Mi smo stariji 15 dana i imamo sad 5600, ali smo rođeni ranije sa 3080...
Nama je za pelenu odbila 100 grama...
18.09.2009, 17:19
marinčii
4750
matej je rođen sa 3 400...ma baš mi je bilo čudno što je toliko odbila za pelenu,,kad sam došla kući vagala sam je i vaga pokazala svega 50grama...ja samo dojim njega pa me uvik strah da nemam mlijeka
18.09.2009, 19:01
Ella_H
1264
poz mamice i bebe... Marincii svaka cast za dojenje i nebrini sve dok je on zadovljan i neplace ti nonstop djete je sito a sto ona odbija ili ne odbija briga te neke bebice su prirodno buce a neke bas i ne ja to vidim po svojoj dvojici lopova... ovaj mali Ammar dusa moja nema vrata samo papa i razgleda nesto hehe a mali Harun je uvijek bio duga vitalna beba iako je fino jeo Suuna mali je pressssssssladak awwwww mashAllah ko secer je... I mi cemo vam postaviti slika sad smo se pravo proljepsali prosao osip pa da trazimo kakve drugarice hehe...Pusa vam svima vel ika
18.09.2009, 19:17
marinčii
4750
ella_h pozdrav za tebe i tvoje momke...ajde stavi slikice baš bi volila da ih vidim...a i matej je dosta dug i baš nije buca neka a valjda nema na koga ni biti i ja i mm smo mršaviji...ma samo nek on napreduje normalno i nek nije gladan
< Poruku je uredio marinčii -- 18.9.2009 19:18:07 >
18.09.2009, 19:20
Mya_81 RR
5531
Ma, draga ne brini..i Ella ti je već sve rekla...ako ne plače i dobija na kilaži sve je OK
Koliko sam uspjela sračunati otprilike je dosad dobivao kilu mjesečno i to ti je super!!!! Zaista nemaš razloga za brigu!!!
18.09.2009, 19:41
suna
154
sahara hvala ti i on ti uzvraca pusuuuuuuuuuuuu
marinci,nije ti to malo na kilazi sigurno...a ako ne place no sikiriki....imamo mi mlijeka hb,rekla sam ja tebi i to 3.2%
18.09.2009, 19:49
marinčii
4750
cure hvala vam smirile ste me..nastavljamo s dojenjem..ja se baš trudim da povećam količinu mlijeka pijem i hippov čaj za dojilje i puno tečnosti iako sam svjesna da što više matej doji više će mlijeka biti..suna,mya_81 kako su vaše bebice danas?
18.09.2009, 20:04
Anoniman
Cao i od nas Mi smo se ponovili i danas, kupili smo kasike za hranjenje i papalii smo kasicu od banane,mmmmmm, svidjaaaa nam se , i kupili smo casu sa kljunom za vodicu (sorry ako dosadjujem ali nama je to sve zanimljivo jer smo dosad samo siku i dudu probali ), i mama je kupila principesi jedne cizme roze, futrovane H&M, kostale nesto manje od 15 KM , evo sad cupamo novine Pusa za sve, posebno ljubim one koji su primili bocu i bravo za prve zubice
18.09.2009, 20:16
shejla
1136
IZVORNA PORUKA: malena_t
E sad da vam saopštimo nešto jako važno. Imamo prvi zub, donja lijeva jedinica Kaže doktorica ide i druga Bili smo jutros na kontroli imamo 8 i po kilograma i 73 cm Bocu nismo primili, jer u ponedjeljak idemo na sunećenje. Uglavnom vadili smo krv iz prsta i vene i nije pustio ni glasa. Hrabri mamin dječak
Bravoooo Ljubim ja zeta svoga.... :):):)
Gdje idete na sunecenje?
18.09.2009, 20:36
mojbebac
885
samo da javimo da je anjica bila dobra sa bakom, mama se zadrzala skoro dvaipo sata a dusa moja bila dobra i nije plakala, ali kad sam dosla i kad me je ugledala toliko se obradovala da su mi suze krenule....
