ma u potpunosti se slažem, sve valjda izgleda malo grublje kad se piše..heheheh.
ma kava ne bi škodila....ja sam inače a i moj bebač društvenjaci i veseljaci..vojimo se družiti i puno pričati kao što vidite iz postova heheheh.....
i mi smo AS naslijedili i ista je kao tvoja
samo drugačiji dezen MYA 81, I moj bebač je od rođenja u njoj, u vožnji i ispočetka je jedino u njoj htio spavati,dok nisam dobila onu ležaljku nosaljku pa mi i sad spava po danu u njoj (ono malo jada ako se zove spavanje).
I mi smo
jučer bili jako
nervozni i nismo spavali ni noć ni dan, vidim da nas se dosta žali. Ja mislim da je vrijeme krivo jer moj Andrej uvijek reagira na vrijeme tako....
Jedna novost mooooram se pohvaliti barem danas, učim ga da po danu zaspe sam u sobi u krevetiću (inače je jedino htio u ležaljci u dnevnoj, on ne zaspe uz siku-rijetko), ali već nekoliko dana ga odnesem kad vidim da mu je vrijeme i onse vrti, kenjka, jučer je grozno plakao ali kratko pa zaspao isto kratko, ali evo upravo sad ja sam na forumo i njega stavila u kervetić i vidimne čujem ga ja tamo..a onn
spavaaaaa . M a nije bitno što je kratko..samo da ga bar jednom dnevno ne ninam, sad taman mogu sastavit ručak..Bravo za danas a bože podrži za ubuduće!!!! Jesam ponosna i još guguće i zove ta ta ta
Pozdrav majoj raji 09