IZVORNA PORUKA: ninuska
ltm taman pomislih na lindex kad ti ne bi tamo
. Super je njihov pamuk. Pogledaj u Okaidi-u. Imaju super stvarcica i pidzama, a uvijek imaju neko snizenje. Ja sam maloj tamo znala uzeti. Samo moras uzeti malo veci broj. Bar sam ja ajlin uzimala. Cini mi se da sam vidjela i u Bingu(za nas nije bilo broja) i penny-u..pa pogledaj ako ti je usput. Tebi treba 98?
e, da...mozda waikiki?

ma u lindexu joj uzimamo zimske jednodijelne, preslatko joj stoje a i dugo ih nosa pa mi nije zao dati 40 Km za pidjamu ali za ljetnju mi je bas iskreno dati puno para za nesto sto ce nositi mozda samo 2 mjeseca (jer mi trebaju dvije, kad je jedna na pranju da ima drugu). Bodije joj svakako oblacim ispod, kad je vruce onda bodi na bretele ili bez rukava a kad je ko danas onda bodi kratki rukav i taj neki sorcic (trenutno joj oblacim bodije i neke sorcice h&m koje su brat i mm uzeli kad se rodila jer su bili na snizenju a nisu bas nesto reprezentativni

isto su ko neke siroke gacice ali lijep pamuk).
iskreno najbolji i najjeftiniji mi oni boa u amku ali nejma
pogledacu i interexu oviesse outlet, oni imaju dosta povoljnih stvari sjetih se maloprije da su mi u komsiluku
gledala juce u konzumu ima i alma ras i svakakvih ali mahom su veci brojevi ili bas mali, ne znam sto imam osjecaj da je najteze naci za dijete u dobi izmedju 2-3 godine...pravo mali izbor svega