IZVORNA PORUKA: memsi
Pozdrav ljepojke,
Evo da vam se javim da sam danas mnogo bolje.Jucer otisla u hitnu,oni me poslali na GAK i gore mi prepisali terapiju.Paracetamol,apaurin i gel diklofenak.Bogu hvala odmah mi je bolje,i konacno spavala.
Vidim svasta ste pisale,ja uredno citam,ali mi pisanje jos slabo zbog ove ruke.Uglavnom hvala svima na podrsci,LTM zelim dobrodoslicu sa odmora,ostalim da uzivaju i bez sekiracije.Manje citanja po netu i manje glava boli.

super znaci mnogo si bolje

pravo mi je drago. hvala za dobrodoslicu
na moru sam u jednom trenutku uletila na forum i vidim pisale ste o oticanju, mirovanju, boli zub, boli rame, bole ledja...reko samo vam jos ja falim da kazem da sam ko avion, lezim u hladovini i citam knjigu

tu mi je muz zaplijenio mobitel (malenu smo slikali s mojim mobitelom posto je kod mene bila kartica sa vise neta pa navece sam morala raportirati bakama preko vibera sa slikama) i jos me napade pusti kaze zene sta jos ti imas pisati kakoje suncano i borovi mirisu
nisam vam se pohvalila, uspjela sam na moru procitati cak dvije knjige a da nisu strucna literatura

znaci dvije knjige za 7 dana (jer nisam prvi dan dva i dan povratka) a nisam knjigu kao vid reklaksacije uzela od kako se malena rodila