Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ma otići će stomak,ti si skoro rodila,treba vremena da se sve vrati u normalu zaha blago tebi kad tvoja hoće sama zaspati tajra i mi smo u putnom krevetcu zbog sličnih stvari,čuj koluta očima,pa to je tako slatko
21.03.2010, 22:16
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: dafri
Ma otići će stomak,ti si skoro rodila,treba vremena da se sve vrati u normalu
Daj Boze da se vrati u normalu sto prije jer sam pravo izkopleksirana sto se tice stomaka a inace nikad u zivotu nisam imala kompleks. Ja malo pretjeravam valjda sama sebi se gadim izbjegavam vani da izadjem samo zbog tog ruznog stomaka evo kolıko dana sve odlazem da idem kod frizerke al neka da vas ne davim vise. laku noc i prijatno spavanje vam zelşm svima. Odoh se okupati pa na spavanje
21.03.2010, 22:28
Anoniman
Vidim ja opet propustila more toga...sta cu, bila mi druga tura gostiju jucer...hB i to je iza nas
Hvala vam na cestitkama
B je znaci na odvikavanju...jaaaaaaaaaadaaaan...drzi se B...svi smo uz tebe
Mateju cestitam zubic
Atarka, cestitam sunecenje Adin pere zube ...a proci ce i te muke s zubima Mya bona...bice zuba...bice...sjeti se mene ...saljemo jedan drugarski poljubac nasoj Minji
amela, racunaj da kozi(tkivu) treba da se vrati onoliko dugo koliko joj je trebalo i da se rastegne...znaci negdje za malo manje od godinu bices ona stara
A nasoj ..molim te nauci Andreja kako se spava ..ja fakat to mislim ...aj beg ju...A za sutra drzimo sve moguce palceve
21.03.2010, 23:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
B je znaci na odvikavanju...jaaaaaaaaaadaaaan...drzi se B...svi smo uz tebe
Večeras 2 min. trajalo samouspavljivanje
Čestitamo i ovdje drugu Andreju prve korake!!!!
22.03.2010, 00:16
iv@ncica
2115
ooo nas nemas a vamo svasta.. evo mi cijeli vikend u hodanciji..ma super se naset_ali, pokucarili, jelu pili...hahhaha..i dosli veceras kuci.. A. lose spava jednu noc, lose jede jedan dan...pa drugi dan bolje jede i odmah bolje i spava...mi vam picimo pravo..on bi sam hodao..a mene strah ga pustiti..jer je pret+ziv cim mu nesto privuce paznju zabrza i skljoka se hehhehe... enisa-mi ti uvijek imamo problema sa spavanjem i uspavljivanjem..mrzim to..alči nikad ga nisam nosala..ali sam morala ceskiti po leđima i mrdusati ..sad je sve gore..on se ustane i skace u kreveticu pa haj ga uspavaj..kad se covjek razveseli, jos pjeva ooooo sahara- sta ce mo za rođendan pravit, haj daj ideju..meni s e sve skupilo, bas taj dan pocinjem raditi, a i Uskrs nam pada tih dana..ma sve se skupilo..malo sam sva izluđena sad Apotekarko - dobi li ti.... Andreju imenjace iAjdinu- sretni prvi koraci
Mateju novi zubic marijanna- o nek si ga tako uspavala..uci ga prije nego se pocne dizati..onda nema kraja đisanju i pjevanju u keveticu ko kod nas , ej sorry ja tek sad vidjela poziv u set_nju bili smo u hodanciji, aj ovih ce mo dana cim sunce izviri
22.03.2010, 00:23
Anoniman
ivancice, onda nije pospan čim pjeva Ja B pustim da se dobro izmori i kad počne knjeziti, zijevati i trljati oke - ide u krevet. Stvarno nisam vjerovala da ćemo ovako lako "presjeći" noćna, duuuuuuga ljuljanja
22.03.2010, 00:43
iv@ncica
2115
ma sta ti je on klapa glavom..oci na rezervi, slabo inaced spava...izmori se ..istrci..izpuze..ma slomi se..i legne i ko fol zaspe, pa onda ko da kad malo odmori da ne bi s to propustio ..skoci i hopsa i skace...uhh..ali mi smo gore od njih..uvijek mislimo da je njih problem odvici, a mi smo te koje su u strahu...tako je nama bilo za nocne podoje..ide to za cas, oni se prilagode i sve uce sto im pokazemo..ali on se budi zbog zubica sad i sl.. nije zbog sike...e sad ucim ja njega i da spava ..samo imamo boljih i gorih noci..sta cu ja nije mi beba spavalica ..
22.03.2010, 00:49
Anoniman
E baš tako! Za sve smo mi, odrasli, krivi! 100% si u pravu. Nisi jedina, ni moj nije spavalica al šta se može. Znam samo da će proći , neka su oni nama dobro a ostalo će se pregurati
22.03.2010, 00:52
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
ivancice, onda nije pospan čim pjeva Ja B pustim da se dobro izmori i kad počne knjeziti, zijevati i trljati oke - ide u krevet. Stvarno nisam vjerovala da ćemo ovako lako "presjeći" noćna, duuuuuuga ljuljanja
e naka ste vala presjekli ta ljuljanja inače bi morali otvorit temu ''''šta kad se mama prelomi u struku'''' .
I da njam njam...plaho mi je legla ...volim jagode a i hanadi
22.03.2010, 00:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady
e naka ste vala presjekli ta ljuljanja inače bi morali otvorit temu ''''''''šta kad se mama prelomi u struku'''''''' .
