IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: rose
mislim ja po potrebi ispeglam majicu, pantole, haljinu...ali ne peglam..jer se svakako u ormaru sve opet izguzva
..e sad za bebece stvari tu cu se napeglati..sajine sam peglala sigurno 6 mjeseci..svaku krpicu
ni ja nista ne peglam. Odustala sam. Ispeglam slozim u ormar i onda opet peglam kad hocu da obucem. Sad peglam samo po potrebi. Sta ko izvuce iz ormara ja popeglam
ma ja dosta peglam, najmanje svog

vecina majica je od stvarno super pamuka sto se ne guzva i generalno su kod mene ti materijali sto su laganiji i ne zahtjebvaju neko peglanje, lijepo se sloze. od malene i muza skoro sve peglam...kad su teski za odrzavanje
ja sam malo peglativna po pitanju uredno sti

kod nas su ormari pod konac sve poslozeni, sve na svom mjestu uvijek, tako da nema duplogpeglanja kad se jednom poslozi (da odrzavam i ormar mm popeglam sve poslozim

gdje bi on bio bez mene

) i curicino peglam skoro sve (sem onog sto se ne mora) ali vecina stvari se mora peglati (gacice, majice, haljinice...)
e da, provjereno nemam OKP

drugarica je doktorica konstatovala je da nije toliko kriticno samo sam eto malo vise pedantna i uredna

ali bude me sramota kad tako dodju kuma i drugarice pa se pocnu zezati eto stigles li pored djeteta i posla slagati ormare pa kao da otvore ne bi li me zatekle nespremnu

e onda se zacrvene i one i ja, one sto zateknu sve pod konac a ja sto jos uvijek imam i zivaca i vremena sve drzati pod konac