IZVORNA PORUKA: *nur*
Rose,nisi jedina
pa ja se naklatila na forum u nadi da necu zaspati za tastaturom
alman joj pocetkom godine smo imali manjih okrsaja sa njima i onda su nas ubjedjivali da ne mozemo raskinutui ugovr za internet (jer smo preko njega kupili tablet na rate) elem ugovor je bio na neodredjeno (nije vezan za godine) e onda su oni nama na svoju ruku vezali rate za tablet na predplatu za internet i kad smo otisli da odjavimo kao dugujemo im preko 600 KM

( a tablet malo preko 100 a pola godine vec otplaceno

) elem, tu sam ja napravila scenu onako trudna u svom maniru lijepo a kulturno reko samo vi raskinite ugovor onda me njih dvoje na salteru ubjedjivali kao eto mi cemo vama poslati racun na tih 600 i nesto Km reko slobodno raskinite, posaljite taj racun pa cu vas ja onda lijepo tuziti

raskinula ugovor sljedeci mjesec dosao normala racun samo za ostatak tableta

nego ja skontala oni fataju raju na foru pa ko padne pao je jebi ga... ja malo bolje znam pravo od njih

ja odmah kontratuzbom prijetim jer znam da mi nemaju na osnovu cega traziti da platim tih 600 Km.
muz je prije toga isao da se raspita sta treba i kako da se ugovor raskine (jer je sve na meni) i teta mu rekla uzmi zk uplatnicu

uplati 150 Km (koju marku vise gore dole) kao da vas ne bi tuzili radi marke dvije

nista dok zena ne ode da raskine ugovor