writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

22.05.2016, 10:29

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: lulaloo

Mi rezervisali apartman u Zivogoscu Porat, navodno je na plazi i imat cemo svoje dvoriste, rostilj i ogroman balkon, sve u hladovini - i sad citam malo po forumu i jedna clanica napisala da je Porat katastrofa, jedno od ruznijih mjesta?!

Pa je li bas toliki uzas? A mislila sam da ce biti idealno user posted image

Pomagajte, pls, recite da nije toliko grozno, pleasee user posted image

ne znam koji dio Porata.... moja prijateljica Maja je napisala da joj je Porat grozan...ali ja sam prosle godine bila u djelu do kojeg se dolazi jednom jako strmom ulicom i idilično je.... kuća na samoj plaži s velikim dvoristem , rostilj..5 minuta od kuće prema centru Porata imas prodavnicu s pecivima , malo dalje kafici, picerije, dječje igraliste

uglavnom plaža gdje sam ja bila je predivna ...
Naći ću ti fotku i postati kasnije....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

22.05.2016, 10:34

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Mi rezervisali apartman u Zivogoscu Porat, navodno je na plazi i imat cemo svoje dvoriste, rostilj i ogroman balkon, sve u hladovini - i sad citam malo po forumu i jedna clanica napisala da je Porat katastrofa, jedno od ruznijih mjesta?!

ne znam koji dio Porata.... moja prijateljica Maja je napisala da joj je Porat grozan...ali ja sam prosle godine bila u djelu do kojeg se dolazi jednom jako strmom ulicom i idilično je.... kuća na samoj plaži s velikim dvoristem , rostilj..5 minuta od kuće prema centru Porata imas prodavnicu s pecivima , malo dalje kafici, picerije, dječje igraliste

Visnja, koliko si placala smjestaj? Ima li hladovine?
Treba i meni kontakt :). Da je kuca blizu plaze i da ima hladovine zbog bebe

lulaloo koliko je smjestaj? Moze i pp. A mozda vam je i ista kuca user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 22.5.2016 10:36:00 >

2011 ??
2015 ??

clock-img

22.05.2016, 10:44

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

evo fotki

ovo je plaža u tom dijelu Porata

prostire se jos duplo iza drveca .... ulaz u vodu savršen , nema krupnog kamenja ni trave

http://www4.slikomat.com/13/0522/f1w-153.jpg

kad predješ ovaj mali prvoj onda dolazis u centar Porata ...tamo su plaže ružne ...tj nije bas za manju djecu..
mnogi koji se nalaze u centru Porata ne znaju za ovaj dio jer im se bude mrsko preći taj lagani prevoj d vide sta ima iza...

http://www4.slikomat.com/13/0522/u71-152.jpg

ovo je bila nasa kuca:

http://www4.slikomat.com/13/0522/tpe-150.jpg

03.04.`08

clock-img

22.05.2016, 10:49

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: ninuska

Visnja, koliko si placala smjestaj? Ima li hladovine?
Treba i meni kontakt :). Da je kuca blizu plaze i da ima hladovine zbog bebe

lulaloo koliko je smjestaj? Moze i pp. A mozda vam je i ista kuca user posted image

ja sam kod njih isla na par dana u esptembru prosle godine ... pronasla ih na ovoj stranici
http://www.smjestaj.com.hr/zivogosce/legin/

03.04.`08

clock-img

22.05.2016, 10:52

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Upravo gledala ovaj smjestaj user posted image . Nema cijena, poslacu upit.
Sve sto sam gledala po Hrvatskoj za august je preskupo. Nisu normalni. Jos sa polupansionom. Moze se za skoro isto love otici u Tursku.

2011 ??
2015 ??

clock-img

22.05.2016, 10:55

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Sve sto sam gledala po Hrvatskoj za august je preskupo. Nisu normalni. Jos sa polupansionom. Moze se za skoro isto love otici u Tursku.

u septembru je bilo 35 eura...

03.04.`08

clock-img

22.05.2016, 11:06

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

evo fotki

prostire se jos duplo iza drveca .... ulaz u vodu savršen , nema krupnog kamenja ni trave

kad predješ ovaj mali prvoj onda dolazis u centar Porata ...tamo su plaže ružne ...tj nije bas za manju djecu..
mnogi koji se nalaze u centru Porata ne znaju za ovaj dio jer im se bude mrsko preći taj lagani prevoj d vide sta ima iza...

ovo je bila nasa kuca:

jel moguce da smo bile na istom mjestu user posted image

ovo mi nesto poznato user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

22.05.2016, 11:19

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

u septembru je bilo 35 eura...