I da njam njam...plaho mi je legla ...volim jagode a i hanadi
malo mi je falilo da se prelomim.
Vidiš kako ja znam šta voliš
22.03.2010, 08:00
Mya_81 RR
5531
Jutro ekipa
Danas nam nema šetnje ... ima da izludimo danas jedna drugu
22.03.2010, 08:46
Anoniman
jutroo Mi smo dobro spavali,Zaspo oko 9 a poranio u pola 8. Kod nas takodje tmurno vrijeme,nista od set_nje uhh valja izdrzat snjim svo vrijeme u kuci sto,rece mya!!!
22.03.2010, 09:06
dafri
1097
Kažu da će se do srijede zadržati ovakvo vrijeme,hajd pa nije dugo izdržaće se nekako. Pred nama je puno sunčanih dana i ljetooo
22.03.2010, 09:08
R&T@
5982
Dobro jutro, i od nas... Ja se žalila što ustajemo u pola sedam, a ona jutros prije šest, da vidim da može i gore!
felix, ma bježi ti u šetnju dok nije zapadalo (Mi ne možemo, valja mi danas u drugu smjenu...) Benjamine, bravo
22.03.2010, 09:29
Atarka
663
Jutro nasa generacijo,
U Krajini je kisno jutro, bas je tmurno. Hvala vam svima na cestitkama za sunet (Bambi, Dadada, Dafri, Marinci i ostale). Mamin mis je dobro, hB, sve je po starom, prevrce se na stomacic bez problema. Cunica fino zamladjuje. Cestitam malom hodalici Andreju . Moram ici uspavati , kelji se pa se cujemo kasnije.
22.03.2010, 09:41
iv@ncica
2115
jutro i mi smo tu...Andrej je lose spavao nocas...pa jutros kad se scepio sike oko 7 i 30 nastavio do 8 i 15 uh inace se ustajemo oko 7,,a valkda se nije naspavao i ovo vrijeme oblacno..pa vidi i on nema danas set_nje..ajmo se mi mazit dok si mi ti tu jos jkoji dan..hehehe..evo ga jeo i igra se u vrticu i gleda pokoya..mama pije kavu..nisam odavno vako u miru hehhehehe
22.03.2010, 09:45
R&T@
5982
Kako pripreme za rođendan? Je li toaleta spremna? Je li baš moraš raditi taj dan?
22.03.2010, 09:49
MinaMM
302
Jutro.
Mi smo vam skitali ovih dana. I ta man da se raspisem kad malenoi guguce i zove me. Pisem kasnije a sve vas ljubim
16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav
22.03.2010, 10:15
marinčii
4750
jutro svima,nadam se da ste imali mirnu noć,kod nas nije bilo loše uz 2 buđenja ali se rano digo prije 7 pa je nervozan evo neće da jede neće da spava ma više neznam šta ću s njim ,hehe ja se pravo raskukala,oprostite al moram negdi inače ću počet vrištat,nije mi jasno dojio u 4 sata i evo 10 on neće ni da doji a pojeo 4 kašikice kašice i ni to neće,e stvarno dobro ima i 8 kila kako labo jede
22.03.2010, 10:18
Anoniman
izvini marinci al moram se nasmijati.Jojj,matej je pravi lopuza nece da jede i nece neda se on tako lako,damije bilo znati samo na koga je
22.03.2010, 10:20
marinčii
4750
a moja felix tako je meni svaki dan neznam bili se smijala il plakala ,a valjda bude bolje nadat je se,kako ste mi vi?sluša li A ?
22.03.2010, 10:31
Anoniman
dok nekukam dobro je A.valjda heheh Mi hb.jedemo svasta juce jeo prvi put grasak svidjamu se Ja ovih dana moram na biro,i A.takodje u savjetovaliste na kont.opet. Imam obaveza ove sedm.nekih Sta ima kod vas jesul izasli skroz zubici van
22.03.2010, 11:00
Anoniman
dobro jutro generacijo i od nas... evo Sabina i Nane se igraju, pjevaju jedno drugom... stvarno nista nema ljepse od ljubavi brata i sestre, ili sestre i sestre, ili brata i brata, ili sestre i brata... ili kako god... vi koje imate jedno, bacajte se na posao radjajte drugo... mi smo imali divnu noc... Nane zaspao sinoc u 22 sata i tek jutros u 6 se budio da doji... mamin sin... napunio "gace", i opet spavao do 9... taman ga uzela dojiti, kad me tetka zove (koja inace zivi u drugom ulazu istoj zgradi) kaze da je lose pa da joj idem izmjeriti pritisak... zavrsim sa Nanetom i ostavim ga u krevecu, odem do tetke, helem lose ali nije strasno, vratim se, moj sin se igra sa rukicama i smije se, dok ovo dvoje spavaju... te nadignem i njih dvoje i evo sada pijemo kaficu... vani kisica pada, necemo danas set_ati, ali ja cu iskoristiti da odem do firme da vidim raju... nadamo se da ste i vi dobro kao i mi i da ova kisa nije pokvarila suncano raspolozenje...
22.03.2010, 11:11
R&T@
5982
Mašallah, da ga ne ureknemo! Samo ti cekaj dok to tvoje dvoje "zarate" oko istih stvari. Moje već počele. Čini mi se da je ova mlađa opasniji igrač
22.03.2010, 11:17
Anoniman
vi koje imate jedno, bacajte se na posao radjajte drugo...
hvala na savjetu....Mogu mislit te ljubavi njih dvoje bas mi je drago Ja kad mm.kazem u sali morat cemo A.dat seku,ili batu kaze ne,ne ja cu njemu biti i seka i bato