Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
jeste upravu si... svi slijecu u antaliju... dva sata ce nam trebati do Alanya al odavde kad se putuje po noci se ide tako da se dobije prilika da se malo odmoris u busu dok stignes ;)
A hotel nam je odma do plaze a inace mi je svejedeno kakav je hotel i nako samo tu prenocim ;)
ma sav sadržaj imaš u hotelu, nećeš poželjeti ići dalje, bar ja nisam gradovi im nisu nešto
05.07.2010, 01:05
Ilhana RR
6113
joj ja sam ti lutalica velika... ja vise hodam nego sto lezim na plazi :P moram sve da vidim sve da "pipnem" da probam hahaha... nisam neki ljubitelj lezanja i kupanja haha...
A idemo svi pa mozda bude zabavnije... troje djece i 6 odrastlih (mami i babi Lamiju navece da valjnem hahahahha)
A neslazem se to sto kazes da im gradovi bas nisu nesto... bila sam u Side fakat se ima svega lijepog nagledati... a moji prosle godine bili u Alanyi i kazu da je fenomenalno a i slike su im prelijepe tako da znam da cu se stici nahodati ;)
Odoh mila da spavam pa se cujemo... kisssssssssssss
05.07.2010, 01:11
veeseelaa
20552
e možda, ja valjda s djecom kad sam ništa ne kužim, samo pratim gdje su ona... da gdje ne padnu itd hahahah ajde lijepo mi spavaj
05.07.2010, 01:21
teacher75
5394
i ja sam ko ilhana, volim hodati, nikad nisam u hotelu kad negdje odem, samo prespavam tamo zato mi je uvijek bila glupost placati tolike pare na hotele sa *****, dovoljno mi *** i volim vecerati na razlicitim mjestima, restoranima, nisam ljubitelj polupansiona, onda sam ogranicena da uvijek jedem-veceram na istom mjestu i da ustajem ujutro na dorucak, da mi je sve programirano. ja to ne volim, daj mi slobodu i spontanost na odmoru, dosta sto mi je vecina stvari ionako isplanirana u zivotu...sto se tice turske, meni je alanya bila skroz bezveze, mada ima tvrdjavu koja je zanimljiva al mi grad nije nesto u odnosu na bodrum i marmaris koji su 100 puta ljepsi i zanimljiviji. u antaliji nisam bila. doduse, ja sam ljetovala po turskoj kao djevojka sa drugaricama pa nam je bio najbitniji nocni provod
05.07.2010, 08:07
Mona Mohamed
1443
IZVORNA PORUKA: leona81
Egipat je nekoliko godina imao problema sa napadima na turiste pa je zbog toga rasporedjena vojska sa automatima, jer ljudi ne zele da im takvo nesto unisti turizam, a bili su pali pravo nakon toga...
I opet se dizemo hvala Bogu. Napadi na turiste su imali politicke konotacije. Gradani Egipta to vrlo dobro znaju. Poslije napada u Sharm El Seikhu je broj turista opao ali ne drasticno..Ipak su Talijani, Rusi, Spanjolci, Njemci najvjerniji do sada. I par Bosanaca je videno ovdje..Voljela bih da ih je vise.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
05.07.2010, 10:08
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Mi idemo krajem sedmog na Brac Jedva cekam!!!! P.S. Vec smo i camac veliki kupili, da se mama i beba vozaju po moru..... A tata da vesla
u koje mjesto na Brac idete?
05.07.2010, 23:35
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: tweety
Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim?
Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće.
