Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Amela ne budi luda, sve će se to vratiti u normalu, samo malo strpljenja, ako ti stomak toliko smeta, kupi steznik, utegni se i trk van na frizuru
dadada čestitam i ovdje na prvim koračićima
ljubimo našu curu medenu minju, a mia vjerujem da se nivo u krevetiću može još spustiti, ja sma natjerala mm da izvadi onu ladicu ispod krevetića i da madrac spusti koliko god da može, pa ću javitit rezultat kako je ispalo. inače smo sad u bihaću kod mojih i bebi spava u putnom krevetu i baš sam rahat što se tiče tog straha od padanja na glavu iz krevetića I još jedna novost, ajdin se sad svako jutro budi u pola 7, šta će biti kad se pomjeri sat, ja ću da se ubijeeeeeem
22.03.2010, 11:36
mamica87
518
Gdje ste drage moje Dadada cestitam na prvim koracima .Moj B je skoro ponovo zaspao,cijelu noc se vrtio smorio me zivu a i danas je nesto nervozan ne znam sta mu je .Da vas pitam jel stavljate meso u blender ili date onako pomalo da zvace sam
22.03.2010, 11:40
Anoniman
mi smo se sinoc super naspavali,djecak se samo jednom budio malo dojio i nastavo,ma drama,kad bi ovako bilo uvijek bilo bi savrseno.. danas prvi put nikoli pravim juhicu pa se nadam da ce mu se svidjeti, javim kako je prosao rucak:)iv@ncice moja do srijede nam je kisa,al cim bude lijepo vrijeme idemo u set_nju..
22.03.2010, 11:49
Anoniman
.Da vas pitam jel stavljate meso u blender ili date onako pomalo da zvace sam
Ja stavim u blender jer nemoze mi se drugacije isitniti meso,A sam da zace hm nebi ja tako davala jos nema ni zubi scim bi gnjecio samo... Ja bas kuham piletinu ,to ce nam biti rucku sa povrcem
22.03.2010, 11:50
marinčii
4750
Sta ima kod vas jesul izasli skroz zubici van
nisu još izišli skroz sporo to u nas ide po mjesec dna dok skroz iziđu al se vide,ma presladak je sa zubićime,al nikako da ga uspijem uslikat ,čim ja približim fotoaparat on ruke pruža oće da ga uzme,tako da još nismo zubiće uhvatili
22.03.2010, 11:52
iv@ncica
2115
marijana- naravno..haj opet smo maximalno iskoristilo i ovo sto je bilo sunca...sad taman malo odmora..hahah ja imam upalu misica od hodanja..ali sreca nova su kolica dobra i laka i pomogla su. nek je on tebi spavao..ovaj moj zloco..stalno nesto se budi---sto je najgore nece da nastavi spavat, vec galama, zove sve koje zna u pomoc hehhehe..babe, dede, tetke, djecu, cuku lakija hahhaha..kuka li ga kuka..srece pa je sve zatvoreno, zamisli sad kad ugrije svi ce ga cut u zgradi...
tajra-sahara- nema nam druge nego zajedno praviti party...a ja moram raditi taj dan..prvi radni nakon godine porodiljnog, pa đe cu od sramote pitat slobodan dan..sreca taj dan zavrsavamo ranije pa cu valjda do 12-1 bit kuci..ali ne smijem prognozirati..uh sve me pocelo stezati i pucati depra oko tog povratka..ma ko ce ga ostaviti, znam da nam je svima isto..ali srce puca, jos se on nesto uzmazao oko mene nikad nije bio mazast ko sad...a ja ga od neke tuge cu bas razmaziti prije nego se vvratim na posao... ...eh u nas kosulja, farnerke +mini tene nike spremne..ma decko je to pa za cas spreman, a o ostalom moram jos smislit i raz,mislit..ne znam gdje cu sa svima u stanu..a samo ce moji i mm biti..isto nas je puno ..a ne znam hocu li pravit sta jest ili samo mezu i tortu, grickalice ...brrr...da je tolije ja bi negdje na livadu..ali jos je rano
22.03.2010, 12:08
R&T@
5982
To je valjda ovaj uzrast. I meni se moja samo umiljava, a ja radim vec mjesecima i ne sjecam se porodiljskog. Jutros sam dobila prvi pravi zvučni poljubac!
