Sad sam baš po netu tražila, ipak nismo fenomen Ima dojenih bebica koje su dobijale čak po 2,5 kg mjesečno Sad mi je malo lakše, nadam se da neče biti deeeebeli dječak.....
13.08.2009, 01:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Sad sam baš po netu tražila, ipak nismo fenomen Ima dojenih bebica koje su dobijale čak po 2,5 kg mjesečno Sad mi je malo lakše, nadam se da neče biti deeeebeli dječak.....
13.08.2009, 01:18
Hanady RR
18727
hajde bona nemoj me zezat....pusti djete na miru Čuj po netu tražila...joj....de rastjeraj te hajvane oko tebe što te muče da je buco...neka je imaće kad bit i mršavko kad se javiš na temu Mali odbijači hrane
13.08.2009, 01:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady
hajde bona nemoj me zezat....pusti djete na miru Čuj po netu tražila...joj....de rastjeraj te hajvane oko tebe što te muče da je buco...neka je imaće kad bit i mršavko kad se javiš na temu Mali odbijači hrane
E vala baš!!! U pravu si, hvala ti
13.08.2009, 11:53
R&T@
5982
Mi hocemo da vas pozdravimo i da se požalimo. Imamo upalu ušiju od utorka, samo plačemo(u duetu), ne spavamo, borimo se sa temperaturom, kapima, doktorima. Volimo vas sve, cuvajte se.
13.08.2009, 11:59
Nunichi
4125
Evo i nas, slikano prije par dana:
Pa gdje si ti medu mali...ljubim obrazcice preslatke! Smilovala se mama,pa nam te slikala.
< Poruku je uredio Nunichi -- 13.8.2009 12:00:26 >
13.08.2009, 12:00
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: tajra
Mi hocemo da vas pozdravimo i da se požalimo. Imamo upalu ušiju od utorka, samo plačemo(u duetu), ne spavamo, borimo se sa temperaturom, kapima, doktorima. Volimo vas sve, cuvajte se.
Uh dusa draga... Drzimo vam fige da brrrrrzooo prodje upala!
13.08.2009, 12:08
dady
495
IZVORNA PORUKA: tajra
Joj pa šta je to bebani više? Brzo če ona ozdraviti aBd!!!I onda če mama da se napajki zajedno s bebom!
Šta mi rade moje šiškice?
13.08.2009, 13:04
škorpija
6649
Tražim curu, može i starija, prednost imaju dame bez ili sa malo kose
13.08.2009, 14:30
Pretty mamma
1079
Evo, ja se opet smijem
13.08.2009, 14:38
Pretty mamma
1079
Thing that makes you go HMMMM
13.08.2009, 14:56
Ex Yu
718
a joj kako su slatki boze dragi, kako svi imaju obrascice velike samo mi imamo male ... nema mama za sta stipati
enisa bebac je premeden, škorpija okice su za 10 ma med medeni, a pretty ljepotica sa kosom i obrascicima je slatkis skroz skroz
ma nezna se koje je sladje nemoze se nijedno izdvojit ko najljepse brate dragi svi su preslatki
13.08.2009, 15:01
Anoniman
skorpija, enisa i p mama...ma medovi su pravi
13.08.2009, 15:03
Pretty mamma
1079
Ma da, sve su bebare premedene, samo neka su zdrave! Ja bila na UZV, sve je ok. Prije 7 dana bila na pregledu, prvi put nakon poroda i to je sve super. Ja sam sebe riješila :) Eh, i zub sam popravila danas
Danas mi dolaze moje cure, bit ce gostiju k'o u priči. Kupila tortu, napravit ću neke kanapee, sok i kava i to je to. Dosta od mene. Nemam ja vremena sad praviti neke ručkove.
Eto idem malo spremati. Pusa svima od nas dvije.
13.08.2009, 15:10
Emina85
261
Mašanllah bebica lijepih! Nek su žive i zdrave, a držimo fige da upala uha brzo prođe!!
Evo jedna slikica i od nas: (kliknite na sliku da je uvećate)
< Poruku je uredio Emina85 -- 13.8.2009 15:11:41 >
13.08.2009, 15:10
iv@ncica
2115
joj sve mišelin bebe..pune šlaufića..ma preslati su svi.... štip - štip od nas stavim i mi sliku poslije!!!
13.08.2009, 15:34
babymia
67
IZVORNA PORUKA: škorpija
Tražim curu, može i starija, prednost imaju dame bez ili sa malo kose
evo starija dama se javlja ali imamo kose za izvoz
13.08.2009, 15:35
Apotekarka
3918
eh evo i mene napokon malo uhvatila vremena...maleni po običaju kmeza kako je ustao jutros u pola 10...bio maLOPRIJE 40 MIN ZASPAO BAS SAM USPJELA OKACITI VES I MALO POBRISATI I SAD OIPET MESKOLJI SE...JEST DA MI JE NOCAS SPAVAO 7,5 H...ne znam sta je bolje da po noci spava toliko ili da malo rasporedi...ovako cu izgleda peglanje i pravljenje rucka morati obavljati po noci ...ili kad netko u goste dođe da je bar mm tu da ga zabavi malo...jos ga i nosic zeza...pa otkad to traje...kako ostale mame...i bebice...