ja sam dva puta išla u hotel Porto Belo u Antaliji, mislim da ću i ove godine ići u isti! udaljen je 30 km od aerodoroma a nekih par kilometara od grada... meni je hotel predivan, 5 zvjezdica, fitnes sala, tursko kupatilo, džakuzi, sauna, švedski sto za svaki obrok, bezbroj vrsta hrane, sve je na nivou Caffe bar sa vanjskim i unutrašnjim dijelom, extra bazen, svako veče program, muzika uživo itd Cijena je oko 1500 KM, 8 dana za termine od 16/07 i 23/07, all inclusive, za djecu do 6 godina boravak je besplatan ali plaća se avionska karta cc nekih 450 KM Plaža haman uz hotel Da stoni tenis, bilijar itd Za dječicu takodje ima prigodan program i ima park s ljuljama i ostalim sadržajem Hotel Porto Belo Antalya
evo mene s novim informacijama od kojih mi se danas je brat išao u agenciju i vako stvari stoje Cijena po jednoj osobi je 1500,00 KM za tremin 23/07, 8 dana, all inculise, sa uslugom kojom sam napisala Ali plaća se avionska karta za dijete cc nekih 450 KM + aerodromska taxa za svakog putnika u iznosu od 150,00 KM Helem za nas 4 osobe + 2 djece ljetovanje od 8 dana (6 dana jer dva gubimo na dolasku i odlasku) izadje oko 8000,00 KM sa osiguranjem Sad neznam šta mi je činiti, dal dati toliki novac??? I još jedno pitanje zna li neko turističku agenciju koja organizira ljetovanje u Albaniji? ozbiljno pitam
05.07.2010, 23:37
veeseelaa
20552
spadoh s konja na magarca, s Turske na Albaniju mada sam gledala reportažu o Albaniji, hoteli.. more...sve je za 10 al nisam nikada upoznala nekog ko je tamo ljetovao, nemam pojma odakle da krenem Tugo jesenja
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 23:38:41 >
05.07.2010, 23:40
Dida79
3252
Vesela draga to je malo muzike a puno para Mani se ti Turske lijepo nase Jadransko more
05.07.2010, 23:42
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: teacher75
i ja sam ko ilhana, volim hodati, nikad nisam u hotelu kad negdje odem, samo prespavam tamo zato mi je uvijek bila glupost placati tolike pare na hotele sa *****, dovoljno mi *** i volim vecerati na razlicitim mjestima, restoranima, nisam ljubitelj polupansiona, onda sam ogranicena da uvijek jedem-veceram na istom mjestu i da ustajem ujutro na dorucak, da mi je sve programirano. ja to ne volim, daj mi slobodu i spontanost na odmoru, dosta sto mi je vecina stvari ionako isplanirana u zivotu...sto se tice turske, meni je alanya bila skroz bezveze, mada ima tvrdjavu koja je zanimljiva al mi grad nije nesto u odnosu na bodrum i marmaris koji su 100 puta ljepsi i zanimljiviji. u antaliji nisam bila. doduse, ja sam ljetovala po turskoj kao djevojka sa drugaricama pa nam je bio najbitniji nocni provod
ama ista sam od A do S ovo sto si napisala osim ovo sto si pisala za alanya, neznam kako je nisam bila Side mi je bilo fenomenalno ;)
eh sad odoh opet da spavam.... cujemo se mile i Vesela sretno u Albaniji =)
05.07.2010, 23:42
veeseelaa
20552
imal Kosovo more? lele al sam u degeneku, čuj 8000,00 KM za 4 odrasle osobe i 2 djece dijete od 1,5 godinu mora imati kartu avionsku Prije kad sam putovala sva dječica Boga mi do 4-5 godina mamuški u krilo a sad Turkich airleans pohaveto, i onako su katastrofa od prevoza, halalim se svaki put kad im sjednem u avion Sad su našli mijenjat pravila kad ja imam dijete
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 23:44:46 >
05.07.2010, 23:45
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
ama ista sam od A do S ovo sto si napisala osim ovo sto si pisala za alanya, neznam kako je nisam bila Side mi je bilo fenomenalno ;)
eh sad odoh opet da spavam.... cujemo se mile i Vesela sretno u Albaniji =)
halo ba vas dvije ja imam problem fokusirajte se malo
05.07.2010, 23:45
milenium
6133
vesela ,za te pare možeš biti uživat kao grof na Jadranu
05.07.2010, 23:47
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: milenium
vala baš, sestro slatka očajna sam Počela sam praviti s bratom vikendicu, pa sprat cijeli mogu odraditi za taj iznos A kako mi se samo išlo, mm veli ajmo, hebeš pare, rintamo cijelu godinu, zaslužili smo al meni se i ide i ne ide Još ćemo da vidimo Zlatni Ulcinj, 10 dana, 300 eura s hranom i spavanjem hahahah Al da ja kuham? ma nećuuuuuuu
05.07.2010, 23:47
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: tweety
Jeli mi može neko preporučiti grad i hotel u Turskoj?Naime moja sestra i njen momak žele u Tursku ali se ne mogu odlučiti gdje.Rekli su im da je Alanya super,ali većinom hoteli sa 5* su napravljeni podalje od centra Alanye.Našli su jedan sa 4* u katalogu Avio Expressa koji je u centru.Kakva su vaša iskustva iz Turske i ako nije problem,preporuke molim?
Što se mene i moje fam. tiče mi i ove godine idemo u Crnu Goru,tačnije u Rafailoviće.
