IZVORNA PORUKA: AzraB
dobro je ovako stosta upitati i ispricati, pokupimo savjete od ovih iskusnih mamica
i ja sam iskljucivo za dojenje, i bas sam gledala neke emisije o tome, zaista mi se cini tesko i treba dosta vremena ali kad se beba navikne lahko je..
Ma ova tema je super

...a zar sam ja to jedina koja nije imala problema sa dojenjem

meni fakat nije bilo tesko, evo.opet cu napisati kako je bilo al isto tako.vjerujem da zavisi.od osobe do.osobe,od bebice do bebice sto ne znaci da cu sada imati identicno iskustvo kao sa M iako se nadam da ce biti isto....
Najbitnije od svega je da kad bebi.prvi put date siku da je ona uhvati citavu,znaci sve ono smedje oko bradavise treba staviti u usta... To je pravilno dojenje i onda rijetko ko da ima problema. A kad uhvati samo bradavicu onda se tako navikne i onda je pakao fakaat....znaci od prvog podoja treba uciti bebicu pravilno....
Tako sam ja al je i M sam znao

..svi se cudili kako hehhee....
Onda, sto kaze Rose, bradavise odmah mazite svojim mlijekom to je najbolje al ja sam koristila i aventovu kremu jer se moze preko nje dojiti bez problema.. Ne smeta bebi, a meni je pomoglo... Kazem vam, nikakvih problema nisam hB imala.. Jest jedino da dojke bole jedno 5-7 dana al to je normalno jer nadolazi mlijeko al nemojte zbog toga odustati od dojenja -NIPOSTO!!!!!
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...