pa iskreno dok sam ja kucala ona je gurala tastaturu , sad ti skontaj,hahahahaha, ma ne da se ona, a i ne smije odbiti Andreja tek tako, igra mala na dvije strane
p.s. joj moracu ovo kopirati i sacuvati da cita kad poraste, pa zadavice me
12.08.2009, 19:22
Hanady RR
18727
havla vam drage moje, drago mi je da su bebice dobro....mi smo danas išli malo u šetnju da se ponovimo...farah je dobila kišobran kolica, hanady plastični lapptop, mm pavone košulju a mama e mama je sebi kupila svašta uuuuuuuuu ...
drago mi je da je sapunić uspio
12.08.2009, 19:27
Anoniman
kako ste mi ja umorna ko pas,da se malo javim pa idem horizontala dok i Anel spava. Danas je skoro citav dan gledio al cudno hm.on i kad gledi nemoze da miruje samo haman kad spava ja mirna pa mi cudno kad je bio budan Oko 16sati ustao odnosno zakmeco ja do njega on bljucno visak malo mu na nosic izaslo pa plako dodje do njega izvadim ga iz krevetica da se umiri,kad sveki dodje uzega i poce ninat nabrajat i eto mi ga na probudi ga skroz. Inace zaspi poslije bljucanja bio miran mozda pola sata kad zjevce gladan,ma sta reko sad si jeo sta cu ja stobom vise djete Drzala mu cucu bar do 17sati pa reko bar 2sata da prodje pa cemo onda jest,nahranila ga spustila da legi on opet gledi cim povrati visak on bi jos jeo i tako uvijek. Da ga zavaram dam mu caja i zaspa nekako uhh konacno I dok sam ja njemu napravila zalihe rize heheh dok sam pelenice otkuhala ,ja se naradi i umori idem sad odmorit veceras cu ga kupat da spava kao i sinoc Punooo pusssa malenim bebicam
12.08.2009, 19:29
Mya_81 RR
5531
Ma, Benjamin je presladak ...a na ovoj prvoj slici me tako podsjeća na Minju...i ona ima obraščiće za pojesti....
12.08.2009, 19:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Felix - moja isto halapljivo jede i često puno izbaci prilikom podrigivanja, a još imamo dudu na bočici koju baš moraš snažno potegnuti da bi curilo...šta ćeš takve nam bebice , a kad je uhvati vriska - baš to kao da nije danima jela...
Zato ja pokušavam - nakon svakih 40,50ml dignem je da podrigne, a nakon podrigivanja držim je tako uspravno što duže mogu. Onda opet nastavljamo jesti. Nekad mi je to nemoguće izvesti jer čim izvučem dudu nastane takva vriska da je moram odmah vratiti.
MYA i kod mene je isto jesu nam djeca gladan Ma ja njemu izvadim iz usta flasicu kad se pocne rastezat,pa okrece glavicu tam-vam izvucem da nebi povratio Eno spava al skoro zakmeca ja do njeg on usuti ili sanja sta,ili grc naleti pa zakmeci tko ce znat vise
12.08.2009, 19:35
Anoniman
masalah ja momcine neureklo se ja mu obrascica i nogica kako smo medeni samo
12.08.2009, 19:36
Mya_81 RR
5531
E, tako je i kod mene...cim neki zvuk ispusti ja trcim....
Sad se napokon smirila...nesto plakala cijelo popodne, a ne grči se tako da nemam pojma sta joj je. Nema temperaturu, nisu usi, mozda je samo bila nervozna...
Cekam 8 sati pa cemo se kupati i papati...
12.08.2009, 19:39
Anoniman
I kod mene cim zakmeci ja trk, preko sobe da vidim sta je sad!!! Spava i on konacno i ja cu ga kupat oko pola 9.pa nahranit najmirnija sam kad spava,i kad gledi imam brige snjim neznam kako ce bit poslije
12.08.2009, 19:44
Mya_81 RR
5531
Joj, ja isto imam s njom velikih problema, jer nam njeni problemi s probavom sve diktiraju...ona ili plače ili jede ili stenje ili stenje i spava..nema pored ovoga ništa više. Danas popodne je stavila na stomak u njen krevetić i vrti se vrti, nikako da se smiri, ali je bila relativno mirna to jeste nije plakala. I bi mi nešto žao da bude tako sama u sobi i ja je uzmem kod sebe u dnevnu da malo slušamo muziku, pričamo i tako to i čim je okrenem na bok njoj se jave ti problemi, počne stenjati i plakati...trebalo mi je jako puno vremena da se smiri. Ona jednostavno ne može ležati mirna na boku ili ledjima...odmah je tu uvijanje, stenjanje, dizanje nogica i ostalo....
Ma, jedva čekam da prodje taj period i da se probava navikne....
12.08.2009, 20:52
iv@ncica
2115
vidim da svi govore kako im bebe bljucaju..moj nikad nije ..par puta mu se vratila kap koju je odmah posrkao da ne daj bože ne bi propala , taj ništa neda od sebe..pa i kaki rijetko hehehehhe....uvijek se dobro našalimo o tome
12.08.2009, 20:53
Ex Yu
718
mi spo opet cjeli dan bili kod moje mame i cjeli dan vani nismo ni minut usli u kucu ovo djete ce zaboravit gdje mu je kuca haj sad ce ljeto proci pa nece imat gdje hodati da iskoristimo jos ovo malo sunca
danas smo se slikali ko pravi fakincici, vec sam skoro bio zaspo
sta nam rade ostale bebice, moj je zaspo u svoje vrijeme a mama ode gledat utakmicu
12.08.2009, 20:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
pa iskreno dok sam ja kucala ona je gurala tastaturu , sad ti skontaj,hahahahaha, ma ne da se ona, a i ne smije odbiti Andreja tek tako, igra mala na dvije strane
jel' to mala opet zakuhava??? Eno Andrej se pravo naljutio...ka'e ode s rajom vani
12.08.2009, 20:56
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
par puta mu se vratila kap koju je odmah posrkao da ne daj bože ne bi propala , taj ništa neda od sebe
Moja se jučer toliko zagrcnula kad sam je išla presvlačiti prije klope da nije mogla disati nekoliko sekundi. Stisnem i osjetim kako ne može udahnuti zrak na usta, a sva se počela koprcati. Uhvatila me je takva panika, lupam je po leđima i samo molim boga da ne poplavi.
Na kraju je sve završilo hb super, a onda sam ja odvalila plakati. Baš je bilo strašno!
12.08.2009, 20:58
Mya_81 RR
5531
Ex Yu, ma slika je extra!!!
12.08.2009, 20:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu
mi spo opet cjeli dan bili kod moje mame i cjeli dan vani nismo ni minut usli u kucu ovo djete ce zaboravit gdje mu je kuca haj sad ce ljeto proci pa nece imat gdje hodati da iskoristimo jos ovo malo sunca
danas smo se slikali ko pravi fakincici, vec sam skoro bio zaspo
sta nam rade ostale bebice, moj je zaspo u svoje vrijeme a mama ode gledat utakmicu
sta ima menager ... je li to zeljanicu jeo pa mu izmedju zuba osta komad
12.08.2009, 21:00
Anoniman
ovu cemo staviti u album...vazi??? foto je mrak ..upisah se od smijeha
samo da vise albumi proradeeeeeeeeeee
12.08.2009, 21:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: sahara
jel' to mala opet zakuhava??? Eno Andrej se pravo naljutio...ka'e ode s rajom vani
ma i bolje mu je da je sa rajom, evo ona kunja, ljuta je nesto pa je bolje da je zaobilaze ovih dana ljubi ti meni mog lafa
ex ju, mali je pravi direktor
12.08.2009, 21:04
škorpija
6649
