IZVORNA PORUKA: Bubydina
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Drage moje hvala sto pitate:** zasad jos nista....spremam se za spavanjac ako budem mogla,zenice dvije imaju kontrakcije jadne... Uglavnom mislim da veceras nema nista...mozda sutra... A ako ne,definitivno prekosutra aBd... Malo mi je zao jer moram ovdje lezati al tako je kako je :/... Javljat cu vam se aBd redovno ;)
Draga,odmori ako možeš... Svako malo ću ovdje zaviriti da vidim kakvo je stanje s tobom...
Jel' ti dr dežurni,u kojoj si sobi...
Sva sam na iglama,kao da sam ja ponovno u bolnici
I da normalno je da provjere kakva je plodna voda,
mliječna pl.voda je ok
Draga hvala ti puno :*** u sobi broj dva sam odmah krevet desno do vrata...ima nas cetiri u sobi,jedna otisla u salu, cini mi se jos nije rodila...nisam uspjela skoro nista da spavam, aznas da rano ulijecu sa toplomjerima i razbudila sam se...sad mi je muka :/ isla sam na wc i kako sam se brisala vidim nesto sluzavo ko zuto,narandzasto....valjda od pregleda juce....nista me jos ne boli...doktor mi dolazi tek sutra a sinoc je bio onaj salah..on me i gledao kad sam dosla.....
Al nesto ove babice ne gledaju bas:/ ostave tw ovdje i nista,nit da pitaju ove sa bolovima kako su...ztvore vrata i ti devwraj kako znas :s
Inace se odjeljenje sastoji od tri dijela: cekaona,radjaona i porodiliste...sve smo ovdje u sobi sto su presle termin,kad krenu bolovi ide se u radjaonu pa onda u druugu sobu sa bebicom....
Eto,javim vam kako ide...i ove dvije zenice imaju bolove a ja nista.... Al one su dugooo ovdje vec:/
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
Neki autor...