nek vam je sa srecom da ih jos puno puno dozivite uz vasu djecicu
mi smo nedavno napunili 7 godina braka a sad cemo u julu isto 8 godina od zabavljanja

(kod nas je to zabavljanje bilo kratkog vijeka)
a to sa vjerom, to da ne spominjem
kako se jezim od tih komentara: oni su suprotne vjere nece to ici, ili kad ide onda pitanja tipa koje su vam vjere djeca, kako djeca to podnose i tako to, jesu li zbunjena... (mislim imamo u porodici tih "mjesanih brakova" pa znam kako to hoda)
generalno, kako ja upratih, sto se tice mahale moras imati neku falinku pa kako god

ne mozes imati normalan, funkcionalan i skladan brak izgradjen na uzajamnoj ljubavi, postovanju i prijateljstvu...jok toga nema... ako nemate djece odmah onda nemate iz milion i jednog razloga, ako vas ne vidjaju skupa cesto i jos ako ne objavljujete na drustvenim mrezama zajednicke fotografije onda nesto nije u redu ili vas razvedu ko mene

ako muz nije tip koji hoda previse onda je papucar, ako ga vide da kupuje uloske i ide sa zenom na pregled onda je isto papucar

to su mom muzu zamjerale kolege u prvoj trudnoci kad je stalno isao sa mnom na preglede

najbolji mi komentari bili zar ti zena ne zna sama otici

mislim ima muzeva koji vole sa svojim zenama provoditi vrijeme narocito kad je trudna pa da odu na uzv

jok odmah si papucar
ja jest me krenulo danas... valjda me pogodilo to sto su mi kritikovali odabir za bolnicu