Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dobro veče. sahara ljubi nam drugaricu, proći će to
Sve zaboravim da napišem da se, onaj osip ako se sjećate što je B imao kad su mu bila 2,3 mj. (po licu), stalno vraća Ima ga par dana pa se povuče i sve tako..... Reče mi neki dan dr., kad sam ga vodila na vakcinu, da je najvjerovatnije preosjetljiva koža a i da bi moglo biti sada zbog zime, od vjetra..... Nema koju kremu nisam probala i ništa.....
Uh jesam umorna..... danas sam se na poslu slomila, pa onda redovni moji radovi kuća, djeca, veš, ručak..... pih.... jedva čekam da mi djeca porastu da se naspavam i odmorim ..... a to će, vjerovatno biti kad se S uda i B oženi
Jesi li probala Bubchen windschutzcreme za lice imas u dm-u i bas je namjenjena za zimu.Imas je u dvije varijante za bebe i za djecu.Nama je ta krema super.
20.01.2010, 23:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Bambi ne dajte se, proći će i to brzo, ljubi naneta punoooooooooooo!!!
enisa draga... kako si ti? kako nam je drugar? pa zar si vec pocela raditi? koliko si to bila na odsustvu? mogu misliti kako ti je tesko bilo rastaviti se od fisecica, ali samo neka je dobro i zdravo... ljubac veliki
Bambi, a ja..... dobro sam..... valjda ko zna Drugar je dobro, zeza nas, ma postrojio nas, k'o u vojsci smo . Na posao sam se vratila 1.12., bila na porodiljskom 6 mj. a kako sam se rastala od njega...... teško mila.... Evo radim 1,5 mj. i još nisam u glavi prelomila tu razdvojenost..... ne prođe ni minuta da ne mislim na njega, još uvijek zovem najmanje po 3x da pitam šta radi.... al šta se može. Sreća pa radim kraće, do 14h, pa eto opet imam koliko-toliko vremena da ga gnjavim
< Poruku je uredio enisa_sara -- 20.1.2010 23:51:17 >
20.01.2010, 23:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by
Jesi li probala Bubchen windschutzcreme za lice imas u dm-u
e ovu nisam..... sutra ću je kupiti!!! I vi ste imali isti problem?? Znaš šta, ako prođe, častim te sokićem
20.01.2010, 23:52
Hanady RR
18727
e ovu nisam..... sutra ću je kupiti!!! I vi ste imali isti problem?? Znaš šta, ako prođe, častim te sokićem
jesi probala Nivea for KId -senztiv, plava tuba kao pasta za zube ona vademekum za djecu, ima u mamčetu 13,50 KM
21.01.2010, 00:01
myb@by
1644
Krema se zove Wind und Wetter creme sad sam tacan naziv vidjela.Probaj da prvo umijes lice kamilicom pa namazi ovom kremom.Mozda u prostoriji u kojoj boravi nije dovoljno vlazan zrak pa mu se to desava,zato nonstop mazi lice.
21.01.2010, 00:02
myb@by
1644
Moze li kafom vise je volim ?
21.01.2010, 00:03
Anoniman
Jesam Hanady...... ništa
myb@by ma naravno, mere kafica
21.01.2010, 00:06
myb@by
1644
Ma samo nek mu to prođe a za kaficu cemo lako
21.01.2010, 00:08
Hanady RR
18727
e ženice da sad podjelim nešto sa vama, moja kolegica radi na HS kablovskoj televiziji onaj intreni kanal ( ja imam ELOB) pa je nemogu gledat al kad odem kod mame to obavezno radim. Uglavnom fora je u tome da ona sada srijedom ima emisiju medicinskog karaktera, ja sam je pitala bil nam pozvala nekog doktora što suneti djecu iz sarajeva naravno jer je to njoj najlakše da mu postavimo par pitanja. Ona je voljna pa kažite koga doktora i sva ona pitanja sa sunećenja djece da joj prosijedim na službeni meil, a vi dodajte još ako želite.
hajd sad kažite jel pametna ova moja ideja, da fino ispitamo sve to o ćunama, jer su nam sada one u generaciji dobro aktivne.
21.01.2010, 00:10
myb@by
1644
Meni je to super ideja.Iskreno da ti kažem ostala sam zaprepaštena koliko mama ima problema sa cunama.
21.01.2010, 00:12
Hanady RR
18727
ja imam dvije curice...al baš me nešto ovo sa ćunama šokiralo, pa kontam kad se ima toliko pitanja, da brate pitamo stručnjaka, evo i ovo sa dubkom, pa onda štramplice i te džidže...
21.01.2010, 00:14
myb@by
1644
I ja imam curicu ali sam u porodici imala slucaj sa vodenim jajima ili klinama ili kako se to vec kaze a za ove utucene cune sam cula na rr i stvarno se sokirala. Uglavnom bila sam svjedok kako jedan ciko ove kline lijeci ucenjem a dr inace preporucuju operaciju.
21.01.2010, 00:16
Anoniman
e znaš šta...... JA TEBE MAJKE MI VOLIM!!!! E pa stvarno svaka ti čast!!!!!!!! Meni je svejedno kojeg dr. će pozvati, eto neka druge mame predlože, a svakako bi od mene imala makar 10 pitanja
OT izvinite, nego javi kad budeš išla u Ćarobni svijet da dođem (meni je to haman pa u komšiluku) da pijem s tobom kaficu i da ti vratim dubak (prdo neće nikako u njega , miša mu!).
