IZVORNA PORUKA: ziel
Kako vi cesto vadite krv za ove obicne pretrage i dajete urin?
Ja sam samo jednom kada mi je ustanovila trudnocu , tj u 6. nedjelji trudnoce...
Vise mi dr. nije spominjala kad opet treba, a trebam kod nje tek za mjesec dana... Hmm...
Ja sam kod Divanovica u prvoj trudnoci svaka dva mjeseca komplet nalaze vadila

, plus me prvi put poslao da provjerim i krvnu grupu

jednom ili dva puta urinokulturu, dva puta briseve (jednom on uzeo uzorak jednom nakas). Pa onda isla i na ocni pregled, pa dabl test, tripl test...ja sam se u prvoj trudnoci navadila nalaza bruku ali zbog dijagnoze hyperemesis (povracanja i mucnine) jer sam gubila minerale, so, plus imam nizak pritisak i onda su me dopingovali infuzijama, puno sam bila i smrsala.
U ovoj trudnoci sam dosta bolja, manje kilaze izgubila, nalaze vadila kad sam ostala trudna i jos jednom, dabl test, urin sam dva puta i sad mi on provjeravao na trakicu. Mislim da ce sad nekad uskoro bris uzimati (mozda sad sljedeci petak ili na sljedecoj kontroli).
Ali on je kazu takav temeljit,. Ja se sjecam u prvoj trudnoci ja na dip da vadim dabl zena gleda papir ni ne gleda potpis kaze jel vam ovo Divanovic vodi trudnocu
Meni to ne smeta ni sekunde. Mozda jest malo peglativno idi po uputnice, pa idi vadi nalaze pa podigni nalaze...ali znam na cemu sam
mene pritisak handri pravo, jako je nizak, a pijem i vode i cajeva i svega

ali rekao mi je bolje da je nizak nego da je visok.