IZVORNA PORUKA: sprinter
bejbibi ne boj se.kod mene je bio inducirani porod. daju ti infuziju i krenu trudovi.meni su i vodenjak probili.ja nisam prešla termin i bila sam otvorena samo 2 cm ali me doktor htio poroditi dok je još u smjeni jer mi je vodio trudnoću.sve se završilo za 3 sata.bolovi jesu malo intenzivniji kad se induv+cira porod ali brže završi. ja nisam znala ššta me snašlo a već sam bila u sali i držala bebu. smijali mi se poslije moji kod kuće kako sam sve brzo obavila
.
uizašla mi je mrvica jučer iz bolnice.sad se samo mazimo. hajde sretno i javi nam se dok rodiš
Ej draga moja bas ti hvala sto me umiri

lijepo je znati da je jos neko prosao kroz to bez problema:)... Idem danas aBd al ne vjerujem da ce me jos porodtit jer je rekao da hoce da ceka vikend mozda se sama porodim..malo mi je tesko zbog M al eto nece biti sam ni on....
Znam da su intenzivniji bolovi i nije me strah bolova,Boze moj mora to se prici heheh...sad sam se sredila,pa cu u setnjicu sa M pa tek kasnije u bolnicu aBd.... Necu da zurim nista vala....
Draga uzivaj sad sa svojom djecom,mazite se, ljubite se :**
Ja vam se svakako budem javljala i informisala o svom stanju
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...