21.01.2010, 01:16
Ella_H
1264
Poz drage moje hvala na podrsci svima Apotekarko ti idi doktoru za te zlijezde ako prvi nekonta idi drugom meni je dosta ja sad kad imam problem idem i trazim pomoc a i mene te zlijezde dugo bockaju neznam ni ja popila sam sad tabletu za bolove ali bas ono boli My baby zao mi sto mala place moguce da i nesto sanja a moguce i zubici da hoce pa djeca nervozna i moj se mali par puta tako prestravio me svu enisa sara moj mali bas voli taj jumperoo dubak ga ja zovem skace ko lud hehehe a i meni dobro malo dodje kad je u njemu ali prvi sin zaista nikad ni cuclu nije htio, ni hodicu, ni ljulju ama bas nista samo mama nosaj nije ni cudo sto sam skoro invalid kicma otpada, sad ovaj vrat, grudi jadne razletile se itd heheh
21.01.2010, 01:23
Hanady RR
18727
e znaš šta...... JA TEBE MAJKE MI VOLIM!!!! E pa stvarno svaka ti čast!!!!!!!! Meni je svejedno kojeg dr. će pozvati, eto neka druge mame predlože, a svakako bi od mene imala makar 10 pitanja
OT izvinite, nego javi kad budeš išla u Ćarobni svijet da dođem (meni je to haman pa u komšiluku) da pijem s tobom kaficu i da ti vratim dubak (prdo neće nikako u njega , miša mu!).
nema frke, sutra joj e-mail šaljem za doktora čim mi javi koji je slobodan za termin snimanja emsije idemo sa pitanjima.
A javnem ti se ovih dana za tu kaficu....samo da mi ova farah nefasuje temperaturu uh
21.01.2010, 09:03
Meri29
1045
Dobro jutro Mi smo jutros bas lijepo raspolozeni, smije se ljepotica od kako je ustala pa je i mama super
21.01.2010, 09:14
Anoniman
BraFo za dr.cunica ...kada breskva dodje, opet ce da prevrne
21.01.2010, 09:48
Anoniman
jutro žene, e vidjela sam noaa da si jucer pitala jel mi muž profesor tjelesnog,jeste predaje u mostaru i u stocumyb@by nemoj se brinuti i kad se beba zakocene nece nista biti,moj se zakocene bar 2puta tjedno cim duže place,sve sto treba je stavit bebu na stomak,zacepit kratko nosic i proplakat ce, onda joj lagano tepas i mazis je dok se ne smiri. najvažnije je da ti budes mirna da se beba osjeca sigurno.
21.01.2010, 09:51
noaa
1662
eh marijana onda je to najdrazi profesor od mog brata probio nam je glavupricom o njemu? kako je nikola ima li grceva?
21.01.2010, 09:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
BraFo za dr.cunica ...kada breskva dodje, opet ce da prevrne
ma neću ba Super za dr. neka nam riješi dilemu ukopanog penisa, hoćel izać sam ili moramo intervenisat.
21.01.2010, 09:59
anidla
3683
dobro jutro drugovi i drugarice....
lijepo smo pajkili, ruckili, kakili...sve obavljeno
enisa sara, i moj Noa je imao osip...borili smo se mjesec i pol....nikakva krema nije pomogla, cak nam je doktor dao odvratne kortikosteroide koji su momentalno pomogli i opet se sve vratilo...kreme su bacene u kantu za smece, a Nou smo samo umivali cistom vodom, par puta dnevno i drzali pod kontrolom....zadnju kremu sam kupila A_DERMA EXOMEGA...poskupa je ali hvala Bogu mi vise osipa nemamo....na biljnoj je bazi sa zobovim uljem, blaga je, nema mirisa i koza bude glatka ko guza 200 ml je 30 KM
meri ljubi nam drugaricu....eto nas jos malo, cim otopli stizemo
21.01.2010, 10:02
Anoniman
super,evo bas je jutros u stocu,a sutra idem i ja snjim kod njegovih pa možda nekad i kavu popijemo kad bude lijepo vrijeme a nikolu stalno muci stomacic al to vise nisu grcevi nego imam osjecaj da ga neka kiselina muci,bas tako djeluje..stalno bljuca,stuca nikad nije mran od toga..veceras idem na pregled da vidim jel to sve ok
21.01.2010, 10:06
Anoniman
jutroo nama je sinoc bilo,selo veselo nije smijesno al et.... zaspo oko 23.ko fol neprodje 15min.ustao.i do 00.00 nije zaspo a vidjela sam sta je fora kod njega ustvari smeta mu lampa.Bila jaka svjetlost 40w.Ja ugasim samo upalim u hodniku odma je zaspo.Pa sam oko 00.00 trazila drugu sijalicu.I nasla od 20w.merak.. Budi se dva put jeli. ustali u 9.
21.01.2010, 10:10
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: felix
jutroo nama je sinoc bilo,selo veselo nije smijesno al et.... zaspo oko 23.ko fol neprodje 15min.ustao.i do 00.00 nije zaspo a vidjela sam sta je fora kod njega ustvari smeta mu lampa.Bila jaka svjetlost 40w.Ja ugasim samo upalim u hodniku odma je zaspo.Pa sam oko 00.00 trazila drugu sijalicu.I nasla od 20w.merak.. Budi se dva put jeli. ustali u 9.
felix, kraljica si..u gluho doba noci se trazi sijalica hahahahah...bas me nasmija slatko... ljubi Anela drugara!
21.01.2010, 10:19
Anoniman
joj, meni je iskocila bubuljica na uhu...boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii