IZVORNA PORUKA: Dalija098
Uh taj veseli grlić
Meni je mjerio ultrazvučno, LTM znaš i sama da on nije pobornik čačkanja dolje pretjeranog. Ja na netu čitam kao mekan, čvrst grlić bla bla, to ne znam kakav je. Na nalazu piše samo dužina cerviksa i unutarnje ušće da je zatvoreno.
Mirujem baš, uzimam dosta magnezija i svu terapiju koju moram...šta ću
koliko skontah i ti si kod Divketa (ako dobro shvatih). Ako si kod njega vjeruj mi nemas prostora za paniku, on je toliko temeljit i oprezan da je to nevjerovatno. mene nijedanput nije u prvoj ginekoloski pregledao a nisu me vala cackali ni u drzavnoj samo jednom me nakas pregledao ginekoloski 4 dana pred porod.
najbitnije je da je usce zatvoreno. kod mene je duzina za ove sedmice trudnoce solidna oko 31 mm ali je usce Y (sto znaci da se grlic moze i skracivati i otvarati jer beba se navaljuje). ali on je opusten tako da meni to dosta govori. prati ja ga slusam i to je to
carobno jutro

ja sam na moru negdje na redini odmora napisala vellliikiiii post i posto je aplikacija glupa i posto je pravo tesko copy uraditi post naravno nije prosao meni doslo da se ubijem

sa kompa je mnogo lakse, za svaki slucaj copy kliknem
meni moj muz sad donuio uputnice, uspio je da u brzinskom roku podigne uputnice za dip ovo sto moram raditi urin, krv, zeljezo i ove popratne djidje i bas smo se ona drugarski ispricali u holu

mada vec vidim bice nam veselo narocito kad malena ode kod mojih i kod svekrve na par dana

bas cemo prijateljstvovat

vec nas vidim svak u svojoj sobi
ma da se covjek ne sali i sve ne okrene na salu pa gdje bi bio
eeee da, samo ti pij prolom vodu ja sam je i na more nosila

jedva se mi ukrcali jos velik gepek ali dok malenoj krevet, kolica kisobran, madrac, tri velike torbe, frizider, igracke, pa dva kofera za onu licnu prtljagu (tu sam stavila nasu i kozmetiku od malene i apoteku)

i jos karton prolom vode kaze mm pa jebem mu valjda imaju dole prolom vodu reko samo ti nosi, necu ja da se kockam ima li nema li