Je li to momak zna prve rijeci? Mi ništa, ponekad lupi mama i češće tata, a vrišti li vrišti....aaaaaaaaaaaa
Kakvo kuhanje?Dovoljno je što ceš raditi taj dan. Dosta im ono što se da kupiti i poredati po tanjirima....
22.03.2010, 12:16
iv@ncica
2115
imas pravo..tako ce i biti..mesa i kobasica,vise vrsta sira...paoni sirevi iz ulja sa zacinima...pa malo pita vise vrsta..mogla bi tura ustipaka hehehhehe sve se to da naruciti hehehe...torta..pica..sta ja znam napravim mozda neki napitak-koktel bez alkohola hahhaha..i tako to... ne mogu se zamarati..misloila sam nesto opravit ali bas mi pada na gadan dan...
jest Andrej odavno govori, tata, baba, deda, teta ena- teta helena, dade-davide...mama..samo u nuzdi i po noci, vau-vau-cuki i maci. ..am-am kad hoce jest, eji- Eli iz Pokoy a, brrrm - auto islll ..i svasta nesto..jos je sad i stao i nece nesto extra da prica, vec strpa dudu pa mu lijeno i kad je nko tu ko postidi se pa nece..a meni se cini da je i to malo..ali sve u svoje vrijeme..
22.03.2010, 12:25
rose 87
1427
pozdrav i od nas,evo da se i mi malo javimo i izjadamo moja bebica ima proljev,prije dva dana primio je infuziju,bilo je strašno gledati ga uplakanog a ne mozes mu pomoci ,sad pije linex kapsule i dajem mu malo rizine sluzi,moze li mi neko reci moze li to i koliko da stoji i ako imate jos neki savjet,mozda sta ja da jedem jer beba doji
rose 87 bas mi zao nadam se da ce bebi brzo ozdraviti Mozda se prehladio pa dobio proliv
22.03.2010, 12:47
Srculence
848
Jojjj baš mi ježao bebice Edaha ma biće on dobro aBda
22.03.2010, 12:52
Anoniman
rose, a sta je malenom pa je primao infuziju??? sorry mozda nisam u toku... ja ne drzim nikad hranu da stoji... kad mu dajem rizinu sluz, stavim ujedno i sutliju... jednim metkom ubijem dvije muhe... kad se riza iskuha, prvo izvadim sluzi koliko moze biti Nanetu, a od ostatka napravim sutliju... za jedno 10-ak dana cu mu poceti davati supu, domacu, pa znaci napravim i nama, a njemu cu samo da prilagodim za njegov zeludac...
22.03.2010, 12:58
škorpija
6649
rose ne sekiraj se, proći će to, bebica je mala, ali mi smo imali prljev 6 dana i prošlo je hvala bogu bez posljedica. bebeiju možeš davati i prolife, ima u apotekama, prijatnog je ukusa i daje se pola bočice ujutro i pola navečer. to su preporučivali malim bebama gore u bolnici kad smo bili, znam da su bile bebice od 3 mjesec ai samo su dojile. ako se proljev nastavi kupi humana elketrolit u apoteci i daji to bebeiju da ne dehidrira jer je to bolej nego infuziju da prima. i opet ne sekiraj se, proći će to.
