pocahontas,škorpija čestitamo male rođendane iv@nčice za prave korake
< Poruku je uredio dafri -- 22.3.2010 20:49:02 >
22.03.2010, 20:47
pocahontas
2546
sahara, enisa i ostali hvalaaaaaaaaa
enisa, a da ti ja na jednu noc dam Raffija da ga malo dojis, a ti meni Benju da ga malo nosam ...ti ces se odmoriti, Rafi ugojiti, a ja cu taman izgubiti ovaih 5kg viška , Benjo ce doci u liniju..problem solved
22.03.2010, 20:53
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: pocahontas
sahara, enisa i ostali hvalaaaaaaaaa
enisa, a da ti ja na jednu noc dam Raffija da ga malo dojis, a ti meni Benju da ga malo nosam ...ti ces se odmoriti, Rafi ugojiti, a ja cu taman izgubiti ovaih 5kg viška , Benjo ce doci u liniju..problem solved
kad smo kod nosanja, kako te slusa mei tai?
22.03.2010, 20:54
teacher75
5394
uh, imam i ja 5kg viska
22.03.2010, 21:08
Ella_H
1264
Poz zenice bravo za hodanje, zubice, rodjedane itd Ja sam slaba totalno dugo vremena previse stresa valjda, mali jako aktivan samo brsti, ja ne brstim ali kile gdje su tu su, zlijezde vratne me bole vec dugo iza potiljka isto tako, doktorici isla sve je ok nemoze sad o tome pricati do pravog termina u aprilu tek a do tad nema veze kao... Ammar je opasan samo sto nije prohodao a 7 mjeseci mu tek pravo mi cudno jer mu je braco prohodao s nekih 13 i po mjeseci... Fino vrijeme vani vecinom pa ih odvedem vanka nek se ispusu djeca danas kisa pa camimo kuci... Bambi cestitam na novom clanu porodice bas lijepo ima se Ermin s kim igrati hehe Pusa svima :)
22.03.2010, 21:27
škorpija
6649
amela sladak ti je novi avatar
pocy a gdjer su ti bogati smještene te kile viška, ja ne skontah da imah imaš imalo
22.03.2010, 21:31
amela2208
3060
IZVORNA PORUKA: škorpija
amela sladak ti je novi avatar
Hvala...
22.03.2010, 21:32
pocahontas
2546
pocy a gdjer su ti bogati smještene te kile viška, ja ne skontah da imah imaš imalo
šuti, bokovi uglavnom, šta da ti kažem J. Lo guza
22.03.2010, 21:41
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: pocahontas
šuti, bokovi uglavnom, šta da ti kažem J. Lo guza
blago tebi, kod mene sve ide u stomak, ko da sam 4.mjesec trudnoce
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.3.2010 21:42:12 >
22.03.2010, 21:44
Nunichi
4125
Ajdinu i Rafi sretni mali rockasi! Ljubimo vas... Cestitamo i prve korake, zubice i ostalo.
Mi se lagano spremamo za prvi rockas, evo mama puse balone upravo. Ljubimo generaciju!
22.03.2010, 21:49
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: marijanna
iv@ncice pa tvoj Andrej je stvarno napredno dijete,toliko rijeci vec govori,vec hoda ,ma djecak je cudo,e jos da malo bolje spava hehe. Nas rucak nije dobro prosao, Nikola nije htio jesti, na kraju je plakao dok mu nisam dala da doji,al polako opet cu sutra probati.cestitam male rodjendane
jasta toliko napredan d a nema kad spavati heheh
sao ti polako s a cvrstom hranom, ne m oze on odmah prihvatiti kad je sika glavna..mora prvo upoznati okuse...ako ti pojede i nekoliko kasikica dobro je za pocetak..pa pomalo dok dođe do cijele porcije..sta mu sad dajes, znam da si voce probala...haj sretno vidis marincinog i sad joj slabo sto hoce...bitno je da proba..moj sad sa svime smoci kruha jedino tako hoce da jede..ja mu malo kruha u rukicu pa on rucki a ja uvaljujem kasikice hrane..hehehe a do sad je sve ama bas sve tukao... sad veci pa postaje malo izbirljiviji..i mislim da mu pocnem ubacivati malo soli sad ce mu godina špa valjda moze...i uskoro ce mo na vakcinu onu od godine.
22.03.2010, 21:50
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: Nunichi
Ajdinu i Rafi sretni mali rockasi! Ljubimo vas... Cestitamo i prve korake, zubice i ostalo.
Mi se lagano spremamo za prvi rockas, evo mama puse balone upravo. Ljubimo generaciju!
neka bona.. haj kad puses..daj malo i nama ili ostavi za nase rođendane hehhe da se mi ne mucimo ;)
< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.3.2010 21:55:29 >
22.03.2010, 21:50
Mya_81 RR
5531
Nunichi, približilo se pravo...još samo 2 dana
22.03.2010, 22:00
Nunichi
4125
Kupila ja pumpicu iv@ncice. Evo puni se kuca polako balonima. Proleti godina moja Mya, evo ni sama ne vjerujem da je rodjendanko tako blizu. Ljubite pilice od mene, meni valja u horizintalu. Radna zena nema kondicije.