Hvala user posted image . Pitacu za august :)

2011 ??
2015 ??

clock-img

22.05.2016, 11:34

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: koka i po

evo fotki

ovo je bila nasa kuca:

jel moguce da smo bile na istom mjestu user posted image

ovo mi nesto poznato user posted image

Pa POrat :) al nije centar nego pored... dolazi se drugom a ne prvom strmom ulicom... ulice su hebade ...al jbg...

jedina mana u ovoj kuci je bila ta sto je posteljina stara ...starija i od mene ...pa kome to smeta moze ponijeti svoju.... i sto je kuca dupleks ...jedan dio ima veeelike predivne balkone a drugi dio ( u kojem smo mi bili) su mali) ali to i nije bitno jer je dvoriste ogromno sa stolovima i klupama ... dvoriste je u šljiviku...pa sjedis i s grana bereš šljive...što mi je bilo čudno jer dolje niko ne jede šlive pa se grane lome od njih :)))

03.04.`08

clock-img

22.05.2016, 16:12

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

Visnja, puno, puno hvala na ovim informacijama - ovo gdje si bila izgleda bas lijepo, vidim ima hlada i plaza je child friendly. I mislim da je to dio Porata u kojem cemo i mi biti - kuca u kojoj si ti odsjela je na adresi Porat 6, a ova u koju cemo mi je Porat 18.

Ninuska, evo u ovu kucu idemo, uzeli smo apartman sa balkonom i dvoristem, cijena je 100 EUR dnevno za nas 4:

http://www.booking.com/hotel/hr/apartments-lozina-zivogosce.en-gb.html?aid=357026;label=gog235jc-hotel-XX-hr-apartmentsNlozinaNzivogosce-unspec-ba-tab-L%3Aen-O%3AosSx-B%3Asafari-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX;sid=5f1aa3c82f8833a6b8dc4faabc34fcf3;dcid=1;dist=0&sb_price_type=total&type=total&

clock-img

22.05.2016, 23:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

stvarno su poludili s cijenama, cuj 100 eura apartman za 4

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.05.2016, 23:48

clock-img

saamy

pencil-img

93

De mi recite u kojem djelu hr su pjescane plaze?? Nemojte se smijati user posted image nisam nikad bila samo u prolazu...user posted image

clock-img

23.05.2016, 08:19

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Visnja, puno, puno hvala na ovim informacijama - ovo gdje si bila izgleda bas lijepo, vidim ima hlada i plaza je child friendly. I mislim da je to dio Porata u kojem cemo i mi biti - kuca u kojoj si ti odsjela je na adresi Porat 6, a ova u koju cemo mi je Porat 18.

Ninuska, evo u ovu kucu idemo, uzeli smo apartman sa balkonom i dvoristem, cijena je 100 EUR dnevno za nas 4:

http://www.booking.com/hotel/hr/apartments-lozina-zivogosce.en-gb.html?aid=357026;label=gog235jc-hotel-XX-hr-apartmentsNlozinaNzivogosce-unspec-ba-tab-L%3Aen-O%3AosSx-B%3Asafari-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX;sid=5f1aa3c82f8833a6b8dc4faabc34fcf3;dcid=1;dist=0&sb_price_type=total&type=total&

To je jedan od tri najljepse kuce u tom djelu...zato i jeste visoka cjena...
za minut si na plazi ...
ona se nalazi na tom malom "brezuljku" koji spaja Porat od dijela gdje sam ja bila....
vazno je samo da znas od hotela kad ides prema toj kuci ne skreces u prvu lijevo nego drugu strmu ulicu ...jedna od druge su udaljenje 20 metara :)
mi napravili gresku pa skrenuli u prvu ....a ja se grozim tih uskih strmih ulica u kojim se dva auta ne mogu mimoici....

