cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

16.06.2011, 12:49

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Nasa clanica iz Cazina je dobila ljetovanje u Poksatne ...sve besplatno za cijelu porodicu.... pa da joj i ovdje cestitam...jer nas ona cita ali ne pise user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

16.06.2011, 12:54

clock-img

la bomba

pencil-img

245

A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ...  ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ...
Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno.
Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit.

Žuljana i Neum kod mene nula bodova.

Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni.

< Poruku je uredio la bomba -- 16.6.2011 12:56:15 >

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

clock-img

16.06.2011, 12:59

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ...

Klek ti je bio blizu, 2 KM pa trebala si tamo otići prelijepo je
Ja sam se u Neumu samo stacionirala inače mi je Neum izuzev jednog restorana bezveze, već sma pisala, mi smo išli do Stona i on je jako blizu a i do Dubrovnika se može skoknuti

Neum je dobar samo jer su mu navedena mjesta blizu i naravno Dubrovnik

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

16.06.2011, 13:01

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ...

Klek ti je bio blizu, 2 KM pa trebala si tamo otići prelijepo je
Ja sam se u Neumu samo stacionirala inače mi je Neum izuzev jednog restorana bezveze, već sma pisala, mi smo išli do Stona i on je jako blizu a i do Dubrovnika se može skoknuti

Neum je dobar samo jer su mu navedena mjesta blizu i naravno Dubrovnik

potpisujem

mi cemo evo trecu godinu aBd u Klek i ovaj dio jadrana mi je bas super

< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.6.2011 13:02:29 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

16.06.2011, 13:04

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Meni je u Neumu odlicno.pretezno tamo i ljetujem.poznata raja...nekako ko da sam kod kuce.doduse....ispod hotela Neum a ne Sunce(tamo mi je bez veze).vec dugi niz godina iznajmljujemo privatni apartman tik do mora(kad mi se ne kupa sjedim na terasi i gledam druge koji se namacu i przeuser posted image ).gazde su oslicne,gostoprimstvo na nivou i idemo sa gazdom u ribe user posted image .vecernje setnje pored mora...muzikica...lagani povjetarac ma milina...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

16.06.2011, 16:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: MALA1994

slabo gdje na peljescu ima mjesta neke akcije osim u orebicu i malom stonu a inace sva a mjesta su penzionerska i nema bas nekih desavanja...

mi smo bili u lovistu i u trsteniku i dracama...prava penzija, ali meni je super mirno i lijepo.

ma mi i ne trazimo akciju, i hocemo penzijuuser posted image ionako s user posted image nismo ni prispjeli ni za kakve akcije, pa bolje a nema nista da ne patimo sto ne mozemouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.06.2011, 16:36

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: la bomba

A što se tiče Neuma, ... Bila sam ja prošle godine i totalno sam se razočarala. Ja sam bila kod hotela Sunce, ... gužva, nigdje hlada, ...nane se kupaju u nekakvim hanjinama, ko da su u dimijama ...  ... cigana sam dosta vidjela, ... ma joj, ...
Ja ne znam kako je na drugim mjestima u Neumu, al kod hotela Sunce ne ići ni pod razno.
Mi smo autom isli na plažu Divna, ... na Pelješcu, al ide se sat i pol.... predugo. I još se moraš vratit.

Žuljana i Neum kod mene nula bodova.

Meni su ekstra Tučepi, ... na pelješcu Trpanj, .. Perna poslije Orebića, ... i dalje Lovište, Kućište, Viganj - sve su to penzionerska mjesta, ova 4 zadnja, .. a nekako je baš lijepo, Orebić blizu, preblizu, ... ma milina. Barem meni.

a mi bas ne zelimo nigdje blizu orebica jer nam je to duza voznja, ili se mora na trajekt itd... trazimo nesto blize, zuljana je najdalje sto bi otisli, prije toga smo kontali ici u sreser ili drace jer su najblizi sto se tice peljesca, a buduci da idemo sredinom jula kad je svugdje najveca guzva, tucepi i ostatak makarske rivijere ne dolaze u obzir

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.06.2011, 16:42

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Moja rodica je bila u Zuljani i to sa momkom....ujedali se bukvalno od dosade user posted image user posted image user posted image
Ne bih se ja usudila tako daleko sa user posted image jos plus nema ljekara, apoteke i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

16.06.2011, 16:46

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: Lady26

Moja rodica je bila u Zuljani i to sa momkom....ujedali se bukvalno od dosade user posted image user posted image user posted image
Ne bih se ja usudila tako daleko sa user posted image jos plus nema ljekara, apoteke i sl...

ovo sto kaze lady stoji, ne bih se ni ja usudila.prva bolnica je u orebicu ili u neumu a to je podaleko...zato lijepi klek, ima i kod njih dr, ali brate u neumu ima bolnica a i dubrovnik nije preko svijeta....

