IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: maksi
Tako kod mene reaguju opet muskoooo morate ici na curu a nisam ni ovo rodila. Reko mi ne ganjamo nista nego smo htjeli troje djece a svi prevrcu ocima
Mene ti komentari izludise doslovno.
Sto se tice Vojne meni je isto stanje a mozda cak i bolje
Meni nikad nece biti jasno zasto ljude to toliko zanima. Mene kad pitaju sta mi je sad ja kazem dijete. Oni onda pocnu pa eto imas dvije curice nek sad bude musko. Bit ce dijete. Nek mi je zivo i zdravo i da mi sve prodje kako tdeba a kojeg je pola totalno nebitno
ma ja ne znam isto kakvi su to poremeceni standardi i vizije da moras imati dvoje djece, djecaka i djevojcicu i da se zenama kao namece ta neka krivnja ako se ne rodi musko... mislim nidje veze

meni i mm je uvijek samo jedno na pameti: da sve bude kako treba i da na porodu sve prodje kako treba i da beba i ja budemo ok...sve ostalo totalno nebitno za druge (ni to kakvo ce ime biti, pa od analize imena, do spola, pa nekih drugih djidja)
ali valjda smo postali takva mahala da se konstantno nesto mora komentarisati i analizirati
ja vama moram ispricati provalu. mm i ja se vjencali, normalno jel, zivimo skupa...i zivimo mi vec dvije godine i ja se nekako u tom periodu prikljucim na facebook (nisam ranije, imala neke svoje principe)

i hajd ne objavljujem ja ni sad te neke slike narocito ne od malene (imam periode nekad nakacim pokoju pa onda nakon izbvjesnog vremena izbrisem cijele albume).
i tako sam ja imala nekih slika u par albuma i jednom me pukne pobrisem ja sve slike iz albuma. nakon par mjeseci ja sa muzem u sopingu kad sretnem druga sa faxa, upoznam ga sa muzem, malo u pricu bla bla vidim on nesto ko zblanut sto nas vidi skupa... reko jel sve ok? kaze on ma joj jest ali izvini ja cuo ti se razvela

tu muz i ja prasnemo u smijeh

i poce on pricu...rece on fino od koga i kao eto prica krenula kao ne vidjaju nas cesto skupa, pa ne dolazim na okupljanja (jebi ga radim ko konj za razliku od vecine) pa kao vec smo vise od 2 godine u braku nema ni bebe i pobrisala ja slike sa facebooka
e reko blago meni pa mi drugi vode politiku
dugo poslije toga kad su nas neki sretali komentari bila tipa aaaaa vi jos u braku ili aaaa niste se razveli