03.04.`08

clock-img

23.05.2016, 16:52

clock-img

lulaloo

pencil-img

117

Visnja, user posted image jos jednom puno hvala za sve ove info.

clock-img

24.05.2016, 12:52

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image
Meni se vrtoglava od ovih cijena,za 5 noćenja nas 5 ništa ispod hiljadarke(soba) a sa doručkom 2,500-3000 mislim user posted image neće nam janje servirati user posted image

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

24.05.2016, 13:13

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: saamy

De mi recite u kojem djelu hr su pjescane plaze?? Nemojte se smijati user posted image nisam nikad bila samo u prolazu...user posted image

Pelješac, mjesto Žuljana, Crikvenica, Pag

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

24.05.2016, 13:30

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: almondray

user posted image
Meni se vrtoglava od ovih cijena,za 5 noćenja nas 5 ništa ispod hiljadarke(soba) a sa doručkom 2,500-3000 mislim user posted image neće nam janje servirati user posted image

Bogami ovo nije humano, s našim platama malo ko će g... smočit ove godine

clock-img

24.05.2016, 13:44

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

IZVORNA PORUKA: M kao Mama

user posted image

Bogami ovo nije humano, s našim platama malo ko će g... smočit ove godine

user posted image kako dođoh do Brela dođoh i do cifre od 5ooo i više sa doručkomuser posted image puni pansion ne smijem ni istraživati.
Mislim da se uglavnom oglašavaju ljudi koji možda žive od toga i lovci u mutnom.
Mi smo do sada ljetovali u Makarskoj kod prijatelja,plaćali smo jeftinije jer su dalekooo a sad mi to nije rješenje zbog male djece.

Višnja i Niki su hvalile Malu Dubu i normalan smještaj te ću najvjerovatnije ostati na tom.
Ako još neko ima kontakt manjeg mjesta,da je zadovoljan cijenom(čitaj oko100KM po danu) neka piše.
Kuham sama sebi i svojoj dječici hahahaha

clock-img

24.05.2016, 15:55

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

almondray

moj ti je savjet ako možeš da izdeveraš do 1.09. da tada idete, hem nema gužve, hem nije vrelina, hem cijene normalne, mislim možda su nekome i ove u top sezoni normalne, mi smo do L škole uvijek išli u septembru bilo nam super, al kako krenu škola idemo u augutu, jer ovo sad i Ramazan pada u julu, odnosno junu, ja sam već slala neke upite bogami, 70,80,90 evrića mi traže za apartman za nas 4.

clock-img

24.05.2016, 18:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

user posted image

Ma bjezi, nikad do sad nigdje nisam za apartman dala vise od 40 eura, ne bih iz principa, sto je previse, previse je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

24.05.2016, 18:50

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: škorpija

Žuljana je prekrasna. Imaju i kamp. Ima i Divna na Pelješcu, ali to nije naseljeno mjesto nego samo kamp i kafić. Proguglaj slike

clock-img

24.05.2016, 19:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Vucina plaza u zuljani, divna i duba kod trpnja i prapratno kod stona su divne pjescane plaze na peljescu

clock-img

24.05.2016, 21:19

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Alma_27

IZVORNA PORUKA: škorpija

Žuljana je prekrasna. Imaju i kamp. Ima i Divna na Pelješcu, ali to nije naseljeno mjesto nego samo kamp i kafić. Proguglaj slike

Divna s najljepšom bojom mora ...al sam isla davno s prijateljicama (prije Hrista user posted image )i tada je bila samo plaža bez ikakvih sadržaja....kola smo parkirali uz cestu pa se provukli kroz neko žbunje do plaže...divna je baš divna

03.04.`08

clock-img

24.05.2016, 21:22

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Mala Duba je prelijepo mirno mjesto...sve blizu....plaže prelijepe s hladom.... mnogo toga izdaju česima preko agancija...ali se moze naci ponesto i nisu skupi....
moja rodica ima kuću dolje i prosle godine je izdavala al nisam sigurna da će i ove.... imala je mali apartman 2 +1 i veliki za 6 odraslih osoba....
jedna naša ženica je išla kod nje

03.04.`08

clock-img

24.05.2016, 21:40

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Mala Duba je prelijepo mirno mjesto...sve blizu....plaže prelijepe s hladom.... mnogo toga izdaju česima preko agancija...ali se moze naci ponesto i nisu skupi....
moja rodica ima kuću dolje i prosle godine je izdavala al nisam sigurna da će i ove.... imala je mali apartman 2 +1 i veliki za 6 odraslih osoba....
jedna naša ženica je išla kod nje

hoćeš li je pitati,ili da mi das kontakt da ja pitam.To je sigurno gdje je i Niki išla,ona je od tebe dobila kontakt.

Zadnji članci

article-img