Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ovo je extra...palac i minja Svi su pokloni divni...cekam te konkretne igracke :-P
28.01.2015, 12:39
minja_
655
IZVORNA PORUKA: MicoTico Pa pustite tu šuplju, to činka i minja jednu te istu knjigu malo provozale, samo slatkiše zamijenile. Isto ko ona bombonjera koja još putuje Bosnom kroz gradove, od slave do Bajrama preko Božića i Hanuke
Linđo keks tako i dalje putuje mada, nema ni njega kakav je bio prije
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: MicoTico Pa pustite tu šuplju, to činka i minja jednu te istu knjigu malo provozale, samo slatkiše zamijenile. Isto ko ona bombonjera koja još putuje Bosnom kroz gradove, od slave do Bajrama preko Božića i Hanuke
To mi je i muž rekao da će žena pomisliti, pa sam kontala da je uslikam večeras kraj ove teme, da se vidi datum
Ništa, slikaćemo se onda sa današnjim Avazom u rukama da potvrdimo autentičnost
28.01.2015, 12:42
palachinken
5397
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Ovo je extra...palac i minja Svi su pokloni divni...cekam te konkretne igracke :-P
NEma se kod nas to kupiti, a nisam smjela sama da ga pravim, nije bit swapa
28.01.2015, 12:43
veeseelaa
20552
šta je sa mojom swapicom ne mogu da vjerujem da joj nije došlo
28.01.2015, 12:44
EEDITH
1217
nisam vam rekla veoma bitan detalj, meni moj poštar donio koverticu na posao
28.01.2015, 12:44
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: DM
evo ljepše slike
Jao super poklon a poruka jos bojla!!! Sljedeci swap i ja ucestvujem. FM ako mi ti budes par molim te uz ovo i kadu da mi kupis
28.01.2015, 12:47
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
28.01.2015, 12:57
R&T@
5982
I gdje su vam ovdje za*ebancije, molim lijepo?
28.01.2015, 12:58
mama75
2257
IZVORNA PORUKA: minja_
Znaci, ja i moja swapica smo jedna drugoj poslale identican poklon, ne znajući šta će ova druga poslati!!! Beat that!!! Nemam danas mogucnost da slikam svoj poklon, pa molim PALACHINKEN da ona slika
Ovo je zaista bili predobro! Ali baš! Ja sam se tako od srca ismijala i iznenadila, kako ja tako i moja firma i bliza i dalja rodbina, svima sam javila.
Ja ovu knjigu mjerkam. I onda kupim, počnem da čitam, ne stignem ni dokle, ipak ima preko 800 stranica, pa sva tužna, šibnem minji! I nakon 2 sata, dolazi mi ISTA knjiga na adresu! Nevjerovatno Jedino sam ja njoj grunula Tofife a ona meni Merci . I porukice smo napisale...i sve Ovo je baš super ispalo!
Jao ovo je super!!!
28.01.2015, 12:59
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: R&T@
čekaju popodne
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
šta je sa mojom swapicom ne mogu da vjerujem da joj nije došlo
A nek nije...kad nije mojoj, nek i ona čeka. Ko li je tvoja swapica?
damma
1281
kad tako reagujes na knjige, kako ces tek kad iman dobije poklon
iman nemoj molim te stavljat sliku ovdje
28.01.2015, 13:01
ziki
1815
Minja i palačinka super
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
28.01.2015, 13:01
Hannica
2920
Hajde nemojte više citirati ovu knjigu, sve mi blokira od nje.
28.01.2015, 13:03
mama75
2257
I ja sam mislila da ce biti takvi pokloni. Ovo do sada sto sam vidjela bas lijepi i vrijedni pokloni!
28.01.2015, 13:07
bebacha
1170
IZVORNA PORUKA: ziki
čekaju popodne
draga RiT nema,sve ozbiljno
28.01.2015, 13:51
tinkivinki
876
i ja sam poslala.stiže za 24-48 sati,tako mi rekoše
28.01.2015, 14:27
Angelica
282
Draga moja svapice evo ni raspremila se nisam odmah sam nasrnula na poklon, stigao je hvala ti, maca me baš nasmijala ali stavit ću sliku kad i ti dobiješ moj poklon
28.01.2015, 14:51
gagala
152
moj poklon preuzet, a svoj sam poslala jučer poštom .....još nisam vidjela šta je - mm samo javio da je preuzeo
hvala swapici
28.01.2015, 15:01
ziki
1815
Ja ne mogu da isčekam da moja swapusha stigne kući i otvori poklon
28.01.2015, 15:12
zvončica
1115
Evo dobila i ja svoj swap
Znam da je i moja swapusa dobila svoj, pa kad postavi sliku otkricemo se
Swapuso hvala punooooooooo.....ova mica-maca je bas extra
28.01.2015, 15:21
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
i ja sam poslala.stiže za 24-48 sati,tako mi rekoše
Preko čega si poslala?
28.01.2015, 15:23
palachinken
5397
zvonki, ne vidim dobro, za šta ti je to u maloj essence kesici?
28.01.2015, 15:27
Medić*
29
zvonki, ne vidim dobro, za šta ti je to u maloj essence kesici?