13.08.2009, 15:35
babymia
67
preslatki su nam drugovi i drugarice
13.08.2009, 15:55
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
eh evo i mene napokon malo uhvatila vremena...maleni po običaju kmeza kako je ustao jutros u pola 10...bio maLOPRIJE 40 MIN ZASPAO BAS SAM USPJELA OKACITI VES I MALO POBRISATI I SAD OIPET MESKOLJI SE...JEST DA MI JE NOCAS SPAVAO 7,5 H...ne znam sta je bolje da po noci spava toliko ili da malo rasporedi...ovako cu izgleda peglanje i pravljenje rucka morati obavljati po noci ...ili kad netko u goste dođe da je bar mm tu da ga zabavi malo...jos ga i nosic zeza...pa otkad to traje...kako ostale mame...i bebice...
ma i nama ti je tako..samo pto naš ni po noći ne spava..uh... a izgleda da su ga i zubići uhvatili pravo..slabo mi nešto jede i više je nervozan!!!! sve živo trpa u usta i ballliiii!!!!!
13.08.2009, 18:32
Anoniman
cao,cao Sta mi radite,Nama je danas 40esnica,sutra novi dan nova nafaka nadam se da ce od sutra bit punooo bolji i zdaviji abd. Kako ste mi danas malene bebice jesul mi zdrave vidim ima lijepi slikica kako smo samo slatki boze dlagi Ja sinoc nisam spavala Anela grcevi mucili otkad je plakao kad ce vise proci dusa moja zaspi i to ga probudi. Danas sam imala goste od sveki sestra dobili smo svasta Isla sam danas s mm i Anelom u setnju bio budan oko 15sati bilo mi ga rano za hranit poceo cendrat ajmo mi reko do shopinga zaspat ce on u autu,dok trebadne papat i tako i bi stvarno Uzela sam mu dosta fini stvari jer raste masalah pa se male stvari nemogu Kupila sam mu danas sjedajku,neznam kako se zove onu sto se moze ninat hehe valjda moze bit u tome,malan jest al necu podizat cic bit ce u lezecem polozaju Sada spava nadam se da ce veceras bit bolji da ga ti grcevi popuste malo.
13.08.2009, 18:54
Mya_81 RR
5531
Mi smo danas bili na vakcini i bilo smo hrabri samo malo plakali... Za sad nemamo temperaturu, a bas se nadam da ce tako i ostati. Samo smo malo uspavani pa se nadamo da cemo imati i mirnu noc...
Felix - znaci danas pao prvi izlazak .....ja sam s Minjom stalno vani...tada je jedino ne muci stomak....valjda joj pase voznja u kolicima....
13.08.2009, 19:44
Anoniman
da Mya danas smo bili prvi put van ali je spavao nadam se da ce drugi put malo gledit Bravo za malenu hrabricu Ja idem 25na vakcinu i snimanje slikanje kukova. Anel spava ja se idem tusirat,joj Mya moja njega i dalje muci grcevi dzaba ja dajem i kapi i caj al nista okrecem ga na tibu,masiram al nepomaze Ima vjetrove znaci ima u sebi zraka nadut Tako mi ga zao,volila bi da mene muci umjesto njega. Koliko ta tvoja pepotica ima kg. Kako je slatka na slici samo.
13.08.2009, 19:55
mamin_zivot
377
Vece drage moje!! Juce sam imala posla toliko oko kake moje , naime sve je bilo od nje, on do vrata, madrac, i stolic za presvlacenje. Morala sam ga okupati u kadi u kupatilu, nije mi bilo spasa u maloj kadici. Ujutro je imao jednu nakon pet dana i popodne jos ovih ne znam koliko kad bi se rasporedile po danima (masallah) Zlatna kaka je najveca sreca svake mame!! FELIX masallah kako vrijeme leti. Nama su grcevi prosli par dana iza cetresnice, tako da aBd mozes i ti ocekivati. Imam i ja nosiljku sa tri polozaja i stavljam ga u lezeci, nema veze sto je mali. Moja se moze ninati i fiksirati. Bubimo malog Anela...
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
13.08.2009, 19:58
Mya_81 RR
5531
Vagali se danas i ima 4750, a duga 53...
I mi muku mucimo jos uvijek s grcevima....kad je uhvate oni klasicni da se smiriti sa termoforom na stomacicu, tako zaspe, ali je uvijek puna zraka i stalno se napinje i stenje - tu nam nista ne pomaze. Najgore sto nemirno spava, to stenjanje i grcenje je probudi brzo i onda place...i ja skupa s njom