noaa, ma mislim da to nije povezano samo sa tom vakcinom, mada nam dr. rece da moze biti neka viroza ali nema nikakve upale hvala Bogu, i nije nalik nijednom infektivnom osipu, ma ja mislim da ce to proci brzo, necu da panicim
20.01.2010, 21:53
noaa
1662
Hanady kupit cemo vece a napisati na njih 27
20.01.2010, 21:54
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: sahara
noaa, ma mislim da to nije povezano samo sa tom vakcinom, mada nam dr. rece da moze biti neka viroza ali nema nikakve upale hvala Bogu, i nije nalik nijednom infektivnom osipu, ma ja mislim da ce to proci brzo, necu da panicim
ma naravno da će proći, bili ste kod doktora ona zna najbolje i samo polako. Eto kod nas nosić curi li curi od sinoć al nema temperature i još ne hropi brohitis nadam se da će sve biti OK što i vama želimo
20.01.2010, 21:55
R&T@
5982
Nije. Noaa, to je neka bolest djece do dvije godine:neobjašnjiva temp. tri dana, a onda osip po tijelu i nagli pad temperature. Samo što ti nijedan ljekar nece reci da je to.
20.01.2010, 21:56
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: noaa
Hanady kupit cemo vece a napisati na njih 27
e to može...u najbolji vakat sam nosila 32 kako su mi stajale ma ko đenifer lopez...a sad ćemo mi na 37 prepraviti 3 u 2 i eto ga. samo treba i do 37 doć
20.01.2010, 21:56
noaa
1662
moram sad malo citati o tome ja sam to nekako povezala sa vakcinom ma bit ce dobro samo nek ih nista ne boli
20.01.2010, 21:59
Hanady RR
18727
Meni je starija sa tačno godinu dana to imala...i fino nam doktorica rekla...ovo je trodnevna groznica, imat će visoku temperaturu 3 dana, manju upalu grla i moguće je da se pojavi osip na tjelu. tako rekla tako i bilo.
20.01.2010, 22:07
R&T@
5982
Hanady, znam da imamo temu o tome, ali moram te pitati: Kako sad među tvojim curama?Mislim sad kad je mlađa blizu godine!
Izvinjenje ostalim, ali i ovo se tice beba2009.
20.01.2010, 22:09
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady
IZVORNA PORUKA: sahara
ma naravno da će proći, bili ste kod doktora ona zna najbolje i samo polako. Eto kod nas nosić curi li curi od sinoć al nema temperature i još ne hropi brohitis nadam se da će sve biti OK što i vama želimo
I ja zelim da tvoja puslica prodje sa par maramica i is is bronhitis, ljubac!
20.01.2010, 22:16
Apotekarka
3918
Sahara nek brzo prođe taj osip,a valjda doktori znaju bitr ce curica ko bombona za 3 dana...ljubni je... Ella h Kako je vrat,u mene ove zlijezde opet bole tamam se ponadam prosle ne bole one opet,izludit ce me... Moj je kmezav nepodnosljivo i dalje i placuci zove mama kad ga treba uzeti,kad mu se spava,ruca i veceras tako kmeza ma-ma kroz plac i sta cu napravim flasu ranije i zaspao mi uz nju...Bas me smorio posteno,valja m,i se posteno istusirati da se malo opustim...
20.01.2010, 22:21
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Hanady, znam da imamo temu o tome, ali moram te pitati: Kako sad među tvojim curama?Mislim sad kad je mlađa blizu godine!
Izvinjenje ostalim, ali i ovo se tice beba2009.
još gore...sad ova mala haman prohodala, uzmia igračke svjesna ih, pa kad nešto želi ona to i uzme...a starija otima, sakriva. Eto počela sakrivati sokove, smokije sve po kući da joj farah neuzme a ja joj to i nedajem...al ona vidi farah jede svašta pa se boji za svoje. Neki dan išla maloj kupiti cipele za prvi rođendan...tačno sam morala apaurin popit umalo nervni slom nisam dobila. a ako je ko došao ona konta došli Farah pa odmah ljude okupira, ubi pričom, nemožeš ni kafu sa gostima popit ona drobi li drobi da bi bila centar svijeta. Sve se nadam dok krenem na posao da će biti lakše sa njih dvije, nju ću definitivno u obdanište a mlađu kod mame, pa kontam poželit će se pa će biti manje ljubomore. Neznam živa kako više sa njom
20.01.2010, 23:09
iv@ncica
2115
handy ne brini..ja sam dobra u prepravljanju..ma sve cu ti markirano od fusa napravit..znas nas hercegovce svercere hahhaha uostalom za cevape bi dala i broj vise grudnjaka hahaha..samo ti dođi nama..pa ce nas nooa nadsa savjest trpat u 27-cu
sahara..zao nam je ..ali dobra si tio ne se sekirati ni paniciti..imas pravo..drzimo vam fige da sve brzo prođe..