22.03.2010, 22:11
Anoniman
blizi se blizi
22.03.2010, 22:18
škorpija
6649
joooj ja kontala bez balona, ako koji pukne istraumiraće mi se hrpa djece pa ko će ih onda utješiti majko mila
22.03.2010, 22:20
Anoniman
pocy prijedlog ti je ne odličan već fantastičan!! Daj da se odmorim od debelog Danas je bio krasno dijete, za poželiti. Igrali se na podu jako dugo, skuhali skupa ručak, usisavali, spavali, ljepota! Ella_h od kad nisi bila na RR..... Veliki pozdrav za tebe i tvoje piliče! Nunichi, jao kako prođe godina neka, neka, ljepota i ja jedva čekam prvi rođendan aBd
Sad gledam onaj svoj nalaz - detaljno i vidim da mi je holesterol povišen Molim te lijepo JA i MASNOĆA..... čisto da ne povjeruješ
22.03.2010, 22:26
škorpija
6649
Sad gledam onaj svoj nalaz - detaljno i vidim da mi je holesterol povišen Molim te lijepo JA i MASNOĆA..... čisto da ne povjeruješ
To ti može biti samo od stresa
22.03.2010, 22:45
Anoniman
To ti može biti samo od stresa
Znam.....
I to me baš začudilo, ono ja i stres...... ma neeeeeeeeeeee, baš vodim "miran" život
22.03.2010, 23:01
Apotekarka
3918
Vecer...Cestitamo rodjendane male... A jeste se ispisale sta je ovo... MARINCI vidim Matej i dalje slabo jede mozda ce otpocet kad zubici izniknu sad ga zezaju... IVANCICE pa tvoj djecak prava pricalica mi nista samo vriska i urlikanje[sm=smiley36.giF ŠKORPIJA blizi se rođendan i vama,a kasni mi ono sto jos nije procurilo nerovozna sam skroz na skroz i zeludac me zeza a nerovoza mu bas dobro dođe ENISA SARA ja sam jednom od sikiracije imala povisenu masnoicu ko cura s 49 kgda bi kroz par dana spala,nego smiri se znam lako je reci jer i ja sam ista ko ti osjetljiva,sikirljiva ali moramo se malo smiriti ja jos imam fore tek samn 2 kg skinula dok jos koju skinem a ti stop... Jouj nocas smo uzasnu noc imali toliko jne plakao par puta da ga utjesit nisam mogla kad veceras vidim dobili smo i drugu donju jedinicu... Jos uvijek smo nerovozni a spavali smo danas citavih 12 minuta Sad spava nadm se bar do 8... Ja bila kod zubara i s prijateljicom na kavi a mm tu jos danas s Antoniom i sad samo za njim leta gleda u njega,hoce mu vise nego meni a kako bi mi i htio kad sam u nekoj depresiji ko mrgud
23.03.2010, 08:16
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: sahara
Sahara, ljubi nam drugaricu hrabricu
I ti nasu slatkicu, je li ona dobro, pozeljeli smo vas
I mi smo vas Jeste li bili u centru neki dan...ja vas kasno skužila da se derem za vama...inače smo dobro, a sinoć smo imali sat plača u krevetu prije spavanja jedva zaspala...izgleda došla faza nervoze prije spavanja i nadam se samo da neće biti svaku večer...
23.03.2010, 09:03
dafri
1097
Jutro,
mi smo uobičajeno ustali malo prije 7,inače se ne budi naveče osim papanja oko 24,a zaspe ok 20.30 ne znam kakav će nam biti ritam kada se pomjeri sat
23.03.2010, 09:10
Anoniman
jutro Mi smo sinoc imali goste pa sam kasno legla,dok sam sve poradila A.zaspo oko pola 11.Budi se jednom jeo a 3.puta onak bezzz I poranio u 7. ludnica svako jutrooo rani,ja jedva se digla jos je kasno lego al dzaba pa hajd naviku je ruznu stvorio tj.raniti placemi se kad vidim ujutro na sat ono nije jos skoro ni 7. Nece da lezi u krevetcu prenesem ga pored sebe dira me,cupa prevrce se jedno pola sata miruje i place da se ustane jojjj....
23.03.2010, 09:35
marinčii
4750
jutro i od nas,uf mi smo opet imali čudnu noć,zaspo u 9 kad u 11 plače ja ga podojim i vrtim u krevetić i u ponoć opet samo što tada nije htio dojit nego dva sata bio budan nije htio spavat nikako priča ,galami,okreće se ma užas jedva nekako zaspo i to s nama u krevetiću,evo i jutros je nervozan neće da jede i tako svaki dan apotekarka čestitamo novi zubić
23.03.2010, 09:49
Anoniman
Marinci,mozda je opet do zubica sto nece da jede ??? mi se mucimo,isto sa nespavanjem.Al ustane rano i opet jedva zaspi oko 11.Prije bi,ja zaspala njega ...A kad treba spavat udani uvjek malo oplace pa onda zaspi