18.09.2009, 21:05
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
evo i nas...pa ivancica za male bebe ti jenormalna temp rektalno do 37,5 Joj Antonio kad god primi bocu on nagodan i danas i jucer jest da sam mu jucer preventivno dala paracetamol sirupp dva put tako su mi rekli jer je primio 2 boce...mm nam dosao ...igra se s Antoniom ...mama susi kosu i surfa pa ce Antonio papati a mama rucak praviti... Joj mislim da se naucio ednoj navici sto i nije bas dobra...svako jutro se budi oko 6 i 30 i ja ga prenesem kod sebe i tako u mom zagrljaju spava do jedno 9 h...eh ako mi tako nastavi jadna ti sam istjerat ce taju iz kreveta Mojoj pokojnoj mami je danas rođendan bas sam se nesto rastuzila... Kako ste vi...
da za rektalno ovo je bilo ispod pazuha pa se smatra blago povišenom, a sad sasm dobila onaj toplomjer za uho, mjeri ua 1 sekund, super je preporučam svima, mene pitali šta da mi kupe ja izvalila taj toplomjer i nisam požalila, stavrno za čas gotovo!!!
P.S:eee znam kako se osjećaš, i mom je pok.tati rođendan za koji dan i budem grozna ovih nekoliko dana prije, a mami mi rođendan 23. , a pok tati 24. Upravo radimo njegov portret u olovci da joj poklonimo za rođendan!!!
18.09.2009, 21:19
Anoniman
Draga moja generacijo... samo da se tuspasim
Sinoc nam je bio haos. Andrej se budio svakih sat vremena i to ne ono u polusnu vec fakat, sirom otvorenih ociju i jos blebece...ja kada nisam sinoc svisnula necu nikad'...ne znam fakat sta mu bi..elem, danas sam sva k'o prebijena macka
Sevidjamo sutra
Draga Mya, nisam ti fakat danas uspjela traziti uputstvo za AS...al' budem, budem...obecaJem
I sahara bona...ma nismo mi stare
odoh da odmorim kosti
sve vas
18.09.2009, 21:20
suna
154
marincii,beba mi hb.dobro,mi se danas dogovorili s jednom prijeteljicom vani,i moj se deckic sredio da pokusa sta da uhvati ,kad ona hajd da idemo kuci,hladno je njenom djetetu i blabla,a dan bio bas lijep...da ne shvatite pogresno i ja sam brizna ,ali mislim da ona pretjeruje,i mi tako kucaaaa ali zato sutra abd.idemo s drugom ...mya kad cemo i s tobom ...ella,saharamarinci ja idem "u naj bebe" da trazim vase ljepotane.. ostaloj generaciji pozz
18.09.2009, 21:30
Mya_81 RR
5531
Suna, mila kad god vama paše! Sutra vidim ne možete, a i mi smo malo zauzeti...prekosutra? A što se tiče vremena nama je bitno samo da kiša ne pada i da ne puše baš onaj jaki vjetar da nas kojim slučajem ne otpuše
18.09.2009, 21:33
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: dadada
Draga Mya, nisam ti fakat danas uspjela traziti uputstvo za AS...al' budem, budem...obecaJem
Joooj, draga, nemoj molim te da se osjećaš obaveznom....nije nikakav to problem...u svakom slučaju veliko hvalaaaa
I mi sve vas
18.09.2009, 21:35
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: mojbebac
samo da javimo da je anjica bila dobra sa bakom, mama se zadrzala skoro dvaipo sata a dusa moja bila dobra i nije plakala, ali kad sam dosla i kad me je ugledala toliko se obradovala da su mi suze krenule....
Ma, ona je već velika cura!