za grceve je najbolji lijek..cekad da prođu..ili da zabole zubi pa da zaboravi na stomak na kraju jedino pomoglo..ni sirupi Nurse Harvey's ni kapi sab simplex i ostale nista nije islo dok nije proslo..a onda nisu ni prosli vec zubi dosli i tako to...samo cekati i trpiti
20.01.2010, 23:18
Ella_H
1264
Poz drage moje isla sam doktoru dali su mi neke tablete za opustanje misica i za bolove a evo nisam ih ni digla sutra ujutro a kaze svakako nesmijem piti kao kad sam s djecom ma ludilo ma za 7 dana kontrola i onda kao snimanje Ammara saljem na spavanje jos malo a starijem dajem masti na volju sa crticima haha ljubim sve bebe sahara nadam se da ce maloj biti bolje apotekarko preko mene jos jedino voz nije presao a ostalo me sve zgazilo
20.01.2010, 23:19
Ella_H
1264
ps od bolesti i stresova ne ljudi da nemislite da sam promiskuitetna hahahah
20.01.2010, 23:28
myb@by
1644
Drage mame je li vam se ikada desilo da se beba probudi i pocne jako vristati.Moja Ajša je meni upravo priredila tu scenu.Ne mogu nikako da se smirim.Ne osjecam ni ruke ni noge.Bebi je uredno zaspala mada mislim da joj je nosic zacepljen i probudila se placuci.Pocela mi se i kocenuti i jedva sam je dozvala,mislila sam da mi ode .Nekako sam je uspjela smiriti i sada spava a ja i ne mogu doci sebi.Najgore je sto sam sama.MM radi
20.01.2010, 23:30
reallove
5807
vjerujem da nasa generacija vec spava,Emin nece da spava,prica on nesto,a mami kicma puca ..vec je 12:30 ovdje
20.01.2010, 23:33
Apotekarka
3918
Ella h nisi jedina i ja tako cesto mislim sto bad meni ali vjeruj onda se nesto dobro desi sto mi da snagu za dalje....ljubim te myb@byma desava se inama svaku noc sanja,place u snu a jednom sam ga morala izvaditi iz krevetca jedva se usutio to tiu ona nesto sanja jos ako ti je danas puno svijeta bilo po kuci nama tad najgore bude ali nepoznatog njemu...
20.01.2010, 23:33
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: myb@by
Drage mame je li vam se ikada desilo da se beba probudi i pocne jako vristati.Moja Ajša je meni upravo priredila tu scenu.Ne mogu nikako da se smirim.Ne osjecam ni ruke ni noge.Bebi je uredno zaspala mada mislim da joj je nosic zacepljen i probudila se placuci.Pocela mi se i kocenuti i jedva sam je dozvala,mislila sam da mi ode .Nekako sam je uspjela smiriti i sada spava a ja i ne mogu doci sebi.Najgore je sto sam sama.MM radi
desavalo se i meni,pa smirim ga nekako pa nastavi da spava,imao je cak jednom tu fazu pa oko 2-3 noci,redovno se budio placuci..ne brini..
20.01.2010, 23:34
myb@by
1644
Ma ne znam draga sta je,bili smo kod zaove veceras i puno joj se pricalo ali vjeruj mi ja ne prestajem koliko sam se prepala.
20.01.2010, 23:35
myb@by
1644
Reallove,apotekarka hvala vam zaista ste me malo smirile,Sama sam u kuci i ovfo mi puno znaci
20.01.2010, 23:36
Apotekarka
3918
Znam kako je i ja znam biti sama covjek se prepadne ali tio samo bebac sanja ruzno mora da sanja zaovu
20.01.2010, 23:36
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: myb@by
pa ako je nosić nakapaj jooj šljeza malo , pa vidi...može bit da se zakocenula. sad nemogu da upratim jel je ti dojiš, ako da ukapaj joj svoga mlijeka i lezi pored djeteta, možda se danas sanjom malo više igralo pa preživljava. nemoj mila tako paničit čuj ode , polako, tvoj miris će je smiriti lezi pored nje i spavajte zajedno.
20.01.2010, 23:39
myb@by
1644
Hanady, doji draga ali bilo mi je nemoguce bilo sta ukapati u nosic koliko je vristala.Dusa moja malena je inace prava veselica pa mi je srce pucalo kad sam je vidjela onakvu
20.01.2010, 23:40
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Znam kako je i ja znam biti sama covjek se prepadne ali tio samo bebac sanja ruzno mora da sanja zaovu
20.01.2010, 23:42
Anoniman
Dobro veče. sahara ljubi nam drugaricu, proći će to
Sve zaboravim da napišem da se, onaj osip ako se sjećate što je B imao kad su mu bila 2,3 mj. (po licu), stalno vraća Ima ga par dana pa se povuče i sve tako..... Reče mi neki dan dr., kad sam ga vodila na vakcinu, da je najvjerovatnije preosjetljiva koža a i da bi moglo biti sada zbog zime, od vjetra..... Nema koju kremu nisam probala i ništa.....
Uh jesam umorna..... danas sam se na poslu slomila, pa onda redovni moji radovi kuća, djeca, veš, ručak..... pih.... jedva čekam da mi djeca porastu da se naspavam i odmorim ..... a to će, vjerovatno biti kad se S uda i B oženi