ja sam dva puta išla u hotel Porto Belo u Antaliji, mislim da ću i ove godine ići u isti! udaljen je 30 km od aerodoroma a nekih par kilometara od grada... meni je hotel predivan, 5 zvjezdica, fitnes sala, tursko kupatilo, džakuzi, sauna, švedski sto za svaki obrok, bezbroj vrsta hrane, sve je na nivou Caffe bar sa vanjskim i unutrašnjim dijelom, extra bazen, svako veče program, muzika uživo itd Cijena je oko 1500 KM, 8 dana za termine od 16/07 i 23/07, all inclusive, za djecu do 6 godina boravak je besplatan ali plaća se avionska karta cc nekih 450 KM Plaža haman uz hotel Da stoni tenis, bilijar itd Za dječicu takodje ima prigodan program i ima park s ljuljama i ostalim sadržajem Hotel Porto Belo Antalya
evo mene s novim informacijama od kojih mi se danas je brat išao u agenciju i vako stvari stoje Cijena po jednoj osobi je 1500,00 KM za tremin 23/07, 8 dana, all inculise, sa uslugom kojom sam napisala Ali plaća se avionska karta za dijete cc nekih 450 KM + aerodromska taxa za svakog putnika u iznosu od 150,00 KM Helem za nas 4 osobe + 2 djece ljetovanje od 8 dana (6 dana jer dva gubimo na dolasku i odlasku) izadje oko 8000,00 KM sa osiguranjem Sad neznam šta mi je činiti, dal dati toliki novac??? I još jedno pitanje zna li neko turističku agenciju koja organizira ljetovanje u Albaniji? ozbiljno pitam
ja ne bih dodaj na to jos najmanje 1000km sto cete potrositi van hotela na izaske i obilaske i shopping. nas dvoje smo na medeni mjesec od 2 sedmice u spaniji potrosili ukupno oko 5000km- madrid i andaluzija, avionom do tamo, bili nekoliko dana u centru madrida, obisli citavu andaluziju rent-a-carom i tamo spavali po hotelima, jeli po restoranima, obilazili gradjevine, ispijali kafe, obavili shopping-obukli se oboje od glave do pete+ pokloni... doduse nismo bili u all inclusive hotelima vec u sasvim pristojnim hotelima od ***, al ko da je bitno
05.07.2010, 23:49
teacher75
5394
al na jadranu nemas na sta potrositi tih 8000km
05.07.2010, 23:49
sporty mamaa
3211
IZVORNA PORUKA: mala86
Mi idemo krajem sedmog na Brac Jedva cekam!!!! P.S. Vec smo i camac veliki kupili, da se mama i beba vozaju po moru..... A tata da vesla
u koje mjesto na Brac idete?
Sutivan Zasto pitas, hocete mozda vi na Brac????
05.07.2010, 23:51
veeseelaa
20552
ma to je to, Jadran je truba, ja na Jadran idem nakon Egipta, Turske il Tunisa al ove godine joooooj žene Teacher neznam kud da gonim S malim djetetom ne bi riskirala za hotel manji od 5 zvjezdica..... i bez all inclusiva, kud ću s djetetom od 1,5 godinu da hodam i da kontam gdje i kako Nahebala sam ovo ljeto, ovim taksama i dodatnim kartama se nisam nadala
05.07.2010, 23:52
sporty mamaa
3211
Imas imas, pizze, cevapi, skampe, srdelice, morski psici Sve na gradele Onda morska cuda banana, skuteri,letovi, pedaline, izleti,
05.07.2010, 23:53
veeseelaa
20552
Imas imas, pizze, cevapi, skampe, srdelice, morski psici Sve na gradele Onda morska cuda banana, skuteri,letovi, pedaline, izleti,
ja ću se otisnuti s leteće zezancije nek me odnese propuh hahahahha baš sam se deprimirala
05.07.2010, 23:53
teacher75
5394
to sve me nce kostati ni 1000km ljudi hvatajte se spanije, italije, grcke, kube itd... ako imate 8000 km. hebo tursku i jadran
05.07.2010, 23:54
veeseelaa
20552
Ilhana ja ću ko i ti ići na more u oktobru danas vičem burazeru vidi kakve su cijene u januaru A sorry koliko košta tvoj aranžman po osobi?
05.07.2010, 23:55
veeseelaa
20552
to sve me nce kostati ni 1000km ljudi hvatajte se spanije, italije, grcke, kube itd... ako imate 8000 km. hebo tursku i jadran
vala si u pravu, moj buraz kaže ajmo za Njujork hebo more
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.7.2010 23:56:29 >
05.07.2010, 23:56
Visnja RR
15102
spadoh s konja na magarca, s Turske na Albaniju mada sam gledala reportažu o Albaniji, hoteli.. more...sve je za 10 al nisam nikada upoznala nekog ko je tamo ljetovao, nemam pojma odakle da krenem Tugo jesenja
znam par osoba ...bili odusevljeni... ali ti se ipak jos raspitaj...
05.07.2010, 23:56
teacher75
5394
ma to je to, Jadran je truba, ja na Jadran idem nakon Egipta, Turske il Tunisa al ove godine joooooj žene Teacher neznam kud da gonim S malim djetetom ne bi riskirala za hotel manji od 5 zvjezdica..... i bez all inclusiva, kud ću s djetetom od 1,5 godinu da hodam i da kontam gdje i kako Nahebala sam ovo ljeto, ovim taksama i dodatnim kartama se nisam nadala
ne kontam sto je bitno 5*. kako smo mi ko djeca kampovali pa nam nista nije bilo, bogami moji svake godine kampovali od moje 1.godine i nista mi he fali jest da su me malo komarci izujedali. salim se malo, al nista ne fali ni hotelima sa 3-4*-polupansion- dodje sigurno skoro duplo jeftinije od all inclusive sa 5*