18.09.2009, 21:38
Mya_81 RR
5531
Kaktuščić, nije te dugo bilo
18.09.2009, 21:42
Anoniman
dadada, samo da javim da i Ajna ima te prenose, obicno oko 5 ujutro, ja je i ne cujem tek slucajno se okrenem ona se igra ili me nekad probudi gugutanjem , a samo da te napomenem da u 6 mjesecu ima onaj 'skok' u razvoju, pa su cuda moguca
18.09.2009, 21:52
Ella_H
1264
Drage moje evo da i ja probam dodat svoja dva smrduljka hehe
nisam mogla nac ono cudo slike nasih beba
18.09.2009, 21:56
Ella_H
1264
Evo i veliki braco smrdo br. 2 Harun
18.09.2009, 21:58
Anoniman
Ella, slatki su, mali posebno, ipak je on beba 2009., i je li mi se cini ili su tamnoputi?
18.09.2009, 22:30
Anoniman
Eh evo i nas Dan nam je super prošao hB, nije bio knjezav kao inače poslije vakcine, čak šta više, lijepo je bio raspoložen Mama spavala 2h poslijepodne a tajo se "družio" sa djecom Uh valja mi kuću čistiti, gdje god pogledam nered
sahara, za čizme, joooooooooj kako se curice mogu srediti.... , mogu misliti kako su pepe čizme za kašicu, drago mi je da joj se sviđa, ljubi nam dragu dlugalicu
ella, ma Ammar je ko med (nas dvoje imamo isti dan rođendan ), uh ja volim crnu djecu pravoooooooo , a vidim ima pravo kosice. I veliki brat je medić!!
18.09.2009, 22:48
malena_t
599
IZVORNA PORUKA: shejla Bravoooo Ljubim ja zeta svoga.... :):):)
Gdje idete na sunecenje?
Hvala, hvala :))) Zet je bio nervozan danas Sinoć nije spavao, pa ga jutros bocali, pa zubići...Duša draga:) Jedva čekam da izrastu do kraja. Mogu mislit kako će biti meden sa tim donjim kecovima A sunećenje ćemo na Koševu obaviti
18.09.2009, 22:57
malenaa
1616
hej drage moje, evo da se napokon i mi javimo .. nismo sitgli ovih dana jer smo radili kuci,svaki dan ponesto,hodaLi sa tajom i uzivali. svaki dan kad ustanem i vidim svoje maleno pile..svaki put je drugaciji,veci..snazniji , stalno guguce, a o baljenju da ne govorim, prst tj. palac ne vadi iz usta... skontao je da je mesnatiji od dude :) vidim da ste pricali o svemu i svacemu... dojenje.dohrana ,kupanje... i sl. ukratko, dojim dinu ali mu i dajem caj cesto, uvijek ga imam spremnog kad izadjemo i vidim da ga voli i godi mu stomacicu. o dohrani ne mogu govoriti...ali misllim da cu probati nesto dati oko 4-5 mjeseci cisto da proba... sto se pupanja tice,vecinom se pupamo svaku noc,nekad preskocimo jednu noc, ali definitivno lijepse pajki okupan i odma utone u san. o kilazi imam samo reci da ne dobiva nista pretjerano sad ima 6500,a rodjen sa 3350, i ja i pedijatrica smo zadovoljne. najbitnije je da guce i pjeva..smije se..rijetko zaplace i to kenkanje sto mi govori o zadovoljenim potrebama za sikom :) ljubim vas sve, i javnite za tu kaficu... setnju il sta vec. kissssssssssssssss
18.09.2009, 23:16
Ella_H
1264
Poz zenice...Jesu malo karamelasti na mamu hehe a plavkasti na babu i kad se to dvoje spoji dobije se Kombinejshen hehe...Enisa-sara nisam znala da si i ti rodjena 10.8 blago se tebi...Sahara ja nekad kupim sekinoj maloj cipelice, haljinice i dzidze kad ja nemam curicu tako se zadovoljim ali daleko je veci izbor stvarno i sladje mi je uvijek vidjeti pishuljicu iako ni pishonje nase nisu losi hehe...maleenaa drago mi je da te slusa bebica... ljubim vas sve Ammar mi opet nesto kenjka hoce da ga mamica pronosa malo...cmok cmok...