ovo je nidje veze....ja sam bila tri puta u egiptu, dva puta u sharm el sheikh i jednom u hurghadi..toplo preporucujem svima Sharm, Hurghada mi je onako....
nikada nisam imala nikakvih problema tipa stomak i tako to..bila u hotelu hilton waterfalls u sharmu i steigenberger u hurghadi....prala zube iz cesme, prala jabuke sa cesme i jela sa korom.....pila uvijek vodu koja nije hladna, vec podobro ugrijana na suncu...pa nije bezveze u njihovoj kulturi da se pije vruc caj? zamislite šoka nasem zeludcu kada na temperaturi plus 45 popijes kao seljak ledenu vodu

? nidje veze..i nedobili proliv

....striktno nam rekli da ne jedemo zelenu salatu i majonezu i nepijemo vodu sa cesme...toga se pridrzavali i nista nam nije bilo, ni meni ni muzu..za djecu stvarno ne znam kako bi podnijeli, mi ove godine necemo sa nasim Cicijem jer mm tako odlucio

(ja da se pitam isli bi

)....slijedece aBd idemo sigurno

.....
a to za muhe, njih ima samo u hotelima sa 4 njihove zvjezidice i manje..ako vec odlucite da idete, radije dodajte jos 200KM i u hotel 5 zvjezdica...polupansion varijanta je sasvim ok, jer po vrucini i ne mozes da jedes citav dan...a ako kojim slucajem ogladnis, cijene su stvarno smijesne....