posted image

clock-img

07.03.2016, 21:20

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

idemo isto u drace kod istih ljudi. mjesto nije nista posebno al je smjestaj super i povoljan i domacini ljubazni pa namjeravamo hodati po peljescu. tj.vozati se malo i istrazivati ovaj put. imacemo tu bazu a onda cemo par puta otici na kupanje negdje drugo ili na veceru da malo obidjemo. s autom nije problem jer su druga mjesta prilicno blizuuser posted image

user posted image user posted image ...zuljana, trstenik, orebic, korcula. Milina :). Jedino mi sreser nije nesto.

clock-img

08.03.2016, 10:23

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

koliko placate i koliki je prostor ako moze posalji mi na pp i mi bi vjerojatno na drace pa bi vozikali od tamo tako smo prosli put ZULJANE radujem se nema nigdje mora do Jadranskog user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Zadnji članci

article-img