Benjamin presladak i uopšte nije debeo, taman kako treb a
Danijal naj faca slatka, uvijek ima cool stvari
12.08.2009, 21:15
Anoniman
ex yu e svaka čast, pravi direktor Ma medić dragi!!! Mya, felix, škorpija hvalaaaaaaa
iv@ncica i moj nikad ne bljuca žao mu šta izbaciti, samo je jednom bljucnuo i to skoro, kad sam mu dala obje sike pred spavanje (kontala žena ako obje izdoji da će prespavati noć ) i zato je garant dobio 150 gr. manje ovaj mjesec
12.08.2009, 21:20
Ex Yu
718
ma meni je tu simpaticna samo kravata a faca mu bas i nije naj ... a imamo mi tako tih simpa slikica ... kako rucam flasicu i kako ikradem kolica djeci od godine dana
12.08.2009, 22:43
Sonja
2429
ej drage moje ja ne znam sta je adin---danas kad je jeo samo sto povuce zagrcne se ma 100 puta i toliko se izmucio...jedva mu je to prestalo i onda je lijepo jeo.. primjetila sam da hropti(valjda se tako kaze-) i kise mi pa reko mozda mu je nos zacepljen.. joj jest mi ga zao.. sta da radim
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
12.08.2009, 22:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sonja
ej drage moje ja ne znam sta je adin---danas kad je jeo samo sto povuce zagrcne se ma 100 puta i toliko se izmucio...jedva mu je to prestalo i onda je lijepo jeo.. primjetila sam da hropti(valjda se tako kaze-) i kise mi pa reko mozda mu je nos zacepljen.. joj jest mi ga zao.. sta da radim
Ako mu je nos zacepljen nakapaj mu sunce moje malo ili aqua maris ili korjen sljeza preko noci potopi da pusti sluz pa mu to stavi. Mada, posto nije jaka prehlada mislim da ce mu sunce moje malo ili aqua biti dovoljno
12.08.2009, 23:03
pocahontas
2546
moj decko je zaspao poslije kupanja i mljac mljac sike..i tako vec ima neki red, spava od 22h pa do 3h probudi se i doziva me ali ne palcem vec se komesa i znam da hoce jos malo sike, ja mu dam, povuce 5 min, dignem ga da podrigne i on nastavi...dakle, oci ne otvara niti on a ni ja jer to sve jako kratko traje...i nazad u krevetac i spava sve do 6h i onda opet isti sitem i tek je "finalno" budjenje oko 9h ujutro...tada ga podojim, presvucem malo se igramo i smijemo i gugucemo i onda opet sika da ga ububa i tako spavamo pa nekad i do 12.30h...
enisa_sara tvoja beba mi se tako svidja...pa mladji je od mog decka a tezi ihihiiiiiiiiiiiiii...pravi bumbar...samo je fenomen obziromda samo doji kao sto kazes...i ja svog decka samo dojim ali ne napreduje tako rapidno kao tvoj..rodjen je sa 3150gr a sada mislim da ima oko 5500gr...sutra je kontrola pa cemo vidjeti...;)
12.08.2009, 23:04
Sonja
2429
ej hvala ti... bas mi je zao kad se muci..a znam koliko voli da papa a slike imas na 49 i 63 str. na temi slike nasih beba
ili ti treba stranica od albuma??? u albumima nema skorijih slika samo ima od rodjenja
p.s benjo mi je pravi medic ljubim ga punooooooo i danijal lutka slatka
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
12.08.2009, 23:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas
enisa_sara tvoja beba mi se tako svidja...pa mladji je od mog decka a tezi ihihiiiiiiiiiiiiii...pravi bumbar...samo je fenomen obziromda samo doji kao sto kazes...i ja svog decka samo dojim ali ne napreduje tako rapidno kao tvoj..rodjen je sa 3150gr a sada mislim da ima oko 5500gr...sutra je kontrola pa cemo vidjeti...;)
Hvalaaaaaaaa znam, znam svima je nevjerovatno da samo od sike tako napreduje pa ja tome pridodajem malo i genetike
Sonja hvalaaaaa Ej i ja sam primjetila da Benjamin malo hropti i pitam dr. za to - kaže "ma nije to ništa"
< Poruku je uredio enisa_sara -- 12.8.2009 23:47:39 >