nama je danas punih 11 mjeseci tek sad skontah datum
22.03.2010, 13:02
Anoniman
masallah cestitamo 11 mjesecova
22.03.2010, 13:03
marinčii
4750
rose87 baš mi je žao da je bebi bolestan ,eto cure su te već savjetovale ja ti još mogu reći da ga što češće dojiš nego inače ,bit će to sve dobro ne sekiraj se ,evo šaljemo da nam što prije ozdravi.. škorpija čestitamo 11 mjeseci
22.03.2010, 13:04
Anoniman
Evo i nas, jutros otisli da primi vakcinu,onu sa godinu, i kako je samo hrabra bila, ja cekam kad ce zaplakati, a ona vidjela neku igracku i nesto vristi i pruza ruke i smije se, kaze dr. pa njoj treba orden za hrabrost, ljubi je majka , jedino sto nema bas kg koliko sam mislila, ima 9100 grama i ja kontam da je pravo malo dobijala mjesecno, pa oko 200 g, mada me briga, ona je moja debelguza a vaga laze ivoncice , pa i ja radim i to od 5.,ali jos ne znam da li ce me pustiti ranije, a radim do 16 sati, ali bit ce to sve super, samo da nam ova tajra ne umori mamu1, i da nam torta stigne na vrijeme
22.03.2010, 13:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii
rose87 baš mi je žao da je bebi bolestan ,eto cure su te već savjetovale ja ti još mogu reći da ga što češće dojiš nego inače ,bit će to sve dobro ne sekiraj se ,evo šaljemo da nam što prije ozdravi.. škorpija čestitamo 11 mjeseci
mogu li ja potpisati sve ovo
22.03.2010, 13:07
mojbebac
885
dobar dan i do nas... uh mi kako smo bile u bolnici anju budili u sest i ona je tako i nastavila .... kad je cujem ujutro i vidim da je sest sati ..... ali dobro, s obzirom da zaspe oko pola osam ne smijem se zaliti .... nego na noge lagane .... procice i to .... danas sam odlucila da je vise ne dojim po danu, stavila sam je u krevetac u 12, dala joj sokic i zaspala je, nije se bunila .... samo se nadam da cu istrajati u odluci!!!
22.03.2010, 13:08
mojbebac
885
skorpija i mi cestitamo 11 mjeseci
22.03.2010, 13:31
Srculence
848
Čestitamo 11 mjeseci Ajdinu !Još malo pa pravi rođendan !
22.03.2010, 13:55
marinčii
4750
sahara bravo za malenu hrabricu ,nadam se da će proći bez ture i osipa tog što spominju vezano uz tu vakcinu,uf kako ja mrzim te vakcine ,a nije ona mršavica pa prava mala dama,evo i mi tako nekako pomalo dobivamo na kilaži al nek su zdravi to je ipak najvažnije
22.03.2010, 13:59
škorpija
6649
hvala svima na čestitkama
22.03.2010, 14:03
Anoniman
ljubimo malu hrabricu punooo.. Marinci,sta ima kod vas.Kod nas kisa tmurno vrijeme bas fuj al et devera se u kuci nekako. A.je svasta njupo,grasak s povrcem,pa kad je mm dosao s posla doneo mu monte pojo citav sam,guzonja ja mislila ostat ce i mami sta ono nista sve oblizo ko nebi kad mirusi,i lijepo...Pa posle ga odnela,sveki dok poradim kad sam sisla dole trpaju ga bananom joo,mislila sam samo iskipit ce sve iz njega samo ga trpaju al eto,dobro je nije mu nista bilo jeo je i banane.Pa opet pojo flasu haman 140ml.i zaspo Nego jel vi stavljate u frizider citav znaci neotvoren ili moze stajati na sobnoj temp.Jer mi bas,jetrva jednom rece da monte ide u frizider neotvoren jel tacno to???
22.03.2010, 14:15
marinčii
4750
uf felix evo ja ako M već vieš od pola sata dok je pojeo kašicu od jabuke,banane i keksa onu hippovu,to mu je od jutros sve što je pojeo i dojio jednom samo ,joj sad čitam na ovoj kašici piše sadrži punomasno mlijko i može sadržavati tragove jaja e baš sam se zamislila,ja još nisam davala taj monte al kako ide ovo toplije vrime mislimda treba držati u frižideru
22.03.2010, 14:32
amela2208
3060
pozdrav i od nas
kako ste mi sve redom, kako vaşi medenjaci. Mi se sad probudili bas smo se fino naspavali... curica dobro slusa svoju mamu Ajdinu srecan mali-veliki rodjendan evo koji pokloncic sa Bosfora drugim bolesnim bebicama zelimo brz oporavak