Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
palac i minja su hit...mada meni su svi pokloni simpa skroz
Swapušo moja ja poslala...kažu 2-3 dana... Preporučeno sam, imam papirić nadam se da će ti se dopasti... Ja sam se više vodila onim zezancija folom al opet i korisnim tebi u neku ruku sa asocijacijama slon pamćenja koje sam si spremila u mali mozak
Jedva čekam ostatak fotkica...ovo mi se sve više dopada....
Zvonki jesi ba ovo trepavice l obrve dobila
28.01.2015, 15:37
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
šta je sa mojom swapicom ne mogu da vjerujem da joj nije došlo
nisam ja stigla do poste, dosao papiric da se preuzima od 8 do 11h a kako je S bolestan pa imamo malo teze noci onda malo duze odspavamo pa dodje postar danas evo mog poklona,nas dogovor je bio da necemo dizati kredit za swap , hvala vesela na poklonu i ijepoj uspomeni, ovi slatkisi sto fale nije pojeo postar nego ga
< Poruku je uredio ananas_ze -- 28.1.2015 15:38:55 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
28.01.2015, 15:46
veeseelaa
20552
anazas jesil probala gaće?
a ovako je ispalo da se radi o marami, to je ustvari stolnjak
28.01.2015, 15:46
zvončica
1115
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: zvončica
IZVORNA PORUKA: palachinken
zvonki, ne vidim dobro, za šta ti je to u maloj essence kesici?
Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
28.01.2015, 15:52
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: damma
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Super pokloni....
Joj meni je ovo super
Bože koja sma ja plačipippipipi meni se i na ovoj temi plače od nake radosti...gluho bilo...nikad stijene od mene
Ovo zaista moramo cesce, sitnica sitnica. Ali nek ide drugi put da se ne zna ko kome salje :)
pa i sad je tako trebalo da bude.. za mene i jest..nisam citala izmedju redova.. meni je samo bilo bitno da ne moram cuvat ko je moja swapusa
A ne to, vec misim npr da opste ti ne znas ko tebi salje Ti saljes npr meni a ja ne znam ko mi salje
28.01.2015, 15:52
damma
1281
IZVORNA PORUKA: Penelope82
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Super pokloni....
Joj meni je ovo super
Bože koja sma ja plačipippipipi meni se i na ovoj temi plače od nake radosti...gluho bilo...nikad stijene od mene
Ja mislila da sam sama pukla
nisi bona.. jos kad ja okinem kad dobijem svoju kovertu
28.01.2015, 15:53
zvončica
1115
Zvonki jesi probala to staviti ? Kako izgleda :)
Imala sam vec prije priliku da probam i meni se svidja....samo odaberi oblik koji zelis....dobro mi je sto je postojano, ne vodim racuna je l' se razmazalo ili ne