IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
i LTM, meni se bas svidja ime Laura, Lorena i tako nesto slicno
ja htjedoh ta ti napisem nesto jos za onaj prvi post od prije 2-3 stranice ali em zaboravih em posla naleti

gdje si ti meni
Ma i meni se svidja laura ali ja ne bih bila ja kad ne bih zeznula stvar u prvoj trudnici, toliko sam zapikirila ime Leona, a lavici je to i stajalo, bila je aktivna cijelu trudnocu i nemirna i nismo znali sta je ali smo tiripovali da je zensko...i onda sam njegov odabir (tad mu je Laura bilo br. 1) sabotirala na sve moguce nacine

tako da sam se sjetila i nekog svekrvinog recepta "Laura snite" reko hoces da ti se dijete zove po kolacu

i jos se sjetih i Laure iz Registrature

kasnije mi bi zao
Sad se meni ime pravo svidja, nekako mi bas gospodsko i eto udarili smo po L (nicim izazvani) e sad on zateze (kaze da se bar malo koprca posto ce nas biti 3 aBd) kaze hoces da sutra pricam djetetu kako nisi htjela da se prvo zove Laura pa si onda drugom ime dala sto si se sazalila
ma mislim da je on jos zagrijan za ime Laura ali uglavnom rekao je da mora da bude neko aristokratsko da lijepo zvuci a da ne bude dugacko
sto se tice auta i veceg stana, nama su dusebriznici sad nedavno rekli znate trebace vam veci stan, svi ste u jednoj sobi

a veci auto ce svakako trebati...ali sta ja znam... bogatstvo je to. Troje nekako bas bogato

meni je i dvoje ok, ali eto njemu zelja aBd bude se zivo i zdravo da imamo troje a i jest nekako lijepo... a vjerujem da se i finansijski to sve poklopi... kad se ljudi vole i kad se zivi u skladu i harmoniji, bude i para i nafake