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

16.06.2011, 16:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Lady26

ma dosadno ce mi biti gdjegod da odem od ova tri mjesta koja su mi u opticaju: drace, sreser, zuljana, a zuljana ima bar lijepe plaze. a s momkom ne bih nikad ni isla na takvo mjesto. drugo je kad ides sa user posted image a nije to toliko daleko, najbliza apoteka i ambulanta su udaljeni 15ak kilometara, to je nista kad si s autom, a hb, nije nesto bolesljiva pa se ne sekiram toliko. uostalom, na onim slikama plaza na zuljani sam vidjela bas puno djece

< Poruku je uredio teacher75 -- 16.6.2011 16:54:23 >

clock-img

16.06.2011, 21:25

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Mi smo odlucili..Podace..nikad nisam bila, kazu dosta bosanaca ima, i guzva naravno, ali na to smo vec i navikliuser posted image ... Uglavnom apartman je sasvim ok, a cijena mu je bas prihvatljiva, nadam se da ce sve biti po planu i uredu aBduser posted image

N&N

clock-img

16.06.2011, 21:29

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Bila sam ja jednom u podacim,davno nekad,kad sam tek srednju skolu zavrsila.Lijepo mjesto,vise za porodice s djecom,ali to me nije sprijecilo da mi bude lijepo.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

16.06.2011, 21:32

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Nasa clanica iz Cazina je dobila ljetovanje u Poksatne ...sve besplatno za cijelu porodicu.... pa da joj i ovdje cestitam...jer nas ona cita ali ne pise user posted image

Pametno,dok smo mi pisali zena glasala.user posted image user posted image Cestitke.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

16.06.2011, 22:26

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: niki83

Mi smo odlucili..Podace..nikad nisam bila, kazu dosta bosanaca ima, i guzva naravno, ali na to smo vec i navikliuser posted image ... Uglavnom apartman je sasvim ok, a cijena mu je bas prihvatljiva, nadam se da ce sve biti po planu i uredu aBduser posted image

podace po mom misljenju user posted image

premalo mjesto, dosadno a ja sam tim koji trazi mir, pa zamisli onda

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

17.06.2011, 11:17

clock-img

Anica1

pencil-img

102

I mi cemo jedan dio godisnjeg biti u Podacima, a drugi dio u Medulinu.
Bila sam vec jednom u Podacim,a ima super setnica do Brista i Gradca. Malo mjesto, nema nekog sadrzaja lai meni je skroz ok.

clock-img

17.06.2011, 11:31

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

17.06.2011, 11:41

clock-img

Anica1

pencil-img

102

IZVORNA PORUKA: palachinken

Nego vi koji ste rezervisali...da li su cijene išta više u odnosu na prošlu godinu? Čula sam da su digli cijene u Hrv. i CG, jer nema Egipta i Tunisa a i Grčka propala ko Grčka.

Mi i u Podacima i u Medulinu placamo 30 eura  (aprtman za 2 osobe)

U Podacima smo prije 2 godine bili kod iste zene u ovom apartmanu i ista je cijena bila, sa ukljucenom taksom.

< Poruku je uredio Anica1 -- 17.6.2011 11:42:30 >

clock-img

17.06.2011, 11:49

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Jel iznad magistrale ili ispod? Podace su jakoooo brdovite. 5-10 min do plaže znači u povratku sa stvarima 30-40min

clock-img

17.06.2011, 14:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)

clock-img

17.06.2011, 14:11

clock-img

babi

pencil-img

22

da li imate neku preporuku br. telefona za veliki drvenik za apartman dvije osobe i bebas, jer nam je upravo otkazana rezervacija za apartman od 25.06. do 02. jula. A nama je bilo ekstra tamo pa bi i ove godine.

clock-img

17.06.2011, 14:18

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: teacher75

apartmani za dvije ili 2+1 osobe na peljescu su od 30 eura pa nadalje (ako nisu daleko od plaze)

Pa dobro, to su iste cijene kao i zadnje 2 godine.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

17.06.2011, 18:02

clock-img

niki83

pencil-img

2113

ma iste su cijene..samo sto je ovo godine za razliku od prosle trebalo malo ranije rezervisati, ako si htio birati user posted image
mi smo u Podacima kod čike koji ima kucu ispod magistrale, jer znam sta to znaci..ma imaju mape one njihove, pa je lahko vidjeti gdje suuser posted image ... ovi iznad nisu dolazili u obzir, jer kad si s user posted image to znaci da najmanje 3x u toku dana moras setati gore-dolje... ali neka nama nasih bebauser posted image

N&N

clock-img

18.06.2011, 10:55

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

ma dosadno ce mi biti gdjegod da odem od ova tri mjesta koja su mi u opticaju: drace, sreser, zuljana, a zuljana ima bar lijepe plaze. a s momkom ne bih nikad ni isla na takvo mjesto. drugo je kad ides sa user posted image a nije to toliko daleko, najbliza apoteka i ambulanta su udaljeni 15ak kilometara, to je nista kad si s autom, a hb, nije nesto bolesljiva pa se ne sekiram toliko. uostalom, na onim slikama plaza na zuljani sam vidjela bas puno djece

Zuljana je malo mjesto, pravo za odmor. Apoteku svakako nosi svako sa sobom user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

18.06.2011, 11:04

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Pa to uopste nije skupo,mi smo prosle godine u Neumu placali 45 Eura a jos ni sezona nije bila pocela.

clock-img

18.06.2011, 11:49

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi smo u zuljani nasli najjeftinije za 36 eura, 40 metara od plaze- dvokrevetni apartman na 1.spratu, mislim da nema klimu

Zadnji članci

article-img